Hedonista BDSM Etikett

Blogs » Blog - RisleyAddix » Hedonista BDSM Etikett
2018. 03. 05. 18:18 | Appeared: 1176x
Most hétvégén volt a 2. Hedonista Party, Pásztor Anna szervezésében. Az eseményről lehetne bőven írni, de egy momentumot fogok kiragadni, hiszen a tömörség a blogolásnál nagy erény.

Az esemény hangulatos volt, és sok régi ismerőssel találkoztam, illetve számos újjal is megismerkedtem. Mégis van, ami rossz volt: egyesek BDSM etiketthez való hozzáállása.

Tegnap találkoztam két kedves barátommal, akik nemrég jöttek vissza az 5. Római BDSM Konferenciáról, ahol egy amerikai Hölgy az egyik előadásán beszélt a BDSM etikettről is.

A Hedonista partyn először azt kellett végighallgatnom egy spicces nőtől, hogy milyen rossz, hogy nekem a testi kínzás olyan, mint a drog, mert nem tudok meglenni nélküle. Róla már korábban írtam: a tavalyi Frusztráción viselkedett úgy velem, hogyha létezne férfi #metoo kampány akkor...

Aki ismer tudja, hogy a testi fenyítését csak különleges esetekben kedvelem, számomra fontos emberektől. Nem vagyok mazochista, alapvetően a BDSM mentális, pszichológiai és esztétikai elemei vonzanak.

Mivel pedig a férfiakkal szembeni erőszak és zaklatás keveseket hat meg, így inkább kimentettem magam a "beszélgetésből", azzal, hogy elmentem mosdóba.

Egy fiatal Hölgy ismerősömmel beszélgettem a bulin, amikor odalépett hozzánk egy szintén erősen spicces állapotban lévő fiatalember. Megkérdezte Katát (álnév), hogy lenne-e a modellje egy késdobáló bemutatóban. Az úriember hozzátette, hogy még szinte senki sem sérült meg, és ő csak kicsit ittas. Az ismerősöm udvariasan nemet mondott. A srác ismét rákérdezett, a Hölgy újfent visszautasította, de a fiatalember harmadszor is rákezdett, erre én közéjük álltam, hiszen ennél bármi verbálisan vagy fizikálisan erősebb reakció esetén engem vehettek volna elő, de őt sem kell félteni, mert bár szubmisszív, meglehetősen karakán csajszi. Szinte meg se várta, hogy közbe lépjek, már sarkon is fordult, és odébbállt.

A beleegyezés hiányának nem elfogadása, valamint mások verbális zaklatása sajnos viszonylag gyakran előforduló esetek a hazai BDSM-Fétis eseményeken. A jó hangulat és társaság fontosak, de azok, akik rendszeresen másokat inzultálnak, verbálisan és/vagy fizikálisan, és nem akarják, vagy nem tudják megérteni a BDSM etikett néhány íratlan szabályát, azoknak szerintem nincs helyük az ilyen rendezvényeken.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.