BDSM Ügyfélszolgàlat

Blogs » Blog - RisleyAddix » BDSM Ügyfélszolgàlat
2017. 06. 30. 20:46 | Appeared: 1033x
" Te nem dolgozol a Közösségért. Mindketten ugyanúgy csak tagjai vagyunk ennek a szubkultúrànak itthon."- mondta egy 'hölgy' nekem egy éve.

Most fejeztem be a fecskeszar pucolàst Sàrospatak mellett, Sàrazsadànyban, ahol épp nyolcan nyaralunk,

Egy hònapja dolgozok mindenes 'managerként', egy ìfjúsàgi szervezetnél.

Ott sok fura kérdést és feladatot kapok, de korrektek, söt még kòser kaja és normàlis bérezés is van.

A cheszed (adàs/könyörület) sokak szerint az egyik legfontosabb emberi tulajdonsàg, törekszem én is sok szìvességet tenni, segìteni màsoknak, de hatàrai mindenkinek vannak.

Ma az orszàg egyik legjobb hivatàsos dominàja ràm ìr, azzal, hogy beszélt egy màsik dominàval fb-on, aki azt mondta neki, hogy én majd megmondom, hogy mi itt a neve és milyen domina is ö...ööö, mi a pics@?

Nem vagyok az emlìtett "domina" ügynöke, és mivel szexel a vendégeivel (szìve joga), nem is tartom klasszikus dominànak. Plusz szerintem veszélyes, hogy dominaként tevékenykedik, hiszen ö maga mondta nekem "én csak egy sértödött, agresszìv kislàny vagyok, nem dàma, vagy Úrnö, mint a te Domina ismeröseid."
Kiosztottam, hogy szerintem ìgy veszélyes dominàskodni, de ö ezt az utat vàlasztotta. Az ö dolga, nem kell minden tanàcsot megfogadni.
De ha én lebasztam, miért mondja egy elismert domina kèrdèseire, hogy " Dani majd vàlaszol"!?

Megmondtam, a sok 'jòt' amit gondolok ròla. 3 munka mellett tényleg nagy öröm, hogy még az egyik titkos (és sima) BDSM ügyfélszolgàlatos is én vagyok.

Mindent a Közösségèrt.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.