BDSM, vagy amit akartok

Blogs » Blog - RisleyAddix » BDSM, vagy amit akartok
2019. 05. 26. 19:44 | Appeared: 1406x
A BDSM-et a bàntalmazàstól egyik alapvetően elvàlasztó aspektus a közös beleegyezés.

Akàr egy pofont, vagy egy k.anyàzàst is megélhetünk bàntalmazàsnak a BDSM-en kívüli vilàgban, mìg egy hurkàsra vert fenék, vagy egy " Egy mocskos, undorìtó, aljadék, szànalmas patkàny vagy. Még a legaljàn is leljebb àllsz," alàzàs is lehetnek pozitìvak mindkét fél szàmàra a BDSM vilàgàban.

---

Àltalàban nem hozok fel a sajàt életemből, hosszabb példàkat, de most mégis szükségesnek érzem. Remélem lesz akinek tanulsàggal fog szolgàlni. Nemrég megismerkedtem egy BDSM eseményen, egy huszonéves, amerikai lànnyal. Nevezzük Juliànak. A rendezvényen màr-màr rajongani làtszott, tapsikolt és vihàncolt, amikor csak meglàtott. Bàr volt benne némi nedű, úgy éreztem valami nem stimmel.

Pàr nappal az esemény utàn ràm ìrt egy közösségi oldalon, hogy tudunk-e chatelni. "Miért ne?" - gondoltam. Először szexuàlis utalásokat tett, és dicsért. Tovàbbra is túlzóan. Tekintve azonban, hogy ő szolga beállìtottsàgú, mìg én switch, de a női dominanciàt nem tudom nélkülözni, fura volt az erőteljes érdeklődése. Főként, hogy màr józan volt.

Hamarosan kibukott, hogy bár 8 hónapja él a Domjàval, a csalàdjàt és a munkàjàt is otthagyta miatta, hogy először egy sziget-orszàgba, majd Romàniàba költözzön vele màr hosszabb ideje boldogtalan. Nemcsak boldogtalan, de úgy érzi, hogy lehet, hogy erősen kihasznàltàk.

Nem voltam rest. A làny bizonytalankodott, hogy tényleg olyan rossz-e neki...pàr éjszakànyi chatelés utàn, mondtam neki, hogy ha valóban el akar jönni én szìvesen segìtek neki Magyarorszàgra jönni( azt mondta, hogy se pénze, se telefonja), de ha maradni akar, akkor nem szólok bele az életébe.


A szülővàrosàban is vannak BDSM-es ismerőseim, és abban a romàn vàrosban is, ahol àllìtólag laknak. Fel is ajànlottam neki, hogy szólok a helyieknek, hogy segìtsenek neki, és Budapesten felrakjuk egy repülőre.

Igen àm, de több baràtom is mondta, hogy vigyàzzak a lànnyal, lehet, hogy csaló. Bàr a baràtok jót akartak, naiv voltam és nem hallgattam ràjuk.

Szerencsére sok embert ismerek a BDSM Közösségben. Mikor egyikőjüknek meséltem Juliàról, ő azt mondta:

" Ez borzalmas, de Juliànak van telefonja, sms-eztünk is."

Teljesen elhültem. Van, aki képes kitalàlni egy ilyen sztorit?
Azt mondja, hogy én vagyok a lovagja?
Ràkérezdtem nàla azonnal, hogy mi van, azt felelte, hogy neki okostelefonja nincs, és ő nem trükközik velem. Nem is mondtam neki, még hasonlót sem. Azóta sem jelentkezett. Az egyik baràtom szerint Julia azt hihette, hogy sok pénzem van és le tud húzni

A történetem pedig egy olyan korszakban jàtszódik, amiben gyakran hallani és olvasni, hogy minden férfi szemét, elnyomja, kihasznàlja a nőket.

Ha ezek után egy bajba jutottnak tűnő nőn sem akarnék segìteni, mindig el kellene mesélnem ezt a történetet, hogy ne tűnjek a szörnyetegnek?

Comments (8)


Deleted user
#337418 | 2019. 05. 27. 06:09
Párszor már lett említve, hogy a megmentésre vágyás nem szubság...de ez is kétélű játék. A lányok kapnak egy eltartót, a fiúk meg kapnak egy (jó esetben) különbejáratú puncit...ha már máshogy nem :)

ON:

Ennek egyébként szép neve van, úgy hívják hogy "damsel in distress". Esetleg fehér kislány a bajban, bár az más. A hiteles posztfeminista gondolkodás szerint amúgy ez is szexizmus...és nyilván (bár kikérik maguknak) parasztság is, ha nem mész bele a játékba/közhelybe.
#337416 | 2019. 05. 27. 00:23
A bevezető àltalànossàgban szólt a beleegyezésről. A blogot pedig azért ìrtam meg, hogy óvatossàgra intsek màsokat.
Deleted user
#337414 | 2019. 05. 26. 23:09
És azért a bevezető, mert úgy érzed, belerángattak ezzel egy beleegyezésed nélküli játékba?
Hát, nem mondom, hogy nem tudom megérteni.
Valószínű az illető tényleg segítségre szorul, csak egész más jellegűre, mint amit előad. Szerintem te jót tettél neki azzal, amit csináltál, ahogy megmutattad, hogy a segítőkészség tényleg ott van, a hazugság viszont hamar kibukik.
#337381 | 2019. 05. 26. 20:42
Köszönöm Antal. Rendes tőled.
Sajnos vigyázni kell, mert bizonyos személyiségű emberek pont azokra specializálódtak (genetikailag is), akik segìtőkészek.

Ha nem segìtesz, paraszt vagy, ha segìtesz, alaposan beszophatod..
Deleted user
#337380 | 2019. 05. 26. 20:38
Mondjuk nekem mindig arra hajazott, hogy egy segítő szándékú ember vagy.
Úgy tűnik nem tévedtem. Egyébként valószínű ezután is segíteni akarsz, mert majd előjön az érzés, újra az ember nem változik egykönnyen ilyen mélységben. Legföljebb óvatosabbá válik.
RisleyAddix Deleted user
#337379 | 2019. 05. 26. 20:31
Szerencsere, megúsztad.
Szoptam már be... s nem anyagilag, azt lesz...nám.
Érzelmileg. Gázabb. De az ember tanul a hibáiból.
#337378 | 2019. 05. 26. 20:29
Beszoptam a harcifa.t, igen. De a baràtaimnak, és a kapcsolataimnak hála időben fény derült a fondorlatra.
Deleted user
#337377 | 2019. 05. 26. 20:23
Oooh Dani!
Az elárvult, segítségre szoruló, megmentendő, a csak Te segíthetsz rajtam lányokról hosszabb blogot tudnék írni mint ami elfér a pixie tárhelyén🤣
Van akit a pasijától, a munkanélküliségtől, a társasmagánytól, a kielégületlenségt, az exétől kell...Kéne megmenteni...
Apukám erre azt mondta “Hülyék a túloldalon!”
A lágy, naív férfi lélek sajnos veszélyes önmagunkra nézve.

Nem véletlen h néhány értékes kivételttől eltekintve elfordultam a szubmisszív nőktől...
Nem vagyok én se pótlék, se a sárga bdsm angyal...😄