Kutyák, evolúció, család

Blogs » Blog - RisleyAddix » Kutyák, evolúció, család
2020. 12. 20. 17:38 | Appeared: 836x
Azt mondják kutyával és kisgyerekkel lehet a legjobban csajozni. Vagyis mondták. Kutyával, kisgyerekkel, szexi fotókkal lehet ma a legjobban bevonzani a lájkokat, és a kanos férfiakat. Ez egyszerű evolúciós pszichológia. Eladod a gyereked a lájkokért, majd panaszkodsz a farkas, és medvés képekre. A kutyád legalább nem fog 5-10 év múlva számon kérni, ahogy engem sem a tyúkjaim.

Mostanában ráadásul megy a trend vonaton, a "Család, az család" szöveg, másként szólva LMBTQ propaganda. Mert ez nem az egyedülállókról, de nem is a BDSM családokról szól. Akit utóbbi téma érdekel:

https://www.submissiveguide.com/dsrelationships/articles/ask-lunakm-what-is-a-leather-family (magyarul tudtommal nincs elérhető cikk a témában)

Korunk szlogenjei miközben álságosan azzal kecsegtetnek, hogy sokat markolnak, a valóságban keveset fognak. Egy agyon polarizált világban a sokszínűség a valóságban középen van. Ha A az egyik szélsőség és Z a másik, mindenki aki a két végpont közt helyezkedik el, középen van, miközben A-ból nézve a Z-sek és mindenki más radikális, Z-ből szemlélve a világot, a 7.A és minden más ebadta számít söpredéknek.

Képzeljük el, hogy, az ünnepi, denevíres kovirnyák depressziós-szorongás közepette, sokan kitennénk, jogy a BDSM is lehet család, vagy azt, hogy valakinek a macskás, vagy a papagájai jelentik a családot, esetleg a növényei. Úgy menne rájuk a bélyegzés, hogy cudarul keményen trippeltetve lennének az érintettek.

Persze a - mikro- társadalmunk szövetét egy hosszabb, filozófikus írás nehezen üti át, főként, hogy se nő, se travi, se meleg nem vagyok. A heteroflexibilis/rugalmas-heteró is egy nemi beállítottság, aminek nincs helye a trend vonaton. Szükségképpen a - a többség számára- ez nem is létezik. Homoflexibilsek sem léteznek.

Alfred Kinsey feldughatja magának.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.