Az instant megoldások és a BDSM Vándor

Blogs » Blog - RisleyAddix » Az instant megoldások és a BDSM Vándor
2019. 06. 06. 01:12 | Appeared: 1404x
A 21. század elején, sokan az instant megoldásokban hisznek:

- lefogyni 1 hét alatt
- hirtelen és nagyon meggazdagodni
- vágyakat azonnal megélni

A magam részéről azonban gyakran a fokozatosság híve vagyok. Nemrég tettem le a telefont. A beszélgetés soràn elmeséltem, hogy léptem fel a 2015-ös, vagyis az első Luxurián (nem szponzorált tartalom). A szervezők felkértek, hogy hozzak össze egy Femdom fellépést. Akinek azonban írtam ennek kapcsán, nem válaszolt. Viszont...pár hónappal az esemény előtt, kikerült a fényképe, hogy ő fog fellépni. Azonban 2 héttel a Luxuria előtt, itt a Pixien adott fel hirdetést, hogy gond van a palacsintában. Kaptam is a karmikus alkalmon. Végül az első próbát úgy tudtuk összehozni, hogy egy szombati napon egy hajnali 4:30-ig tartó buli után, a Déliben felszálltam az első vonatra. Sárbogárdon két órát kellett várni a csatlakozásra, végül odaértem a célállomásra. Októberben pedig lenyomotunk egy olyan Femdom showt, amit van, aki azóta is emleget.

A BDSM kapcsán azonban nemcsak egyszer fordultam meg a magyar fővárostól messze. A teljesség igénye nélkül, az alábbi helyeken jártam, BDSM események, találkozók végett:

- Pécs
- Miskolc
- Szolnok
- Bran (Románia)
- Rotterdam
- Róma
- Belgrád

Kávéból az instantot szeretem, de lehet kozmopolita, BDSM Vándornak nevezni. Solymárról, amúgy is minden messze van.

---

Most legyen. Szuper legyen. Ingyen legyen. Na jó, elég az is ha olcsó. Ilyen világban élünk. Azt mondják az Instragram a legtrendibb közösségi média, de a Fácsét, biztosan veri. Az alkalmazás nevével, meg is van magyarázva szerintem, hogy miért ezt a példát hoztam fel.

Októbereben gyakran olvasható apróhirdetés:

"Úrnőt keresek, akit szolgálhatnék, a holnapi Luxuria partyn." Tényleg? Erre reálisan vagy akkor van esélyed, ha szépen csengetsz érte, vagy ha olyan tested van, mint Adonisznak (a közhiedelemmel ellentétben ez nem görög, hanem sumér-héber eredetű kifejezés: https://en.wikipedia.org/wiki/Adonis#Origin )

A korszakunk egyik, trendi marketing délibábját vannak, akik hosszú évek óta szidják. Ki kényszerít arra, hogy az azonnalit, az instant válaszd? Ki mondja, hogy nincs más választásod? 14 órás vonat út Brassóba, majd még egy óra buszozás Branig. Ez volt csak az odaút, a 2016-os, romániai BDSM táborba. Utazási költség, részvételi díj, költőpénz. Instant volt? Nem. Megérte? Nagyon is. Nemcsak nekem. Édesapámtól örökölhettem, hogy könnyen teremtek kapcsolatokat. Egy bizonyos, bolgár úriembert, @SilentTeddyBeart is itt ismertem meg. Őt és akkori párját (akivel volt szerencsém játszani is) én hívtam meg először Magyarországra, egy BDSM eseményre. Azóta nyugodt szívvel mondhatom,hogy Magyarország lett, Teddy második hazája.

S bár a középsőnevem Benjamin (jelentése: a legkisebb, a szerencse fia) nemcsak a szerencsének köszönhetem, hogy számos nemzet tagjaival, volt szerencsém játszani:

- amerikai
- bolgàr
- cseh
- dán
- holland
- kanadai
- kìnai
- magyar
- olasz
- román
- tajvani
- ukrán-grúz

Csak magyarokkal volt instant-anyagias kapcsolatom.

A fent említett telefonbeszélgetésben az is elhangzott, hogy a blogjaimban mennyivel másabb a stílusom, mint élőszóban. S bár azt nem árulhatom el, hogy a befeketett időn, energián és tanuláson túl, mi a titka annak, hogy valaki kozmopolita, BDSM vándorrá váljon, aki jelen pillanatban tudja, ki Monseiur Dümi és hajlandó világmegváltó igéjét, valakinek megmutatni, az vendégem egy sörre, fagyira, vagy kávéra.

Comments (8)


#338002 | 2019. 06. 06. 19:46
Köszönöm, Varnyu <3. Jó cucc, a habos isler!
Deleted user
#338001 | 2019. 06. 06. 19:25
Risley élőszóban, habos islert eszegetve teljesen normális fazon :)
tanúsithatom :)
#337993 | 2019. 06. 06. 12:18
Nem volt késés. 2 óràt kellett, menetrendszerűen vàrni a csatlakozàsra, Sàrbogàrdnàl :).
Deleted user
#337992 | 2019. 06. 06. 11:54
Szőval nincs az a késés, amit még egy kis késéssel ne lehetne sürgősebbé tenni?! ;)))
RisleyAddix Deleted user
#337991 | 2019. 06. 06. 11:53
Legfőképpen saját magam egyik része, amely szenvedéllyel viseltetik a hobbija/munkája iránt, amit gátol az idő. Ezért néha látszik is rajtam, mintha "maga az ördög" lennék.. :)))
Deleted user
#337990 | 2019. 06. 06. 11:46
Engem szakmailag érdekel, hogy késtél-e a vonattal Bogárd felé. Ha igen akkor nem én vezettem, pedig sűrűn járok arra, tolom, mint a lopott biciklit, de utólag is bocsánat a MÁV nevében... :-D
#337989 | 2019. 06. 06. 11:33
Ki gàtol meg ebben, kedves Venator?:)
Deleted user
#337986 | 2019. 06. 06. 11:05
Kedves Addix, lehet lett volna r@ lehetőségem, lehet nem, hogy fizikailag is találkozzunk a 3Dben. Ez az évek során már teljesen elmosódik... Azért kíváncsi lennék arra a teljesen más stílusra.. :)