Megcsalás vagy megfejés?

Blogs » Blog - RisleyAddix » Megcsalás vagy megfejés?
RisleyAddix
Deleted user
2023. 09. 30. 20:59 | Appeared: 352x
"A férfiak nagy része állítja, hogy azért keres fel prostikat, mert azzal senkinek sem okoz fájdalmat, illetve azért, mert otthon nem kapja meg azt, amit szeretne. A statisztikák szerint a prostituáltaknál megforduló kuncsaftok több mint 70 százaléka nős férfi, aki az örömlányoknál éli ki perverzióit. Ilyenek az anális szex, a pisiszex, és a szado–mazo." - B.L.: A férfiak zöme nem tartja megcsalásnak - A prostitúció

A megfejtés és a megfejés közt egy betű különbség van, és valljuk be az sem mindegy, hogy kecskéről, vagy férfiről van-e szó. Azt mondják a kakas is tojik, csak görbét, de térjünk inkább a lényegre.

Ma édesapámmal elmentünk a budakalászi Auchanba, mert ott lehet a legközelebb kapni légyriasztó spray-t, aminek erőteljes füstölt hús szaga van, és 15 éves Phobos kutyánkat szeretnénk megkímélni, amennyire lehet.

Jöttünk épp kifelé, és mentünk tovább tyúkokért Tahitótfaluba, mikor találkoztunk egy kedves gyerekkori barátom anyukájával. Kiderült, hogy a gyerekkori barátomat úgy dobta ki a volt felesége, hogy hazament majd közölte, hogy ő elköltözik (megcsalta a férjét).

Régóta mondom, hogy a kapcsolatok egy jelentős részében jelen van a megcsalás, ha nem így lenne ne lenne ennyi fizetős szolgáltató, de ezt a részt nem fogom kibontani. Akit érdekel a téma, itt talál belőle izgalmas, illetve tudomány ízelítőt:

https://divany.hu/intim/2010/09/09/a_ferfiak_zome_egy_fizetos_legyottot_nem_tart_megcsalasnak_a_prostitucio/

https://www.researchgate.net/publication/235933412_Hogyan_hat_a_prostitucio_a_parkapcsolatok_stabilitasara_Egy_evolucios_modell_empirikus_tesztelese


A tyúkos részre még visszatérnék, mert úgy érzem, hogy fontos arról is beszélni, hogy milyen a férfi és férfi közti becsületes, emberi kapcsolat. Akitől vettük a tyúkokat nemcsak egy nagy zsák faforgácsot (tyúkok almozásához is lehet használni) adott ajándékba, de megadta egy piliszentiváni baromfis úriember elérhetőségét is.

Utóbbi miért olyan nagy dolog? Mert a környéken nagyon nehéz olyat találni, aki ad el élő tyúkókat, Pilisszentiván pedig egy közvetlenül melletünk lévő település. Annak ellenére adta meg magától a szentiváni tyúkos telefonszámát, akinél vásároltunk, hogy mondtam neki jövőre is mennénk hozzá.

Ismét visszatérve a megcsalásra: megcsalásról akkor beszélhetünk, ha a másik háta mögött történik valami, valaki mással.

Ha nem a másik háta mögött történik arról hosszasan lehetne írni, de az olyan téma, amit ki-ki saját maga tud megbeszélni a párjával.

Én csak annyit mondok, hogy a megcsalás nem jó dolog, de a rendszeres megfejés, egy lehetséges megfejtés.

Comments (2)


Deleted user
#451219 | 2023. 10. 01. 08:54
Örülök, hogy tetszik :).
Deleted user
#451205 | 2023. 10. 01. 05:14
Játék a szavakkal és azon is túl az Óperencián. Respect, nagyon tetszett