Gólyàk és erkölcsök

Blogs » Blog - RisleyAddix » Gólyàk és erkölcsök
2019. 06. 23. 20:21 | Appeared: 1187x
A hétvégén a szokàsos, éves Bodrog menti nyaralàsunkat töltöttük, ìgy valami vidàm blogot illene tolnom. Hiszen minden jó volt, kivéve a rekord mennyiségű szúnyogot.

---

A nyaralàs alatt szóbakerült, hogy a politika teljesen mentes az erkölcsöktől. Erre azt feleltem, hogyha ez valóban ìgy van, akkor az anarchia az egyetlen megoldàs. Ha pedig ìgy van, akkor miért csodàlkozunk, hogy a hétköznapokban is gyakran hiànycikk az erkölcs. Persze,felmerülhet a kérdés, hogy melyik erkölcs?

Hiszek a sokféleségben, de bizonyos dolgokat élből elìtélek. Ilyenek többek közt a:

- A màs nevével való visszaélés, és
- A BDSM ìratlan szabàlyainak megszegése

Persze a többség csak élvezni szeretné a BDSM-et, az eseményeket, egymàs tàrsasàgàt. Azokról ne is beszéljünk, akkor sportot űznek abból, hogy hazai BDSM eseményekre ingyen belógnak. Történhetne Magyarországon ilyesmi? "À dehogy," ahogy Gryllus Vilmos megénekelte annak idején.

De ott van a többség, akik valóban csak leszakìtani szeretnék a BDSM, édes, édeni gyümölcsét. Mit érdekli őket a BDSM-politika, vagy az, ha valaki àthàgja az ìratlan szabàlyokat?

A BDSM politika nem arról szól, hogy ki melyik pàrtra szavaz. Hanem arról, mint bàrmelyik, màsik politika a vilàgon: ki, milyen àron, milyen szövetségesekkel tud, minél nagyobb hatalmat szerezni magànak. Olyan ez akàr a vad kapitalizmus. Szabàlyok? Nincsenek. Egy ismerősöm mondta, hogy ne is vàrjak tiszteletet a kollegàktól. Igaza van. De úgy làtszik olyan ez, mint a Nagy politika, szemernyi erkölcs sincs sokakban. Van aki vìgan hasznàl egy szlogent, amit tőlem lopott. Persze ha valami Aspergeres furcsasàgot mondok, én vagyok a furaszerzet, de ha jót talàlok ki, azt viszik, mint gólya a varangyot..(A Bodrog partján gazdag az élővilàg.)

---

Mostanra màr úgyis kevesen olvassàk ezt a blogot, de aki mégis, az lehet, hogy érdekesnek fogja talàlni az utolsó részt.

A minap olvastam, hogy valaki bedrogozva folytatott BDSM-sexéletet. Ezzel legalàbb 2 alapvető gond van.

1, A BDSM egyik alapszabàlya a sane/józan/éber tudatàllapot. Ebbe 1-2 sör beleférhet az ellazuláshoz, de az itassàg, vagy a 420-as tudatàllapot nem.

2, Ha valaki ezt nem ìgy gondolja, szìve joga, de egy olyan orszàgban, ami BDSM szempontból a fejlődő àllamok közé tartozik, szerintem nem célszerű az ìratlan szabàlyok sutbavàgàsàt promózni. Ha ìgy érzi jól magàt Gizi és Gazsi, vagy Ràchel és Màriusz, az ő dolguk. De egy Közösség előtt propagàlni ezt...Ha pedig baj történik, ott lesz a vagàny 420-as ember és segìt majd?

Szlogent lopni és gondtalanul élni, a szabàlyokra fittyethànyni, könnyű. De ha minden moràlis alapot kihúzunk magunk alól, úgy lehet, hogy egy gólyàban is több erkölcsi érzék marad, mint bennünk.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.