Férfit farkáról, dominát külleméről?

Blogs » Blog - RisleyAddix » Férfit farkáról, dominát külleméről?
2020. 12. 11. 18:28 | Appeared: 1048x
A társadalom által kiherélt férfiak hisztiznek, hogy nem lehet dominát találni, meg a sok anyagias kis ri.. Erre a féltékeny nők is rálapátolják a haragukat, majd kik kapják, hiper magasan a legtöbb lájkot? Naná, hogy a hivatásos dominák.

Én is jártam ebben a cipőben, amiben csak a küllem számít, de rá kell ébredünk, hogy a szép külsőn, és a csillogó ruhákon túl van, ami a fontosabb.

Azt mondják ritka a nem anyagias domina. Ezt árnyalnám: ritka a valóban törődő, gondoskodó, jóra nevelő Domina. A nő így is, úgy is pénzbe kerül.

De a farokról is szóljunk röviden. Hiába vannak hangyák a gatyánkban, hiába mondja azt nemesebbik tagunk, hogy a testi szépség egyenlő minden földi jóval, a valóságban nincs összefüggés. "De akkor a mesékben, miért mindig szépek a jók, s csúnyák a gonoszok?"-kérdezi értetlenül Pisti.

Kicsit gondolkodj el Istvánom, kérlek, s a jutalmad gyümölcsét, hamarosan magad arathatod le.

Comments (9)


RisleyAddix Deleted user
#388116 | 2020. 12. 12. 00:28
Míg az úgynevezett közösségnek / scene-nek (Magyarországon legalább is) soha nem voltam tagja, viszont hozzád hasonlóan régen ismerem az itthoni hivatásos mezőnyt, méghozzá igazán mélyrehatóan, és egyetértek azzal, hogy felhígult. Természetesen ha valamiről elterjed, hogy sok (inkább rengeteg) pénz van benne, akkor ott megindul az aranyláz jelenség, ez teljesen elemi társadalmi és gazdasági dinamika.
Azért józan ésszel, kitartással, igazán csodás nőket lehet megismerni ezen a vonalon, és nem csak BDSM szempontjából illetve nem csak ugródeszka jelleggel az amatőr világ felé.
De ezt azt hiszem megint csak nem pont neked kell elmagyaráznom, nem is neked akarom.
Ami jelen blog bejegyzésed jelentését illeti, avagy, hogy miről szól, hát én pont azt csinálom amit javasolsz, és eldöntöm magamnak.
Méghozzá agresszíven bele és rá erőltetve egy számomra érdekes témát és narratívát. Ami azért lássuk be pofátlanság. Úgy hogy itt be is fejeztem.
#388115 | 2020. 12. 12. 00:10
Tényleg jó lehetőség, ebben egyet értünk. Azonban úgy látom, hogy az utóbbi években nagyon felhígult a hazai domina szakma, ezért nagyobb az esélye annak, hogy aki ilyen szolgáltatást vesz igénybe, az rossz kezek közé fog kerülni.

Viszont szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy a blogom nem a hivatásos dominákról szólt. Egyetlen, rövid mondtaban lettek megemlítve. Azt viszont, hogy miről szólt, valójában az írásom, mindenki döntse el maga. Nem szeretem magyarázni, amit leírtam.
RisleyAddix Deleted user
#388114 | 2020. 12. 11. 23:54
Ne értsük egymást félre.
De ha már úgyis beszólogatónak könyveltél el, akkor csak hogy ne okozzak csalódást és kihasználjam a lehetőséget: szerintem te másik hozzászólást olvastál.
A viccet félretéve, azt hiszem, hogy mi itt ketten, főleg alap koncepciók szintjén, egyetértünk.
A választóvonal a pozitív és negatív élmény, avagy siker és kudarc között BDSM-ben partnerek tekintetében nem a pro és nem pro (fizetős, nem fizetős) kategória között húzódik.
Egyetlen járható útról sem szólt az értekezésem.
A profi domina egy lehetőség arra, hogy mondhatni könnyen és gyorsan, persze átgondolt/szerencsés választás esetében, hiteles, női BDSM játékossal találkozhasson egy férfi, főleg egy kezdő, és pont a hivatásosok segítségével gyűjtött tapasztalat, magabiztosság sőt kapcsolati tőke az, ami később, ha valakinek erre igénye van (mert ez sem feltétlen eshetőség), (nagyon) nagyban elősegítheti, az egyéni BDSM preferenciának megfelelő nem alkalmi, hanem tartós/hosszú távú partner/társ megtalálását.
Itt még egyszer hangsúlyozom, a témához és a témáról beszélek, mindkinek és bárkinek aki ezt olvassa, nem gondolom, hogy itt bármi újat mondanék pont neked.
#388109 | 2020. 12. 11. 23:20
Nem mondtam, hogy baj van a fizetős dominasággal. Szerintem te másik blogot olvastál, vagy félreértetted, amit írtam. Korábban többször is megírtam, hogy szerintem fontos, társadalmi szerepet töltenek be a dominák. Igaz a szolgáltatás minősége, nagyon nem mindegy.

8-10 évig jártam rendszeresen fizetős dominákhoz, így azt gondolom, viszonlyag sok tapasztalattal rendelkezem a témában. De nem a fizetős dominák az egyetlen járható út. Az, hogy ez így lenne, szintén egy dogma.

De legalább valaki beszólt :).
Deleted user
#388106 | 2020. 12. 11. 23:11
Alapvetően téves és mégis széles körben elfogadott felvetés az, hogy pro/fizetős domina = fals, hiteltelen, csak megjátszós, mű-domina.
Mint ha a profi boxoló nem lenne igazi boxoló mert az csak a pénzért csinálja.
Tragikus sorsok egész sorát ismertem meg főleg férfi sorstársaim között emiatt a dogma miatt, olyan embereket akik majd beledöglenek, hogy nem élhetik meg a vágyaikat, hosszú évek néha évtizedek sikertelen partner keresése miatt, pedig egy karnyújtásnyira kínálja magát (készségesen) a megoldás.
#388094 | 2020. 12. 11. 22:49
Én sem vagyok már a régi. Sokkal rövidebben írok, mint pár éve :p
Deleted user
#388088 | 2020. 12. 11. 22:20
Fejlődj kicsit ! :-D
A blogolás valóban nem a régi sőt ahogy az utóbbi időben elnéztem eléggé új gyökereket vert "ki a földből" de hát kinek a pap kinek a sekrestyés. :-D
#388085 | 2020. 12. 11. 22:18
Johny, én nagyon furcsán gondolkodom, mert arra számítottam, hogy többwn el fognak küldeni a búsba, emiatt a blog miatt. Erre senki. Már a blogolás sem a régi :).
Deleted user
#388081 | 2020. 12. 11. 22:11
Gondolkodni a mai világban ahol csak bólogató "birkák" vannak ? Az iskolákban is azokat nevelik.
Ezt gondoljuk át még egyszer.