Gombóc a torokba....

Blogs » Blog - Pilar » Gombóc a torokba....
2020. 02. 21. 21:03 | Appeared: 942x
Sokat gondolkoztam megosszam e a levélváltásunk. Túl intim, túl bensőséges.
Megosztom. Mert büszke vagyok erre a kincsre, ami a miénk.
Így is lehet. Így van csak értelme.



Pilar levele Desnek




Annyira szeretlek!! Ma reggel megint úgy jött ez az érzés, hogy szinte fájt.
Eszembe jutott a tegnap...

Mikor látom rajtad, hogy mennyire vágyod a Dominkád, mikor látom rajtad, hogy még mindig sokszor a zavarod a humor mögé próbálod rejteni, mikor látom, hogy igyekszel, hogy minden a kedvemre legyen és mikor észreveszem, hogy lopva rám pillantasz, szinte félve, hogy mit látsz az arcomon.

Mindig ezt fogod látni. Hogy élvezem, hogy élvezem, hogy ezt megadhatom neked. Sokszor szó szerint élvezem, sokszor a lelkem élvezi, hogy ez jó neked.
Engedd el azt az érzést, hogy én valaha is máshogy tekintek rád ezek a vágyak miatt.
Hisz a kapcsolatunk mélységét jelenti hogy elárultad ezeket a titkos vágyakat nekem.

Sokszor inkább "nekem rossz", hogy ilyen keménynek kell lennem veled.
Tegnap is mikor bevetetted az ágyat játék közbe, a "poszka" seggeddel és a nagy igyekezet!! Annyira imádtalak! Akkor is az a férfi voltál akit testemmel lelkemmel szeretek!!

Ahogy dugtál a hatalmasra izgatott farkaddal, ahogy viaszoztam a faszod és közbe nyalattam magam, ahogy csókoltad a lábaim és ahogy elélveztettelek...minden percét imádtam!!

Nem tudok mit írni: csak azt, hogy SZERETLEK!


Des levele Pilarnak

Itt ülök olvasom a leveled sokadszorra. Annyi érzés, érzelem kavarog bennem a tegnapi játék miatt, hogy szinte leblokkolok. Nem tudok írni, mert annyira sok annyira gyors minden a lelkemben, hogy a kijáratnál összetorlódnak, és csak egy kielégült vigyor jön ki belőlem, mikor le akarom nyomni a billentyűket.
Viszont az is gyötör, nem tudom kiadni magamból ezt a sok jót, amit kapok, kaptam tőled.

Tegnap annyira felszabadult voltam, mint még soha. Te meg annyira kacér és nyugodt, mint még soha, ebben a felállásban. Vágyom rád, vágyom a Dominámra, mert Te törted meg azt a vastag jeget, ami a sok rossz élmény és csalódás után, évről évre csak vastagodott. A Te dolgod volt a legnehezebb mert olyan vastag volt a jégréteg a szívemen. Kitartó voltál, még akkor is ha én elviselhetetlen voltam.
Felrepedt a jég, el is olvasztottad, és én most ott lubickolok melletted!:) Kiélvezem minden cseppjét a víznek ami a bőrömhöz ér.:)
Ne fájjon neked, ha kemény vagy. Imádom látni benned az erőt. Nagyon erős vagy, már annyi mindent legyőztél. Már engem is:):D Lassan elengedem minden félelmem. És csak ott akarok heverni a lábadnál, mint egy legyőzött, megszelídített vad.Mert büszke vagyok az erődre, és rád!!!
Minden csodálatos volt tegnap, heves , szép, nyers.Bármit tettél velem, bármit meg kellett tennem , örömmel és élvezettel csináltam és viseltem. A pálca, uuuu az nagyon szexi volt a kezedben. A lekerült lakat, leírhatatlan. A vegyes érzés, ki akart szabadulni, de mégsem, mert Te zártad be. És csak a kedvedet kereste. És örült , mikor megbaszhatta a csodálatos , finom, selymes punádat.:)

Ami mindíg eszembe jutott ma az a csodálatos, puha szerelmetes csók! Még most is érzem az ajkaimon.

Szeretlek, szeretlek, szeretlek!!!

Köszönöm a tegnapi csodálatos estét.

Köszönlek TÉGED!

Comments (0)


The comments are only available after login.