Elefántok Ormányain Olajbogyó-árok

Blogs » Blog - RisleyAddix » Elefántok Ormányain Olajbogyó-árok
2018. 01. 14. 22:26 | Appeared: 1017x
Ma valami teljesen másról, akartam írni, de a családunk egy régi barátjának délutántól mostanáig tartott egy nagy (több száz fős) születésnapi bulija, ahol sok kiváló - ám nem híres- fellépő mellett, Palya Bea volt a meglepetés és egyben utolsó vendég. Az eseményen történtek alapjaiban megváltoztatták a blogom fonalát.

Hosszú, lila, egybe ruhában volt, mezítláb. A meztelen lábfej pedig egy ősi, szent szimbólum (sokak számára nem véletlenül bír hatalmas szexuális jelentéssel is): https://solework.wordpress.com/category/sacred-feet/

Bea egész fellépése magával ragadta az egész közönséget, beleértve, a mindenki mással szemben erősen kritikus születésnapost is. Annyira magával ragadott a rövid Palya Bea koncrt, hogy többször becsuktam a szemem és élénk színes képek ugrottak elmém elé: ilyen volt egy ékszerekkel díszített elefánt agyarán lévő olajbogyó, ami átváltozott ormányon levő olajbogyóvá. A lábfejhez hasonlóan az olajbogyó is sok ősi kultúrában számított -vagy számít a mai napig is- szentnek:

http://www.thegreatpeacemakers.com/dove-and-the-olive-branch.html
https://www.oliveoiltimes.com/olive-oil-basics/sacred-olives-athenas-tree-acropolis/46895
http://doctrine.org/the-olive-tree

Azt a katartikus, lelket gyönyörködtető és megtisztító élményt, amit Palya Bea és a két gitáros fiatalember hoztak el nekünk, csak a BDSM vagy más hasonlóan zsigerig hatoló zenei élmények által tudom elérni.

https://www.youtube.com/watch?v=dRkKtpgi9Ww

Comments (3)


Deleted user
#268160 | 2018. 01. 15. 22:02
Nekem meg ez jött be: hehehe

https://youtu.be/c0G0-uKDjbk

A répát félretéve, a hangulatról egy nem oly népszerű, de annál érdekesebb előadó ötlött fel bennem, íme:

https://youtu.be/2d7Y0MXf4Uc
#267965 | 2018. 01. 14. 23:54
https://www.youtube.com/watch?v=MohiJL0KolU
Deleted user
#267964 | 2018. 01. 14. 23:20
A lábról jut eszembe: hogy is volt az a jelenet, amikor Woody Allen-t egy 2 emelet magas gigantikus mell kergeti az utcán? Volt egyáltalán ilyen? Nagy filmes lennék, de ez egész eddig kimaradt...