Csak a Freud

Blogs » Blog - RisleyAddix » Csak a Freud
2018. 05. 14. 23:45 | Appeared: 1171x
Mikor gimnazisták voltunk tesi óra alatt előszeretettel kiabáltuk: " Csak a foci!", ezzel jelezve tanárunk felé, hogy erőteljesen szeretnénk órán futballozni.

---

A hétvégén voltam egy beszélgetős BDSM találkozón, ahol jókat beszélgettünk, többek közt a BDSM és az LMBTQ-s emberek külső megítéléséről, a nagy számoknál előforduló valószínűségekről (pl. golyóálló mellények kapcsán), illetve arról is, hogy miért járnak emberek munchokra: beszélgetős BDSM találkozókra.

Egy kedves Hölgy ismerősöm lehozta egy barátnőjét, akivel nem sokat beszélgettem, de könnyen értelmezhető jelzésekkel tudtam vele, hogy szépnek tartom. Egyszercsak felém fordult és közölte, hogy a munchról moziba fog menni, és egy vígjátékot néz majd meg a férjével. Ennek üzenete lehetett egyszerűen csak az, hogy foglalt, és nem érdeklem, ugyanakkor az, hogy megtudtam, hogy férjnél van, mégis egyedül lejött, korábbi esetekkel együtt beindította a kombinatorikai képességeimet. (Gimnázium alatt két ötösöm volt matekből: a valószínűség, kombinatorika témazáróm, és az érettségim. Utóbbi oka az volt, hogy nálunk volt az első közép-emelt szintű érettségi, és a matekot nagyon lazára vették.)

Erre a találkozóra egy kedves ismerősöm egy Hölggyel érkezett, akivel azt hittem, hogy együtt vannak. Már megörültem nekik, de kiderült, hogy a lánynak van párja. Egy korábbi ilyen találkozón beszélgettem egy harmadik Hölggyel, aki gyakran szokott lejárni. Ő elmondta, hogy a BDSM csak mérsékelten érdekli őt, igazából úgyis érzi, hogy kilóg emiatt a csapatból, mert ő csak amolyan hobbi zenész. Nem gondolom, hogy emiatt bárkinek is szégyenkeznie kellene. Azonban az érdekes volt, hogy azt is kifejtette, hogy élvezi, amikor a munchokon, férfiak jelzik felé, hogy szívesen létesítenének vele BDSM és/vagy sima szexuális kapcsolatot. Mivel ő azonban hobbista, ezek jellemzően nem hatják meg, de az egójának jót tesz a dolog.

---

Sokaknak biztosan evidenciának tűnik, hogy sok Nőnek jól esik, ha egy olyan férfi jelzi, hogy megkívánja őket, aki számukra is szimpatikus. Azonban a munchok erre biztonságos közeget biztosítanak. Itt tudhatja az ember, hogy nem fogja senki sem bántani, ha ő azt nem akarja.
A munchon Freudra hivatkozva azt mondtam, hogy bár tudom, hogy sok tekintetben elavultnak számít, egyet értek vele abban, hogy az ember -szinte- minden cselekedetét a szexuális energia mozgatja. Ha az ember monogám, de lemegy csinosan kiöltözve és jelzéseket téve mások felé az is egy fajta szexuális energia-vámpírság véleményem szerint. Természetesen kapcsolatban lévő férfiak is csinálhatnak ilyet, hogy egyedül lemennek egy munchra és ott elmondják, hogy bár nem keresnek senkit, de azért teszik a szépet.

----

Persze azt is lehet mondani, hogy azok, akiknek ugyan van párjuk, de egyedül mennek le egy ilyen rendezvényre elképzelhető, hogy csak szociális életet élni mennek le ilyen eseményekre. A nagy számok törvénye alapján az is elképzelhető- igaz roppant kicsi rá az esély-, hogy egy asztalon lévő fém golyó magától lebegni kezd pár mikrométerrel az asztal felett (ezt is a munchon hallottam, egy fizikustól).

Tapasztalataim szerint, azonban, akik párjuk nélkül érkeznek, -bizonyos esetekben pedig az egyedülállók is- jellemzően szexuális energia vámpírkodási célzattal látogatják meg ezeket az eseményeket. Lehet azt gondolni, hogy a csalódottság beszél belőlem, számomra azonban nem akadály ha valakinek barátja vagy férje van, amennyiben az úriember is tud arról, hogy a párja velem folytat viszonyt. Azonban itt színtiszta energia-vámpíráságot éreztem.

Teljesen rendben van az is ha valaki monogám. Ám ha valaki monogám libidó-vámpír, aki párjától kellemesen elszigetelten gyűjti be saját maga számára mások szexuális energiáját, vagy csak szimplán egy szingli, ego hizlaló teremtmény munch helyett inkább menjen el focizni.

Comments (9)


Aranyliliom Deleted user
#288983 | 2018. 05. 15. 20:19
Igen... Ezek a szűzkurvák..
Csak most mindent energetizálunk.

Volt egy villamosmérnök havarom, aki fizikából korrepetált.
Ő mondta mindig..
"ha valamit nem tudsz, oldd meg energiával!"
#288976 | 2018. 05. 15. 19:48
nagyon sok olyan van, aki nemhogy félrelépni nem fog, de kapcsolatot létesíteni sem, a ffi-nő kapcsolatosdi a tetszésben/flörtben kimerül (annak idején - nem tudom, mi a mai megfelelője - az ilyen egyedeket hívták szűzkurvának, nem?)

az ilyenből lehet vámpírkodás, de lehet más is
olyan flört, ahol mindkét fél megkapja a "magáét"
energiaátadás
#288974 | 2018. 05. 15. 19:44
hol a határ? honnan szexuálisenergia-vámpír valaki?
gondolom, azért olyan, aki valamiért nem kíván újabb kapcsolatot létesíteni (elsősorban, mert foglalt, de lehet más oka is), mehet akár szexuális tartalmú rendezvényre is, nem?
jól kinéznie is lehet, nem?
mi az, amitől már energiavámpír lesz?
Deleted user
#288954 | 2018. 05. 15. 16:20
Nagyon nagyon sok olyan nő van, aki a ffi energiákból töltödik.
Kell a flört, a szép szavak...
De nem fog félre lépni.
Ugyan ezt a ffiaknál is látni.
Ezer nővel csacsog csetel levelez....
Mert kell neki a női energia... Amit ezekből merít.

Ha rájössz, akkor vámpír, ha nem jössz rá, akkor csak azt érzed, hogy fáraszt
#288940 | 2018. 05. 15. 12:26
Az ember minden tettéért felelős. Én is dönthetek úgy, hogy nem megyek ilyen rendezvényekre, hogy elkerüljem ezt a jelenséget. A passzív cselekvések pl.hallgatózás is tettek. Azért is felelős vagyok ha véletlenül meghallok valakit, és utána tovább hallgatózom.
#288937 | 2018. 05. 15. 11:59
De az se, ha mindig masban latjuk meg a felelost. Meg akkor se, ha esetleg ez az "igaz". Mert az igazsag-helyes meglatas onmagaban nem visz elobbre.
#288935 | 2018. 05. 15. 08:53
Köszönöm a kedvességed :) Senki sem hibátlan, de az emberi pszichének a túlzott önostorozás nem tesz túl jót.
#288933 | 2018. 05. 15. 07:25
Jokat irsz (ertsd: engem is mostanaban foglalkoztato kerdeseket erintesz ismet :D)... pl. az erdekel, hogy a "masik oldal"ezt hogy eli meg.

Mert mikozben eleg konnyen szulunk iteleteket: energiavampir, narcisztikus stb., olyannal nem nagyon talalkozni, hogy valaki magara mond ilyet. Inkabb van egy "ellenbelyege".

En pl. az egopolirozas eleg elkotelezett hive vagyok. :)
(Es felek, mire ujra ideerek, megint elhal a blog.)
Deleted user
#288932 | 2018. 05. 15. 00:01
https://bit.ly/2IixHfi