A fűrészbak és a lelkem

Blogs » Blog - Pilar » A fűrészbak és a lelkem
2020. 06. 02. 08:17 | Appeared: 964x
Nem bírtam ki, meglestem. Ha már ott voltam ki is próbálhattam. Régebben már próbáltuk használni de kényelmetlen volt (40 felett első a kényelem! )

Des most barkácsolt a bakra lábtartót, kéztartót, ez nekem is komfortosabb és ő is könnyeben bilincsel, kötöz.

Nem bírtam várni, azonnal be kellett vinni. Gyors ebéd, pihenés és irány a zuhany.
A négy év alatt rengetegszer játszottunk. Ismerem minden porcikáját, mozdulatát. Mégis olyan izgalom volt rajtam, hogy elkezdtem remegni. Kinyitottam a fürdőablakot , mély levegő, sokszor.

...hosszú órákon át birtokolt.

Korbácsolt le viaszt a testemről,tett a magáévá a legkülönbözőbb helyeken ( azt hiszem mehetek az olimpiára gerendagyakorlattal, szerintem fejjel lefelé is lógtam a bakról :D )
A harmadik orgazmusomhoz csatlakozott ő is. Már mozdulni se tudtam.

Hogy hogyan szedett le és fektetett az ágyra arra már nem emlékszem, viszont ami utána történt arra élénken. Mellém feküdt simogatott, csókolt. Hirtelen kiszakadt belőlem egy síráshoz hasonló nyüszítés. Hosszú perceken át csak kapkodtam a levegőt, nem tudtam megszólalni. Leírhatatlan az a testelhagyós nyugalom amit utána éreztem.

Régen voltam ennyire az övé, mint most. Többször voltam én a domináns fél mostanában, hiányzott ez az érzés, hogy elvegye mindenem, hogy ne keljen gondolkoznom csak átadnom magam.

Hogy "megbassza a lelkem".

Comments (0)


The comments are only available after login.