A kezdet - 1. rész

Blogs » Blog - ququcs » A kezdet - 1. rész
ququcs (53+)
Dominant, Fetisist
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2023. 07. (3)
2023. 07. 22. 18:58 | Appeared: 414x
Végre nyílik a fürdőajtó. Hosszú percek óta elhallt a zuhany hangja, semmi nesz nem hallatszott. Már felmerült bennem hogy megijedt, de most ott állt a nyitott ajtóban ... megérte várni:)
Telt mellei körül egy apró bőrpánt, a combjain ,alul nyitott heccharisnya, magassarkú, nyakában pedig a tőlem kapott nyakörv. Kezében tartotta a pórázt, lesütött szemmel állt ott, rám sem mert nézni. Szerintem érezte ahogy pásztázom a testét, és érződött hogy rettentő zavarban van. Én persze magamban nagyon élveztem a helyzetet ... a kislányos szemérem mindig is felizgatott. Hosszan kitartottam a pillanatot ... tudta hogy nem mozdulhat, várta az utasításaimat.

Ha belegondolok, mekkora utat tett meg, persze érthető a zavara. Nem egy gyakorlott szub, nem voltak ilyen élményei és el tudom képzelni mennyire nehéz lehet ezt az első lépést megtenni ... lényegében meztelenül ott állni egy férfi előtt.
De én még fokozni akartam az élveztem…
- Gyere ide kis Szukám!

Tétován indult el felém, a pórázt felém nyújtva. Tudta hogy ez az elvárásom, ha úgy dönt hogy odaadja magát. Nem kellett kimondania semmit, de amint a pórázt a kezembe adja, onnantól megszűnik önálló entitás lenni, onnantól az én tulajdonom ...
És ő közeledett, egyre határozottabban, és a kezét egy pillanatra sem engedte le, a póráz egyértelműen felém tartott. Örültem, ennél látványosabb behódolást nem is tervezhettem volna.
Mikor odaért, a szemét félve rám emelte, a pórázt már határozottan a kezembe nyomta.
- Eldöntötted? Biztosan? - kérdeztem
- Semmi hezitálás sincs már bennem ...- Nagyon halkan szólt, de a hangja meglepően határozott volt - Uram az Ön szolgája kívánok lenni!
Beleborzongtam a magázásba. Többször rákérdezett még a beszélgetés során, hogy ragaszkodom-e a hozzá, nehezen tudta rászánni magát. Rábíztam a döntést. De ebben is behódolt ... nem tagadom hogy nagy elégedettség töltött el.

Utasítottam hogy forduljon háttal nekem, álljon apró terpeszbe és hajoljon előre. Élvezettel néztem ahogy a combjai között kivillant a pinája ... és felette a fényes vöröses csillogó kő. Hát ezt is megtette, előzetes utasításom szerint a pluggal a fenekében jött ki a fürdőből.

Ott állt előttem kitárulkozva, felkínálva magát nekem.
Megsimítottam a fenekét, aztán a combja belső részét. Amikor a pinájához ért a kezem, kicsit megrezzent a teste, de egyáltalán nem húzódott el. Sőt ...
Ahogy egyre erősebben simogattam, és az ujjam lassan becsúszott a hüvelyébe, már hangosan sóhajtozott. Éreztem milyen nedves, élvezettel vettem tudomásul, hogy mennyire fel van izgulva. A mozdulataim hatására zihálni kezdett, és percek alatt apró sikolyok kíséretében élvezett el.
- Ez gyorsan ment - mondtam mosolyogva
Ahogy felállt, kicsit megszédült, hátulról magamhoz öleltem, megtartottam.
- Elnézést Uram - rebegte, a hangján érződött hogy még nem tért teljesen magához.
- Miért kérsz elnézést??
Pillanatnyi tétova csend után szólalt csak meg:
- Mert az Ön engedélye nélkül élveztem el Uram…
Piszok jó érzés, ha egy kezdő szub a legelső alkalommal, közvetlenül az első orgazmusa után is tudja a szabályokat. Ezt csak azok a szubok tudják akik valóban meg akarnak felelni az uruknak.
- Büntetés járna ezért, de első alkalommal elnéző leszek. De ne szokd meg! Ha előfordul újabb ilyen annak már lesznek következményei!
- Értettem Uram, és köszönöm a nagylelkűségét!
Érződött a hangján a megkönnyebbülés… megvan benne a tisztelet felém. Nem fél tőlem, de tart a büntetéstől és valóban be akarja tartani a szabályokat. Tetszett.

A melleit marokra fogtam és mindkét mellbimbójára kapott csipeszt. Szisszenés nélkül fogadta, a mellbimbói csak akkor remegtek meg amikor a láncot finoman magam felé kezdtem húzni. Lábújhegyre állt, hajolt előre kicsit, hogy kövesse a mozgást, de lépni nem mert. Mosolyogtam magamban látva az igyekezetét. Egyre jobban emeltem a láncon, ő már nem tudta a követni, a mellei emelkedtek, a bimbóit egyre jobban húzta a csipesz, de nem mert szólni. Zokszó nélkül tűrte, mert tudta hogy ezt akarom!

A farkam már nagyon nem fért a nadrágomba. Elképesztően izgatott. Ott állt előttem néhány centire, láttam az arcán az igyekezetet hogy minél tovább bírja, hogy minél tökéletesebben megfelelhessen az urának. Elengedtem a láncot, az visszacsapódott a hasához, a mellbimbóit kicsit megrántva, amitől felszisszent.
- Fáj Szuka??
- Egy kicsit Uram ... de Önért alázattal tűröm!
Elképesztett. Ezt egy gyakorlott szub se mondhatta volna tökéletesebben, itt már tudtam hogy Ő volt a tökéletes választás, életem legjobb szubját kaptam meg:)

Folyt.köv.

Comments (4)


#448496 | 2023. 07. 24. 19:55
Hát persze, mindenki más és más. És minden kapcsolat egyedi, ez nem is kérdés...
És nem is így értettem a "kezdőt", de szerintem érted:))
Deleted user
#448469 | 2023. 07. 24. 13:00
Nem tudom.....szerencsére legtöbben nem feltétlen sablonok alapján dominálnak, vagy kínoznak, így minden partner más és más.....ettől függetlenül ösztönző a varázs
#448419 | 2023. 07. 23. 19:32
Hát persze.
De azt talán nem vitatod, hogy teljesen más valamit legelőszőr megélni, mint sokadjára, csak mással...
Ha átülsz egy új autóba, az első néhány perc fura, szoknod kell, de össze sem hasonlítható azzal mikor életedben előszőr vezettél ...
Deleted user
#448415 | 2023. 07. 23. 16:59
Cuki történet egyébként, de.....úgy gondolom, minden szubmisszív és domináns fél "kezdő" egy új kapcsolatban. Együtt fejlődhetnek és csiszolódhatnak egymáshoz , ezzel építve azt.






 
aaaaaaaaaaaa