203. bejegyzés

Blogs » Blog - RisleyAddix » 203. bejegyzés
RisleyAddix
Deleted user
2018. 12. 29. 21:18 | Appeared: 1381x
Törekszem a marketing skilljeim fejlesztésére, ezért ellestem az oldalon többek àltal hasznàlt szàmozàsi taktikàt.

Igaz, ez nem a 203. itt megjelenő ìràsom, de jelenleg ennyi van fent az oldalon.

---

Divatos téma a férfiak gyalàzàsa, majd annak megmagyaràzàsa, hogy igazàból nem is volt szó férfigyűlöletről.

Tegnap ezt talàltam a facebookon:

https://m.facebook.com/feminizmus/photos/a.182714771801861/2342125035860813/?type=3&source=48

Igen, kedvelem ott a Feminizmus oldalt. Igaz, nem ezt a fajta feminizmust kedvelem.

A pornóra és a szexualitàsra visszatérve, amit a kollegina a fent linkelt bejegyzésében boncolgat: ha valaki önszàntàból, jó pénzért pornózik, vagy prosti, esetleg domina lesz, azzal mi a gond?

Ne mossuk màr össze a (jól)jövedelmező szexmunkàt, a kényszerìtett prostitúcióval.

Mikor cserediàk voltam az Egyesült Àllamokban, az egyik helyi úriember, Mr.Wilcox elmesélte, hogy minden évben jàr Oroszorszàgba àrvàknak segìteni. Nekik egy mekizés is a Mennyorszàg. Ugyanakkor azt is megosztotta velem, hogy ott, a mai napig valósàg, hogy megàll a nagy, fekete autó az àrvahàzak előtt és elviszik a szép, szlàv tiniket prostinak. Ezzel nagyon nem értek egyet. Sőt. Ezt szerintem minden jóérzésű ember elìtéli és sajnàlja a lànyokat.

Azonban az önkéntesen vàllalt szexmunka nem bűn. Sőt. Aquinói Szent Tamàs és Bernard de Mandeville is "megénekelték" a tàrsadalmi hasznossàgàt. Röviden: ha kiürül a férfiak tartàlya, kevesebb erőszak jut az utcàkra.

A férfiakat pedig azért kàrhoztatni, mert a Természet folyamatos spermium termeléssel àldott meg minket, felesleges. Egy siràly is akkor egészséges ha két làba van. Tetszhetnek valakinek az egylàbú siràlyok, vagy az eunuchok. Lehet ideológiàt gyàrtani az eunuchok, a spermàtlan férfiak, és az egylàbú siràlyok értékeinek méltatàsàért. De van értelme?

Köszönjük 203-as.

Comments (2)


#325092 | 2018. 12. 30. 11:02
A feminizmus facebook poszt csak annyit bizonyít, hogy a poszt írója nem nézett még tumblr pornót. Volt persze mainstream is, amit a feministák az elnyomó férfitársadalom pornójának tartanak, de volt itt kifejezetten szubkultúrákra célzott pornó, nem csak bdsm, hanem furryk, meg a rule 34 összes.

Mandeville: " a bűn a jólét alapja, ha mértékét az erkölcs kiszabta"
Teljes mértékben egyetértek, aszexmunkában (ha nincs kényszer, mindenki önszántából, szabad döntésből végzi, és itt ütközöm én is a radikális feminista olvasattal, mert aszerint a férfiak uralta társadalomban ez a döntés nem önkéntes soha) nincs semmi elítélendő.
Deleted user
#324958 | 2018. 12. 29. 21:44
A jó pap holtig tanul. A rossz meg semmiből, de még csak nem is ért semmit.

Az szokás, hogy megmagyarázzuk a bizonyítványt. :)