Fordítva

Blogs » Blog - QueenV » Fordítva
2019. 07. 24. 00:48 | Appeared: 1237x
Keywords: Ciprus
⁃ Ülj le Viki!
Mintha a távolból szólna a hangod, pedig itt állsz előttem. Elmerültem a gondolataimban...
Nem, ez nem jó kifejezés, nem is voltak gondolataim. Épp ellenkezőleg. A tudatos énem teljesen kikapcsolt. Az édes kiscicából éhes nagymacskává változtam, aki a prédáját kerülgeti, és közben igéző tekintettel vizslatja. Ooops.
⁃ Horny Viki! - jól szórakozol a látottakon miközben teregetsz, és bájos magyar kiejtéssel ismétled, ezúttal kicsit határozottabb hangnemben:
⁃ Ülj le!
⁃ És mi van ha nem? Akkor meg kell majd büntetned. Akkor... NEM! - vigyorgom mint a tejbetök, és az ujjbegyeim végigfuttatom a válladon.
⁃ Ma nem lesz szex my Viki. Filmezünk. - mosolygod rám, de nem mintha számítana mit akarsz. Ma nem. Ma megszállt valami. Akkor is megdugatom magam veled, ha nem akarod.

Legutóbb nem fejeztük be a Team Americat, de ma eltökéltek vagyunk - ne nézzetek így, én is. Tényleg! -.

Egy órán keresztül bújok, dörgölőzök, dorombolok, karmolászok, harapdálok, és markolászok, de Te csak falod a chipset, és próbálsz engem is tömni vele, én viszont valami egészen mást vágyok a számba. Már a zárójelentnél járunk, mikor végre megkegyelmezel:
⁃ Azt akarom, hogy szopj le, miközben eszek és filmet nézek, mint egy király. - erre a pillanatra vártam, és már térdelek is előtted a farkaddal a számban.
Tudom, hogy nem vagy oda a finom előjátékért, azt szereted, ha fuldoklom tőled, úgyhogy igyekszem annyira mélyre engedni, amennyire csak bírlak.

De a Team America vicces. Nagyon. Szóval mikor épp te is elneveted magad az egyik jeleneten, én is kuncogni kezdek, az ajkaim közt Veled.
⁃ Min nevetsz? - markolsz a hajamba hirtelen, és a torkomra rántod magad.
Most már igazából fuldoklok. Átveszed az irányítást, és nem sokkal később a számba élvezel.

Chapter 2: Eurotrip (vígjáték)

Végigszenvedtem valahogy, de közben már az öledben játszottam a puncimmal. Nem hatott meg. Még mindig nem dugtál meg. Nem bírok nem hozzád érni. Elkezdem masszírozni a vállaid.
⁃ Te tanultál masszírozni?!- hirtelen minden falad leomlik.
⁃ Nem, csak érzem.
Máris az ágyadban vagyunk, te a hasadon fekszel, én meg a derekadon ülök, és masszírozom az óriási izomköteget, amit Te hátnak nevezel. Persze közben is okostojásjodsz, és kioktatsz róla hogyan csináljam, de semmi baj. A tervem sínen van. 😈
Fél óra után kiderül, hogy csikis vagy. És olyan édesen nevetsz, hogy muszáj csinálnom. Bírkózni kezdünk, és persze, hogy én maradok alul.

De végre a hátadon fekszel, én pedig már nyúlok is a farkad után. Megfogod a csuklóm.
⁃ Nem aludtam semmit Viki. Tényleg nagyon fáradt vagyok. - duruzsolod szelíden.
⁃ De... De az nem baj! Neked semmit sem kell csinálnod. Menj át tengericsillagba, a többit én megoldom! - már szinte toporzékolok a faszért.
⁃ Hát jó... - és emeled a csípőd, hogy lehúzhassam a sortodat.

VÉGRE! Végrevégrevégre! Legszívesebben tapsikolnék. Egyébként sem hagytál még soha lovagolni.
Kicsit előkészítem a már amúgyis merev farkadat a számmal, és nyeregbe pattanok. Te pedig a tarkód alá kulcsolod a kezed, és élvezed a mozit.

Kicsit szégyellős vagyok az elején, és oldalra fordítom a tekintetem. Megszoktam a blindfoldert, olyan furcsa, hogy hirtelen látod majd az orgazmusomat az arcomon. De a francba is, ezt a testet vétek lenne nem nézni közben!
Úristen, olyan kibaszottul tökéletes görbülete van a farkadnak, hogy most, hogy én irányítok, nem telik bele két percbe sem és már kérdezem is:
⁃ Can I cum please?
Bólintasz, és elragad a gyönyör. Kéjesen vonaglok rajtad, te pedig elégedett mosollyal nyugtázod a táncom. Sohatöbbé blindfolder. Imádok a szemedbe nézni, miközben elveszek a kéjben.
⁃ Ez gyors volt. Szopj le. Ne túl sok nyállal. Lusta vagyok ágyneműt húzni utána. - utasítasz.
Játszom veled egy picit, ahogy kérted, aztán se szó, se beszéd, visszamászok rád.
⁃ Megint? - vigyorgod.
⁃ Igen. - somolygom. De a kislányos helyett ezúttal kéjenc kurvásan. És újabb “táncba” kezdek a farkadon. Hátradőlök, a bal kezemmel a combodon támaszkodok, a jobbal pedig a csiklómat izgatom. Érzed, hogy közel járok, és ezúttal nem várod meg a kérdést.
⁃ Cum. - robbanok...

Még vagy háromszor eljátszottuk ezt, de igazán csak akkor elégültem ki, mikor a karjaid közé vontál, és a mellkasodba fúrhattam az arcom. A hajamat simogatva ébresztgettél:
⁃ Elaludtál?
⁃ Mmm... Aha... Azt hiszem.
⁃ Akkor most már aludj nálam...

Comments (3)


#340165 | 2019. 07. 25. 08:16
ugye milyen jo hasonlat? :D
Ma kepes leszek levezetni erte 400km-t, es holnap vissza ugyanennyit, mert epp kulfoldon ugrabugral egy gepbol, de jolesne neki a tarsasagom.
Oke, tok szerelmes vagyok.
#340142 | 2019. 07. 24. 18:39
(menj át tengericsillagba :)
#340109 | 2019. 07. 24. 12:51
Nagyon jó :)