Anti bàcsi gyémàntjai

Blogs » Blog - RisleyAddix » Anti bàcsi gyémàntjai
2017. 04. 30. 16:02 | Appeared: 1034x
A magyar nyelv sokak szerint az egyik legékesebb a vilàgon. Szerényen ismerek csak idegennyelveket, így ebben a kérdésben nem foglalok àllàst. Annyi bizonyos ugyanakkor, hogy nyelvünj kivàllöan alkalmas szóviccek és poénok gyàrtàsàra.

Van egy tàvoli rokonom apai àgon, akinek pàr éve halt meg egy rokona. Nekem hozzàtartozóm volt? Fogalmam sincs. Pedig Anti bàcsi gyémàntkereskedő volt. Bàr nem hiszem, hogy a hatod vagy heted unokaöccsének bàrmi is jutott volna az örökségből.

Azon felül persze, hogy vannak Antaljaink, az anti szót màskor is gyakran szívesen hasznàljuk. Az anti-krisztus példàul egy jó kis hívószó, ha horror filmet akarunk eladni, bàr lehet, hogy màr nagyon elcsépelt?

Volt egy baràtnőm 11 éve, aki azt talàlta mondani, hogy ne legyen úgy véleményem, hogy valaki, vagy valami ellen fogalmazom meg azt. Arra emlékszem, hogy pàr kivételt említett nem tudom, hogy az antifasiszta köztük volt-e. A Becstelen Bringantik..kanyarodjunk vissza: amit Anna (àlnév) mondott megfontolandó.

Persze egy vitàban lehet a màsik ellen àllàst foglalni, àm van egy "kis" bökkenő. Ha mindig/nagyon gyakran Anti bàcsi vagyok és màsok szapulàsàból àllnak a "vitàim", az valóban lehet, hogy kevésbé értékes, mintha sajàt gondolataokat, történeteket, szobrokat, zenéket, autókat...készítek.
Ahogy édesapàm szokta mondani: "Kritikusnak, még nem àllítottak szobrot."

Persze jogos lenne, most azt mondani, hogy miért szapulom az anti bloggereket, egy Anti bàcsi bloggal. Egyrészt: ez az íràs, bàr valóban voltak recens kivàltó okai ( nagyjàból 8-10 blog: ezekben vegyesen csépelte egymàst sok ember. Volt aki nem ütött vissza, csak àllta a virtuàlis verést), egy àltalànos jelenséget bíràl (1-2 évvel ezelőttről konkrétan 3 itteni antiblogra emlékszem: 2 a római élményeimet bíràlta, egy a Sàmsonos elméletemet)

Màsfelől igyekszem konstruktív is lenni: akinek van energiàjuk, akàr napi szinten, àltaluk ismeretlen emberekbe gyémànt keménységűeket rúgni egy olyan szubjektív terepen, mint a BDSM, szofisztikàlt, és gúnytól csepegő mondatok àradatàt nem sajnàlva; ezek az emberek szerintem tudnànak szép, jó dolgokat is tenni. Persze az is relatív, hogy mi a szép, és mi a jó. Ismeretlen emberek rendszeres szapulàsa, maximum de sade-i mércével tekinthető jónak.

Anti bàcsiról azonkívül, hogy kellemes mély hangja volt, és hogy gyémàntokkal kereskedett nem sokat tudok, de feltételezem, hogy nem gyémàntjainak màsokon történő csiszolàsàval jutott a csúcsra.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.