Veszélyes munkák

Blogs » Blog - RisleyAddix » Veszélyes munkák
2017. 08. 30. 19:20 | Appeared: 1123x
A tűzoltók nap, mint nap vásárra viszik a bőrüket? Igen. Veszélyes katonának lenni? Feltételezem, függ a munkakörödtől, de maradjunk annyiban: igen.
Orvos vagy? Jöhet egy jó kis műhiba per?

Ezekről a szakmákról, és a velük járó veszélyekről, kihívásokról gyakran hallunk.
Mi a helyzet a vágóhídi munkásokkal és a dominákkal?
Ne keressetek bonyolult összefüggéseket a két szakma közt: mindkettőt sokat tanulmányoztam. Egy közös pontjuk biztosan van: a veszély(ek)! Persze fel lehetne hozni a szenvedés okozását is, de ez csacskaság volna. Azonban egy kis kitérővel válaszolok azoknak, akik ezt hoznák fel párhuzamként: a vágóhídon nem azért okoznak szenvedést az állatoknak a munkások, mert erre kérik őket szegény jószágok. Ezzel szemben, ha egy domina okoz valakinek szenvedést - ez sem törvényszerű, gyakran csak beszélgetés és f@sz verés folyik,- az a vendég kifejezett kérésére történik.

A vágóhídi munka fárasztó, mind testileg, mind mentálisan. Egy 2010 után írodott török tanulmány szerint, ez a világ legveszélyesebb munkaköre. Napi több száz, vagy több ezer állatot kell lemészárolnod, a munkaidődre- szerencsés esetben csak erre az időre- egy érzelmek nélküli gyilkológéppé változol. Ebben a szakmában hatalmas a halálos és a súlyos sérülések aránya. Lehetne beszélni most emberi és állati jogokról, igen érdekes témák, de jelen írás tárgya a veszélyes munkák, és mivel ez nem egy doktori disszertáció...

A vágóhídi munkásoknál gyakran előfordulnak pszichés zavarok: a pánikbetegségtől kezdve, a rémálmokon át, a poszt traumás stressz szindrómáig - álljunk csak meg! ezt főként a háborúban szolgáló katonáknál szokás hangoztatni. A vágóhídi dolgozók azonban a sok kegyetlenségtől pszichopatizálódnak, vagy már eleve empátia mentes szörnyetegek, és gyakran bántalmaznak állatokat és embereket egyaránt (a munkahelyükön kívül is).

Mi a helyzet a dominákkal? Mi ebben a veszélyes? Megkapja a pénzt, jól seggbe k@r, vagy elver, te elmész, az ajtaján kimész, és slussz. Igen, sokszor így történik. Van, hogy el se mész, mert rájössz, hogy olcsóbb ha magadnak elintézed ( én is csináltam néhányszor ilyet 8-10 évvel ezelőtt), vagy csak telefosod magad, mert félsz, a C kategóriás filmek miatt, hogy kiveszik a veséd és a májad.
Tehát van, hogy elmész egy dominához és nem akarsz fizetni, de nemcsak, hogy nem akarsz fizetni még bántalmazod is, vagy legalábbis törekezel rá.
Van, hogy fenyegető leveleket írsz neki, és hívogatod.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy a dominák nem válnak-e olyanokká, mint a vágóhídi munkások, hiszen ők is szenvedést okoznak? Fent írtam, hogy ezt kérésre teszik egyfelől, másfelől nem ipari mennyiségben. Lehet, hogy Kínában van olyan domina, aki futószalagon napi 8 órában veri a vendégeket, és ez valóban komoly torzulást okoz a személyiségében, de itthon átlagosan egy domiának napi 1-3 vendége van nagy ritkán 4-5, de ez nemigen jellemző.

Míg a vágóhídon az állatok félnek, a domina szakmában sokszor a Hölgyek félnek. Az, hogy milyen a hazai domina szolgáltatás átlagos minősége (maradjunk annyiban, hogy szerintem nem túl jó) nem okozója annak, hogy többen életveszélyesen zaklatják ezeket Hölgyeket.

Ha engem valaki megkérdez, hog x vagy y Hölgyhöz érdemes-e elmennie, elmondom a véleményem (ha van tapasztalatom az illetővel), de sosem buzdítanék arra, hogy valaki bántson egy dominát. A bántalmazások és fenyegetések oka feltehetően nem is a munka minőségében keresendő, hanem az alábbiakban:

- a vendég ittas vagy más illuminált állapotban érkezik a helyszínre, és nem akar távozni, hiába kéri meg erre őt a Hölgyy
- mentális zavarok a vendégnél
- nincs szex, a vendég pedig szexet akar (sok domina vállal szexet is, innen a képzavar)
- a vendég nem tűri az elutasítást (egyesek vendégeket kitiltanak a Hölgyek, például ha nem értik meg hosszútávon a harmadik pontot)


Az, hogy a kanapén van-e kib@szott barna folt, vagy az, hogy találtál egy hajszálat az illető Hölgy stúdiójában eltörpülnek ahhoz képest, hogy a dominák vásárra viszik a bőrüket. És nem dolgoznak napi 8 órában, ezért meg lehet őket vetni, hogy nem rendes munkásemberek, de mielőtt követ vetnél rájuk, járj a cipőjükben- szó szerint is, ha elbírod azokat a tűsarkakat-, próbáld ki a munkájukat.

Persze annak van a legkönnyebb dolga, aki ezeket mind "papírra" veti, könnyű munka ez, kivéve, amikor épp meg akarnak lincselni a vegák, a feministák a dominák, a vendégek, a fetisiszták, meg ilyenek.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.