Az agresszió jelenléte a bdsm-ben

Blogs » Blog - sakhti » Az agresszió jelenléte a bdsm-ben
2020. 01. 24. 07:52 | Appeared: 972x
A mai agymenésem... mennyire van szükség a dominanciàm fenntartàsàhoz az agresszív viselkedésre?
Megosztó téma,azt hiszem.Nyilvàn itt nem szado-mazó sztoriról beszélünk.A fàjdalom adàsànak és élvezetének igénye màs irànyvonal.
Itt szimplán dominàns viselkedésről gondolkodom.
Mi hatàrozza meg a dominanciàt magamban,mitől fog kétségek nélkül alàm rendelődni a sub?
Azért,mert fél tőlem? Vagy mert kiszàmíthatatlan vagyok? Tudom-e vmivel ösztönözni a nevelésében vagy ehhez csak az agressziót hasznàlhatom?
Eszelős nickeket olvasok.Teszem hozzá,meg is döbbent,hogy milyen észjàràssal gondolkodik a többség erről az egész nagy és széles palettán mozgó témakörről.
Hovà tesszük magunkat az önismeretünk birtokában-màr akinek van.
Ahogy a bemutatkozómban is írtam anno,ez csak úgy van.Hozzàm tartozik,az enyém.Nem fejlesztettem,adott tulajdonság.És sose hittem,hogy attól leszek jobb,ha porig alàzok vagy épp agyonverek vkit.Ja,igen,képes vagyok rá.Ezt ő is tudja.Kap belőle egy fuvallatot.A lehetőség fuvallatàt,ha esetleg kételyei lennének....DE....felette àllok ennek.És ettől leszek kétségek nélküli vàlasztàs az ő szàmàra.
Fogalmam sincs,hogy ki az az ember,aki egy subot szarba se néző regre jelentkezik. Ahogyan én sem vàlaszolok olyan megkeresésre,ahol a sub arról értekezik,hogy én aztán bàrmit megtehetek vele.Kit érdekel?
Ha odàig jutunk úgyis megteszel bàrmit,mert sodorlak magammal és nem fogod azt gondolni,hogy óvazzzze én màr ezt nem!
...és lehet,hogy nem lesz hozzá semmi eszközöm,csak én 😉

Comments (4)


#353551 | 2020. 01. 24. 18:05
így valahogy.
ez most nagyon tetszik.
#353486 | 2020. 01. 24. 11:47
Óh 🙄 köszönöm a megtisztelő sorokat.
Mindannyiótoknak,akik olvastok,írtok privàtban.Nagyölelés🤗
És van olyan Férfi... ebben biztos vagyok. Csak olyan ritka,hogy pici eséllyel talàlunk ràjuk...ha meglesz,megtérdel nekem....de lehet én is neki 😈
Az lesz csak az igazi móka 🙈🙊🙉
Deleted user
#353484 | 2020. 01. 24. 11:21
Ha legközelebb vki megkérdezi, hogy mire is vágyom pontosan, kiollózom innen és leírom neki:-), tudom-tudom...ez plágium.....
Deleted user
#353483 | 2020. 01. 24. 11:15
Kedves Sakhti, Te miért is nem vagy férfi? De tényleg...én ezt keresem nagyon hosszú ideje a férfiakban..az ösztönös dominanciát. Ami nem agresszív, de a férfi jelenléte elég ahhoz, hogy érezzem, hogy rendelkezik vele..."ha odáig jutunk úgyis megteszel bármit, mert sodorlak magammal...." Úristen, ebben minden benne van, ami számomra ezt a világot jelenti....erre vágyom, hogy vki végre sodorjon magával...és menjek utána becsukott szemmel.
Nagyon szeretem ahogy írsz! Árad a soraidból az intellektus!