You know, I’m no good

Blogs » Blog - QueenV » You know, I’m no good
2019. 01. 23. 10:28 | Appeared: 1225x
Keywords: SpanishPassion
A tanár - diák felállás, az alá és fölérendelt szerep miatt mindig is izgatott, na de mi van akkor, ha ez az egész nem csak egy szerepjáték?

Etikailag rendben van-e az, hogy lesmárolt a gitártanárom?

Tekintve, hogy nem vagyok köteles Tőle további leckéket venni (magántanár), végülis csak magával szúrt ki - gondolná az átlag ember.
De tekintve, hogy olyan “elcseszett” vagyok, amilyen, szépen beleragadok a helyzetbe, hisz, bár maga a pasas annyira nem mozgatott meg EDDIG, a szituáció már annál inkább.
Eddig az Ő helyével merőlegesen álló kanapé közepén foglaltam helyet, most már mellé ülök le, mikor bevezet a nappaliba.
Eddig kedves, de távolságtartó voltam, most kelletem magam, mint egy bagzó macska.
Eddig végigröhögcséltük az órát, de azt hiszem Ő is realizálta, hol a bekapcsoló gombom, mert átváltott szigor-igorba.

Szóval felvetettem, hogy ezt tanítják az egyetem? A válasza nyilván az volt, hogy az én hibám, és különben is, ki érkezik vörös csipkeruhában gitár órára?! - Én bazdmeg.

Comments (5)


#328662 | 2019. 01. 24. 07:50
Mert te tanárként tekintesz rá. Ez a jelen helyzetben ez opcionális. Én vállalkozóként tekintenék rá, elvégre én fizetek azért, hogy tanítson.

Hát, nem igazán erre gondoltam, viszont nem voltam ott. Nem tudom megítélni, hogy mennyire flörtöltél, vagy nem flörtöltél (tudatosan, vagy sem).

Az említett rendőrségi videó megérne egy külön értekezést, de az hosszabb kifejtést igényel és nem is tartozik szorosan ide.
#328599 | 2019. 01. 23. 23:31
Szerintem pedig ez a viszony - ha allami iskolarendszerben tortenik, ha csak magan uton - mindenkepp olyan folenyes helyzetbe szitualja a tanart, hogy maskepp reagal a diak egy hasonlo helyzetre, mint mondjuk tenne egy romkocsmában egy idegennel, vagy csak valamelyik ismerosevel szemben.

Legalabbis mas helyzetben en biztosan szamonkertem volna, sot, ha nem ugy ker elnezest, meg fel is pofozom, de az emlitett helyzetben szinte benultan hagytam.

Errol a “nem biztos hogy csak a sajat hibaja” dologrol pedig a rendorseg “remekreszabott” nemieroszak megelozo videoja jutott eszembe - ha szexi vagy, akkor meg leszel b.szva es ne sirjon a szad. :) [sejtem, hogy nem erre akartal celozni, de a helyzet az, hogy tenyleg nem flortoltem vagy adtam jeleket tudatosan]

Persze ez egy artatlan csok volt, nyilvan nem dolt ossze a vilag, csupan elgondolkoztam rajta, hogyan valthatta ki belolem ezt, hisz egyebkent nem is tetszik. Hat igy...:)
#328555 | 2019. 01. 23. 20:34
A tanár-diák viszony jelenleg irreleváns, meglátásom szerint, mert nincs függő viszony. Ettől függetlenül az ember általában alaposan megbizonyosodik az első csók előtt, hogy tényleg helyénvaló lenne. Viszont, ha jól értem, akkor nem biztos, hogy csak a saját hibája, hogy rosszul mérte fel a helyzetet.
#328529 | 2019. 01. 23. 17:52
Egyszer azt mondta egy nagyon kedves és bölcs férfinemű barátom, hogy “De Viki, Te nem tudsz nem flörtölni, Te akkor is flörtölsz, amikor nem akarsz, és Te azt hiszed, hogy csak szimplán beszélgettek. Ilyen vagy és kész.”

Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy félreértés történt, de KIVÉTELESEN tényleg ártatlan vagyok, nyilván csakis azért, mert alapvetően nem a zsánerem a szóbanforgó “úriember”. :D
#328527 | 2019. 01. 23. 17:45
Baszki, miert azt erzem eletszerunek, hogy "megdolgoztal" azert a lesmarolasert? :DD