BDSM Bálint és a kirekesztés?

Blogs » Blog - RisleyAddix » BDSM Bálint és a kirekesztés?
RisleyAddix
Deleted user
2023. 09. 26. 19:39 | Appeared: 376x | Users mentioned: Morticia
Tegnap lefoglaltam a szállást a HunCon előadói számára. Ehhez azonban minden előadóttól kellett a visszajelzés, hogy hoz-e magával + 1 főt.

Régi, szerb ismerősöm este írt vissza mondván, hogy gondok vannak a helyi Közösségben: megy a kink shaming/gyalázás. Azt kérdezte, hogy ugye nálunk nincs ilyen. Az angol trükkös ilyen szempontból, mert a you jelenthet nálad/nálatokat is.

Erre lehetne mondani, hogy : "Szerbia, Szerbia, mit érdekel az minket?"

Ma találkoztam egy kedves ismerősömmel, akitől megtudtam, hogy a Bálint házban lesz egy (részben)BDSM-es esemény. A Bálint házat, mint helyszínt nem győzöm hangsúlyozni.

Az ismerősöm magától kezdte el mondani, hogy őt zavarja a transzok kirekesztése egy konkrét szituációban.

Tudom sokak szerint a hazai BDSM Közösség az elfogadás és a tolerancia Mekkája, vagy ízlés szerint Jeruzsáleme, esetleg Salt Lake City-je.

Ismét a KFC-s csirkét tudom felhozni példának. Ha nem foglalkozunk azzal, hogy mi történik az állatokkal és a vágóhídi munkásokkal, a gyorséttermi dolgozókkal addig, amíg hozzánk eljut az ízletes/ízfokozott paníros csirke attól még ezek a kegyetlen dolgok megtörténnek.

Mikor elmondtam édesanyámnak, hogy én hogy vágom le a tyúkokat az Avatárból jutott eszébe egy mondat: " Te olyan szépen ölsz."

Visszatérve: ha nem szeretnénk foglalkozni a hazai BDSM Közösségben belöli kirekesztéssel, ha azt szeretnénk hinni, hogy a hazai BDSM Közösség ettől teljesen mentes, az egy nagyon szép illúzió.

Lehet illúzióban élni, Szent Anzelmtől lehet érte egy hatalmas pacsit is kérni, és el is lehet gondolkodni.

Például azon, hogy mi a Bálint házban tartandó BDSM esemény szimbolikus jelentősége, és, hogy erről miért nem mer senki más nyilvánosan beszélni.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.