Taknyolni tudni kell.

Blogs » Blog - RisleyAddix » Taknyolni tudni kell.
2018. 09. 29. 00:30 | Appeared: 1486x
Édesapám, 2003-ban 5. lett a Japánban rendezett, judo senior világbajnokságon. Már 8 éve nem cselgáncsozik, mert 2010 decemberében szívrohama volt. Nem kell aggódni, kiváló egészségnek örvend, és nem a betegségekről fogok írni.

Tegnap kora este találkozóm volt Úrnőmmel. Siettem és meg akartam neki írni, hogy már úton vagyok, közben egy válltáska a hátamon, a kezemben egy kisebb bőrönd, a másik kezemben pedig egy teli szatyor. Akkorát sikerült taknyolnom ezzel a kombinációval, mint egy felhőkarcoló.

Még tini koromban édesapám kötelezett rá, hogy versenyzőkkel együtt cselgáncsozzak. Heti négyszer két óra edzésen vettem részt, péntekenként színitanodába járattak a szüleim, hogy fejlődjön a szociális érzékem és az önkifejezésem.

A judónak legalább két dolgot köszönhetek: mikor az Egyesült Államokban tanultam, csatlakoztam a helyi középiskola birkózó csapatához, és a kiváló edzőknek, valamint a cselgáncsos múltamnak -a csapattársaim Daniel sannak becéztek a cselgáncsos múltam miatt,- köszönhetően megnyertem a Karácsony Kupát (4 győzelem-0 vereség mérleggel). Azonban egy éltre eszóló dolgot legalább megtanultam a cselgáncsnak köszönhetően, azt, hogy hogyan kell esni.

Tegnap is úgy estem el, hogy bár nagyot repültem előre, a kezeimmel tompítottam és egy kisebb bal térd horzsoláson kívül nem esett bajom. Ahogy elzuhantam egy huszonéves srác és egy 40-es busz sofőr egyből odaszaladtak, hogy jól vagyok-e, miközben én röhögtem saját magamon. Nagyon megköszöntem, hogy egyből a segítségemre siettek. Szerencsére volt nálam két sör, amit egy régi barátomtól kaptam. A fiatalember először nem akarta elfogadni, de "rátukmáltam", az idősebb úriember pedig elmondta, hogy buszsofőr, ezért nem iszik. Nem tagadom most jól esik az a sör, de nagyon megérdemelte volna ő is.

Többek közt azért is örültem, hogy a segítségemre siettek, mert a minap egy beszélgetésben hangzott el az, hogy Magyarországon mindenki lusta és hanyag és magasról sz@rik másokra. Itt azonban ennek tökéletes ellentétét tapasztalhattam meg.

A Nagy Esés előtt 20-25 percet beszélgettem telefonon egy régi, BDSM-es ismerősömmel, akivel többek közt arról is beszélgettünk, hogy mennyire rossz is az, hogy a BDSM világában az emberek gyakran teljesen ismeretlenül meg/elítélik egymást. Őt kifejezetten zavarta, hogy ennek mint közszereplő - ő nevezett engem így- fokozottan ki vagyok téve. A jogos kritikákat szerintem elfogadom, a konstruktívakért pedig hálás szoktam lenni. Amikor pedig hibázok, belátom és bocsánatot kérek, illetve igyekszem jóvá tenni a vétkemet. Sajnos ez nem sikerül mindig, és ahogy a telefonos beszélgetőtársam is mondta "Te egy igen egyedi és nehéz eset vagy Dani." Nem tagadom.

Azonban, amikor valaki a barátjának, másodunokatestvérének papagájának sárkánytojásától hallott rólam valamit, azzal mit kellene kezdenem?

Mikor két éve a romániai Branben voltam egy három napos BDSM táborban eleinte féltem, hogy gondok lehetnek, amiért magyarként megyek oda. Semmi probléma nem volt. Ahogy a segítségemre siető férfiakat sem érdekelte, hogy "perverz" vagyok-e, van-e kiskutyám, vagy gyerekeim, tavaly novemberben a szerb BDSM Közösséget sem zavarta, hogy magyar vagyok, jól éreztük magunkat együtt egy helyi BDSM buliban.

Úgy tartja a mondás, hogy Istenen kívül senki sem tökéletes, azonban, ahogy meg lehet tanulni ügyesen taknyolni, úgy az is tanulható, hogy hogyan ne legyünk előítéletesek, és hogyan viselkedjünk segítőkészen és kulturáltan egymással.

Comments (4)


#309734 | 2018. 09. 29. 13:07
Köszönöm szépen, az ö nevükben is.
Deleted user
#309721 | 2018. 09. 29. 11:56
Nekem is hasznos volt a cselgâncsos múlt màr pàr alkalommal
Deleted user
#309694 | 2018. 09. 29. 09:22
Taknyolni valóban tudni kell.
De nekem az is legalább annyira fontos, hogy a taknyolásból elegánsan tudjak felállni is. ;)
#309690 | 2018. 09. 29. 09:11
nagyon tisztelem a szüleidet