A Dominák rejtett titkai

Blogs » Blog - RisleyAddix » A Dominák rejtett titkai
RisleyAddix
Deleted user
2018. 06. 25. 22:22 | Appeared: 1251x
Két dologról nem fogok írni: a dominák magánéletéről, és a bulvár sajtóban olvasható multimilliomos Dominákról.

Volt alkalmam belelátni a hazai (és kicsit,néhány külföldi) hivatásos Domina munkásságába.

1. Miért lesz valakiből hivatásos Domina?

Az okok sokfélék, de ígéretemhez híven magánéletről nem fogok írni.

2, Mennyit dolgozik egy hivatásos domina?

Tapasztalataim szerint napi 2-3-szor egy órát tölt a vendégeivel. Olykor, ez 5-6 óra is lehet, de ez meglehetősen ritka.

Naponta átlagosan 5-10 hívása van. Sok a kamus, és a péniszverő, de akad számos "törzsi" is, ha valaki régebb óta benne van.

Sok időt vesz igénybe a vendégek utáni takarítás, az eszközpark karbantartása és frissítése is. Nem is beszélve a gumikesztyű, papírtörlő, óvszer es egyéb fogyóeszközök beszerzéséről.

3, Nevek

Hogyan mentik el a Dominák a vendégeiket? Van, akit a vágyai alapján(illusztráció, egyik név sem valós): Misi CBT, Cuckold Tibor, Fenekelős Ferenc.

Vannak azonban szép számmal agresszív zaklatók és kamusok is, ők: Zoli Zaklató, Kamus Karcsi, Agresszív Ákos.

4, Közösség és megítélés

Sokan szégyellik a szakmájukat, a rossz társadalmi megítélése miatt. Hasznosságukról korábban már sokat írtam, most nem ismétlem meg. Többen ülnek közülük elefántcsonttoronyban, hogy vendégeik számára minél tökéletesebb illúziót teremtsenek, ám néhányukkal találkozhatunk munchokon, Pixie Partyn, a Frusztráción, vagy éppen a Luxurián.

A blog pikantériája pedig az, hogy a híresztelésekkel ellentétben senki nem kért fel a múltban, és most sem, hogy erről a témáról írjak, és sem természetbeli, sem pénzbeli juttatást nem kapok érte senkitől. Lehet, hogy mégis megéri bulvár cikkeket írni?

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.