Dominka

Blogs » Blog - Pilar » Dominka
2020. 01. 30. 09:11 | Appeared: 991x
Már a zuhany alatt elképzeltem, hogyan fogom birtokolni a testét. Nem is számított rá, hogy ma játszani fogok vele. Kiszóltam a fürdőből feküdjön az ágy közepére.


Mindig elcsodálkozom magamon, milyen változásokon megyek át, mikor "idétlen kedvesből" vérdomina leszek 😀. Ő maga is elmondja számtalanszor, hogy a rideg, kimért stílus egyszerre ijeszti meg és izgatja fel.

Kényelmesen ráültem a szájára és bekapcsoltam a Romanov család történetét, hogy összekössem a kellemest a hasznossal. (a főcím után már semmi sem rémlik...)


Hétvégén még szétfeszítve, kikötözve feküdtem az ágyon miközben ő birtokolta a testem, most pedig itt térdelek fölötte, korbáccsal a kezembe és nyalatom magam. Közben hol a bőrszíjjakkal csíkozom a combjait, hol élvezettel karmolom végig a testét.

Nem készültem arra, hogy hosszabb ideig tartó, csatakosra izzadó "játék" lesz belőle. De annyira belemelegedtem, hogy előkerült a golyó a szájába (isteni rajt fel le csúszkálni) valamit kedvenc herekötözőm . (itt javaslom mindenkinek, hogy felesleges beruházni a szexshoppok méregdrága szilikon kütyüire, vettünk egy szép hosszú, hófehér cipőfűzőt és pillanatok alatt makramé csodákat lehet vele készíteni 🙃)

Kényeztettem magam, használtam őt..nem tudom megfogalmazni, hogy az orgazmusokon kívül mekkora lelki kielégülést ad nekem, hogy látom mennyire élvezi. Még szerelmesebb vagyok belé mikor beszélgetésein közben kissé szégyenlősen bevallja, hogy mit szeretne kipróbálni, mikor kielégülve hozzám bújik és ölelve, szorítva csókolgat össze, mikor a mindennapjainkba játékosan bedobjuk a "domina" énemet.

Rengeteget beszélgetünk (erről is) és nagyon fontosnak tartom, hogy el tudjuk mondani egymásnak a vágyainkat. Okosan hozta elő és fordította "hasznunkra" a néha- néha felvillanó dominanciám a szexben. Hiszen ha ő nem csomagolja ki ezt az énem is (ami megvolt ott belül mélyen - hajaj hisz ezzel éltem túl sok sok kemény évet) akkor mennyi élménnyel lennénk kevesebbek.

Köszönöm, hogy a kedvesed, a szerelmed, a társad, a barátod, a szubod és most már a DOMINKÁD is lehetek 😍

Comments (1)


Deleted user
#354050 | 2020. 01. 30. 18:06
Univerzálisak vagytok. :)