bdsm, sub meglátások, férfi szemmel...

Blogs » Blog - Poetic_man » bdsm, sub meglátások, férfi szemmel...
Poetic_man (54)
Submissive
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2013. 08. (1)
2013. 01. (1)
2013. 01. 14. 20:19 | Appeared: 999x
Akárhogyan is vesszük, nem feltétlenül könnyű ez az egész. Legalábbis ha az ember szereti, akarja átélni, megélni az élményt és önkéntelenül is beleadja önmagát.
Férfiként az én- és öntudat tiltakozik. Férfiként van egy eredendő kódolás, ami leszabályozza azt, hogy a természet koronájaként sub legyek.
Hiszen önálló, racionális (?!), gondolkodó, művészet kedvelő, modern ember vagyok. Megkötöm a nyakkendőmet, beindítom az autómat és ledirigálom a napomat.
De akkor miért van az, hogy ott és akkor mégis újra megadom magam, behódolok, a női dominancia hatása alá kerülök... Miért van az, hogy a nő csalhatatlanul megérzi a máz alatti gyenge pontot és maradéktalanul elveszi ami élvezetet okoz neki? A percekkel azelőtti komoly férfi egy térdelő meztelen alak lett, akit a nő egyszerűen megköt, irányít, lehord, terel és még megannyi ínyencséget tesz vele...
Elég ha belép és kopogva a sarkain odalép és vége. Szótlanul tűröm, mint egy engedelmes szolga, hogy a nyakamra tegye a bőrövet...
És most, ahogy ezeket is leírom, nem tudok másra gondolni, mint aharisnyás női lábra, a hajamba túró hosszú körmű női kézre.
Egyébként elképesztő, hogy egy finom dáma miként tud úgy kávézni, beszélgetni, mosolyogni, hogy kicsi idő múlva rángassa a pórázt, hogy a megalázó tálból etetés is nehézzé váljon.
De képtelenség erről lemondani.
Újra és újra kell, kellene...
(Most épp nagyon hiányzik, de ez titok...)

Comments (1)


Deleted user
#40354 | 2013. 07. 20. 17:09
:)