Magam részéről: brumm, vuff, nyihaha

Blogs » Blog - RisleyAddix » Magam részéről: brumm, vuff, nyihaha
2019. 05. 17. 12:42 | Appeared: 1314x
A BDSM-en belül annyi orientàció létezik,talàn még a genderek szàmàt is verjük.

Persze érdemes az alapokkal is foglalkozni, de azt màr sokszor megtettem.

A hiedelmekkel ellentétben a BDSM művelők is gyakran oszlanak, elkülönülő, egymàst diszkriminàló csoportokra. Ennek több szociàlpszichológiai/személyes oka lehet, ami most fontos szàmunkra, az a beállìtottsàgok különbözőségéből fakad.

Vannak a petek (hàzikedvencek), a furyk (bundàsok/prémesek/szőrmések) az antrók ( ràjuk nem tudok megfelelő magyarìtàst) a primalök (ősiek/ösztönlények). A közös az bennünk (magamat elsődlegesen primal beàllìtottsàgúnak tartom,) hogy szeretnek àllati/ ösztönös módon viselkedni és/vagy kinézni.

A kutya, a macska, a róka és az unikornis, vagy egy sima (emberi) ló is lehet pet, de bìzzatok bennem, kutya beàllìtottsàgúként, sok human pony közösség elutasìtó lesz veletek. A róka, vagy a macska viszont akàr be is kerülhet egy human puppy (emberi kutyás) közösségbe, ezzel potenciàlisan izgalmas helyzeteket idézve elő.

---

Persze nem kötelező a BDSM lovasainak a kutyásokkal közösködni, bàr a valósàgban is gyakran làtunk együtt kutyàkat és lovakat (nincs lovarda kutya nélkül), de gondolhatunk a hajtó vadászatokra is ( làsd Django).

Azonban szerintem az összes fenti beàllìtottsàg alapja gyakran az ösztönösség szeretetéből fakad. Persze ez nem jelenti azt, hogy a BDSM lovasainak, kutyàsainak, rókàinak, bundàsainak és minden màs àllatiassàghoz kötödő tagjànak egy mikro-közösségbe kell tartozniuk, de úgy érzem, sokkal több, ami összeköt, mint, ami megkülönböztet bennünket.

Magam részéről: brumm, vuff, nyihaha.

Comments (3)


Deleted user
#336743 | 2019. 05. 17. 13:48
az ember képes önmagáról is rosszul gondolkozni
Deleted user
#336741 | 2019. 05. 17. 13:40
A tesztek azt tükrözik amit magunkról gondolunk...
Deleted user
#336737 | 2019. 05. 17. 13:25
az orientációról jutott most eszembe, h épp ma fogalmaztam meg magamnak, hogy "kiöregedtem" már a szubmisszióból. nemcsak korban, hanem mentálisan is, érzelmileg is

igy most megint bajban vagyok azzal, hova sorolnám magam. mert kb. 2 hete töltöttem ki újra a bdsm.org tesztjét, amiben a switchségem 100 százalék

de dominának nem tartom magam, a fétisek nagyon messze állnak tőlem, akkor most mi vagyok? asszem, megint marad a bizonytalan :)