Az új autó, a vágyak és a félelem

Blogs » Blog - Pilar » Az új autó, a vágyak és a félelem
2019. 09. 15. 13:06 | Appeared: 1071x
Megjött az új autó. Hatalmas rakodótér, rácsok...hmm..és az Al..ba lehet venni tépőzáras rögzítő szalagokat...

Des régi vágya volt, hogy egy erőbe használjon kedvére , engem meg felizgatott az új autó adta lehetőségek. Irány a természet.

Ahogy beértünk az első erőbe, nekem már lila volt a fejem a félelemtől. Szépen elképzeltem, hogyan leszek én kikötözve és megszexualizálva 😂 a nyitott autóba de ahogy a helyszínre értünk szinte rettegtem a lebukástól... Itt kevés volt a fa, ott sok a bokor, itt látszott a kanyar ott kullancsok, tuti az összes ügyfelem erre fog kirándulni stb. Mindenre volt kifogás.

Des ezt megelégelve lehúzódott és szépen hátraparancsolt, felvetette velem a combfixet a miniminit és egy kis ujjmunkával elterelte a figyelmem majd az anyósülés fejtámlájához bilincselte a kezeim.

Azonnal átszellemültem. A hátsó ablakok sötétítve, én kikötözve, körülöttem fenyves és nem tudom merre visznek.

Az alkalmas helyet keresve többször megálltunk. Félrehúzódva, Des a végtelenségig felizgatott hol a nyelvével, hol a kezével majd visszaült vezetni. Már abszolút nem zavart, hogy motor zúgott el mellettünk az eredi úton vagy egy 9 tagú kirándulócsoport mellett úgy haladtunk el, hogy az ő egyik keze hátul volt, mélyen benn a puncimban.

A következő megállónál már ő sem bírta tovább és a hátamra döntve, a lábaim az égnek meredve a kocsiból, élveztetett el végre először.

Majd újra megálltunk, egy kis híd, patak. Nyakamra nyakörv, arra póráz, kezében a nadrágszíj. Egy kidőlt farönkön verte el a fenekem és élveztetett el másodszor. Azt az élveteg arcot ahogy vezetett vissza pórázon a kocsihoz egy darabig nem felejtem el.

Az autóban feltérdeltetett és hátulról kaptam meg a harmadik orgazmusom egy kis kényszerszünettel, megvárva, merre tart az épp bekanyarodó autó.

Élvezettel néztem az arcát, mennyire izgatja ez az új játék...és nem csak az arcán látszott az izgalom...😀

Viszont a csomagtérbe kikötözős játékra nem találtunk alkalmas helyet, elindultunk haza.

A hátsó ülésen meztelen fenékkel, combfixben, élvezésektől kócos fejjel, nyakörvvel és pórázzal utaztam végig a városon azon mélázva, hogy amitől annyira rettegtem, a lebukás veszélye, a végtelenségig izgatott mindegyik helyzetben.

Hazaérve folytattuk a játékunk...csomagtér kinyitva, én a rácsokhoz kötözve és egy vibrátorral belekergetve a negyedik orgazmusba...majd már rongybabként négykézláb állítva vett végre igazán birtokba Des, hol a szám, hol a puncim használva ..és legnagyobb meglepetésemre mikor meghallottam , hogy végre ő is elélvez, ötödszörre rándult kéjbe a testem...

A házba még valahogy bevánszorogtam és ahogy voltam nyakörvvel, pórázzal , hatalmas kéjes vigyorral zuhantam az ágyba majd jött mellém az "elrablóm" és még hosszú percekig beszélgettük kit milyen új élmények értek ma...

Két óra múlva mikor magamhoz tértem, közölte, hogy ő még beolajozná a popsim és eljátszana velem...megrettentem kicsit, most vagy az erdős játék hozta ennyire lázba vagy a kínai szakács csempészett valamit az ebédünkbe ...de végül is 5:1-re vezettem...ám legyen...feltornáztuk 5:2-re 😉

Így ezen a szép őszi szombaton, rendeztünk egy délután egytől este hétig tartó maratont, felavatva az új kocsit, teljesítve Des egy régi vágyát és legyőzve az én félelmem.
Azt hiszem sokáig emlékezetes marad.


Ui. ...imádlak, hogy minden őrültségembe partner vagy és száz százalékba azon vagy, hogy teljesítsd a legbujább vágyaim. Szeretlek.❤

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.