Blog - Rreell

Blogs » Blog - Rreell
Rreell (41)
Switch
Female, Hetero
  • Has blog 
Entries filtered by time 2019. 10. (1)
2019. 09. (1)
2019. 08. (3)
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented blogs in last month
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
Napok...
.....telnek el úgy, hogy a másik azt hiszi mindent jól csinál. Nem veszi észre, hogy szándékosan térsz ki kérdések elől, mert nem esik már jól csak a szexről beszélni. Nem azt mondom, hogy ne beszéljünk róla. Azt sem, hogy engem nem érdekel, de harmincakárhány levélbe csak beleférhetne más is. Megint naív vagyok?? No, ezért született meg ez a levél. Kicsit talán minden puncikép kunyeráló és "mit csinálnál most velem?" férfinak. Reggel el is küldtem az aktuális emberkének. "Hűha....
Appeared: 2019. 10. 07. 12:29 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Nem felhívás
Honnan is indítsam a sztorit?! Nyilván szexről van szó, tehát bárhonnan kezdhetem, úgy is sikítás a vége.... Már ha őszinte. Itt van a problémám, igen, az ÉN problémám. Évek óta nem volt olyan élményben részem (azaz csak 1szer, de ott is ki voltam kötve és egy vibrátor volt a megfelelő helyen, megfelelő ideig rögzítve) amikor szemét módon nem játszottam meg megam, ezzel legyezgetve a partner hiúságát és elkerülve a kínos helyzeteket. Természetesen ez el is vágta a további kapcsolat...
Appeared: 2019. 09. 15. 08:26 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Szerintem....
A kövér egy elég érzékeny szó. De ha eleget használod, rájössz, hogy ez csak egy tulajdonságod. Nekem az segített, hogy elengedtem a bántó felhangot. Eleinte gömbölydednek hívtam magam, végülis minden testnek vannak domborulatai. Szóval gömbölyű voltam, de nagyon megbántott, ha valaki lekövérezett. Mióta vállalom, azóta sokkal erősebb vagyok: igen, kövér vagyok, de ezen kívül egy csodálatos ember.
Appeared: 2019. 08. 30. 07:52 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Az a szép..
.....Az a szép, akinek a szeme .... Jaj várjál, ez nem az. Szóval, az szép, hogy itt vagyunk. Mindenkit a maga vérmérséklete, "filiái" , vágyai és fétisei hajtanak ide. Nem is értem, de tényleg nagyon nem. Ha azért jövünk ide, mert mind "kattantak" vagyunk, akkor bizonyos kattantak miért itélnek el és meg más kattantakat azért mert olyanok amilyenek? Miért baj az, ha másnak más az agylövése? Maradi vagyok?
Appeared: 2019. 08. 29. 14:41 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Most
Nos én ha keresnék, olyan férfi lenne a vágyam akinek pont olyan elbaszott romantikus agya van, mint nekem. De!!!! Közben egy remek párkapcsolat is működik köztünk.  Mire gondolok? Ha egy férfinak valóban romantikus, ha leköp, felpofoz szopatás közben, ha a seggét nyalatja és nem zavarja ha maszturbálnak a környezetében.  Ugyanakkor képes leülni a családommal egy kellemes ebédre. Kirándulni, moziba menni, de nem rámtelepedni. 
Appeared: 2019. 08. 29. 14:34 | Latest comment: Never | Number of comments: 0