A Kincs

Blogs » Blog - Player_1 » A Kincs
Player_1 (56)
Fetisist, Mazochist, Sadist
Male
  • Has public albums 
  • Has blog 
2015. 03. 28. 16:33 | Appeared: 1115x
Már régóta kutattam utána, mikor végre megláttam egy kirakatban. Első pillanatban nem voltam biztos benne, hogy valódi. Utánaérdeklődtem adatainak, paramétereinek, és IGEN! ez az amit már oly régóta keresek. Végre megtaláltam. Nap mint nap elsétáltam a kirakat előtt, csak hogy láthassam. Még gyűjtögetnem kellett egy keveset, hogy birtokba vehessem. Mikor már alig hiányzott valamennyi, bementem, csak hogy a megérinthessem, egy kicsit a kezembe vehessem. Csodálatos volt! Pont olyan amire vágytam! Megtudtam azt is, hogy ebből csak ez az egyetlen darab van, ami kissé felizgatott. Mi lesz ha más is észreveszi és elhalássza az orrom elől?! Ezt nem engedhetem meg! Egy álmatlan éjszaka után összeszedtem minden vagyonom, visszamentem, és megvettem. Leírhatatlan érzés volt tudni, hogy mostmár az enyém! Büszkén siettem hazafelé. Büszkén, mert mások ugyan nem tudhatták, de én tudtam MI került a birtokomba. Otthon először nem bontottam ki a csomagolást, csak kitettem az asztalra. Próbáltam nyugalmat erőltetni magamra, kapkodás nélkül levenni a kabátot, cipőt. Próbálkozásom sikeresnek éreztem, de lehet másnak így is kapkodásnak tűnt volna. Aztán leültem, és ismét a kezembe vettem, így becsomagolva. Forgattam, szemléltem, CSODASZÉP volt! És az enyém!
Kibontottam, óvatosan, finoman, nehogy kárt tegyek benne. Ismételt érintése felülmúlhatatlan volt! Mikor először érintettem, még nem volt az enyém, de így mennyivel másabb! Óvatos mozdulatokkal kipróbáltam, csak finoman, érzéssel. Csodaszép, de nem dísztárgynak vettem. Egy újabb álmatlan éjszaka után már élesben is kipróbáltam. Rendkívüli érzés volt kézben tartani, uralni, s pont olyan kezes volt amilyenre számítottam. Tudtam nem való bárkinek, csak aki tud vele bánni, az használhatja ki minden előnyét. Megfelelő irányítás mellett azonban kiválóan működött!
Azóta évek teltek el, és sosem csalódtam benne. Óvtam, ápoltam, vigyáztam rá, szerettem! Voltak ugyan nehéz napjaink, s előfordult, hogy őt hibáztattam, de legbelül tudtam, nem ő a hibás, hisz az én kezemben van, én irányítom. Volt hogy bántottam, de abban a pillanatban meg is bántam, s mindig megfogadom, hogy sosem teszem többé.
A mai napig imádom, hisz a nehézségek, kirohanásaim ellenére ugyanolyan szolgálatkész, mint amikor legelőször a kezembe vettem.

Ez a leírás egy érzéketlen tárgyról szól, (személyem miatt, konkrétan) egy tollasütőről.

Comments (1)


#120507 | 2015. 03. 28. 17:32
Hmmm igen talalo iromany:)