"Vendèg" te drága

Blogs » Blog - RisleyAddix » "Vendèg" te drága
2017. 05. 17. 17:45 | Appeared: 1055x
"Az anyagiasok mind szemèt èlősködők."- gondolják sokan.
Vannak korrekt anyagias BDSM szolgáltatòk. Egyikőjüket ma felhìvta egy "vendèg": többek közt szexrabszolga is akart lenni, a Hölgy udvariasan elmondta neki, hogy arra nincs lehetősèg, csak kèzi levezetèsre. Utána pedig megsèrtődött, hogy a Hölgy nem volt hajalndò levetkőzni.
A vèn ròkák szerint règebben ennyi sem volt. Vagy kivered a helyszìnen, vagy hazáig cipeled a teli puttonyod, ès otthon kiűrìted.
A mai vendèg megsèrtődött, hogy a Hölgy nem vetkőzött le.
Mièrt? A Domina szerint sok hivatásos "domina" tesz fel meztelen, fèl meztelen kèpeket.
Higul a szakma. Ès ezt a valòban profik ès a vendègek is megszìvják. Rendszeresen keresnek meg szubok ès mazòk, hogy ajánljak nekik jò fizetős Dominákat. 4-5 Hölgynèl nem tudok többet jò szìvvel ajánlani Budapesten, vidèken pedig csak kettőt ismerek szemèlyesen, őket is bátran javaslom az èrdeklődőknek.
Pár hete tervezek elmenni egy Hölgyhöz, aki szimpatikusnak tűnik. Több mint egy ève nem voltam fizetősnèl. Most ùjra rám tört a vágy, remèlem egy ùjabb jò szolgáltatò kerül a fejbèli adatbankomba.

"Vendègek", ti pedig ha Vendègek szeretnètek lenni, viselkedjetek is ùgy. Igen a szolgáltatò adja meg, amire vágytok, az ő ès a ti határaitokon belül. Ami ezen tùl megy bármelyik fèl rèszèről, az erőszak.

Comments (2)


Deleted user
#241982 | 2017. 05. 23. 21:46
Egy darabig hígul, majd elkezd tisztulni. Bunkó "vendégek" mindenütt vannak bármelyik szakmát nézhetjük. A bemutatkozó oldalukon az Úrnők leírják, hogy mit vállalnak és mit nem. Mielőtt bárki telefonál olvasson és akkor egyértelmű lesz.

Az ügyfelek is sokfélék biztos van olyan aki ún. erotikus dominát akar. Erre a szegmensre is kell szolgáltató, ha van rá kereslet akkor nehogy már nincs kínálat.
Deleted user
#241466 | 2017. 05. 17. 18:42
Van bőven anyagias domina.
Egyre több.
Azt nem mondanám, hogy hígul.
Van jobb, rosszabb, szebb, csúnyább. Tapasztaltabb, kevésbé tapasztaltabb.
Vannak akik kevés tapasztalattal elkezdik mert ebben látják a kiutat a gürizés vilagából.
Nekik tanulni kell igen.
Én is segítettem pár kezdő lánynak és valaki a mai napig domina valaki meg nem. Ez van.
De van olya aki kezdő volt és nagyon is profi lett és jól csinálja.
És van olyan domina egyébként aki hagyja pl, hogy kinyalják és hidd el olyan is aki ha valaki nagyon bejön neki, le is szop. Tapasztalatból mondom.:)
Persze nem ez a jellemző.
De szerintem az alap kellene, hogy legyen, hogy a nunus és a ciciket néha megvillantja a szeánsz alatt ha nem is lehet hozzá érni.
Mondjuk nekem anno ezzel sem volt bajom mert nekem csinálták. Szerintem másnak is.
Mivel egyre többen vannak ezért valaki enged dolgokat is, hogy legyen ügyfele. Ez a verseny csak jó az ügyfelek érdekebe.
És vannak rossz igénytelen helyek és emberek és vannak nagyon is jók még ha nem is profik.
A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni aztán úgyis megtalálja magának a megfelelőt.
Ha olyat keres akinek a seggét ki lehet nyalni, olyat is fog találni még ha nem is profit de neki az tökéletesen meg fog felelni pont azért.:)