Termálvíz és hatása

Blogs » Blog - Pilar » Termálvíz és hatása
2018. 10. 27. 12:59 | Appeared: 1120x
Nem győztem menekülni a "kanosságod" elől és az élveteg mosolyt letörölni az arcomról míg a bikinim alatt jártál. Álcáztam magam egy csoport nyugdíjas között de ott sem hagytál békén.
Nesze neked, lazulás, nyugalom...no de majd visszakapod.

Értetlenkedésedre, hogy miért gyere be az én öltözőkabinomba csak ennyi volt a válasz: MERT. GYERE.BE.IDE.

Aztán hamar megértetted mikor a számba vettelek. Izgalmas volt. Körülöttünk mindenhol emberek és nem is sejtik mi történik az egyik kabinba. Volt még egy kis falnak dőlős ujjazás de nem jutottunk el a végkifejletig...talán mert a szomszéd a leejtett kulcsát kereste négykézláb és megmerevedett az alsó résen átlesve, lábaink furcsa elhelyezkedésén...gondoltam majd otthon...

"Te nem vagy normális Kicsim!!" Harsogtad és csörtettél a hajszárítóért, miközben dúlva fúlva mondtad a magadét a vizes haj-megfázok-nemvagyoknormális háromszögről.

Élvezettel hajtottam hátra a fejem, ilyen még úgysem volt, te szárítod a hajam. Mondd csak a magadét én élvezem a váratlan fodrászatot. Kacarásztam egész addig amíg el nem hallgatott a hajszárító és a fejem már kicsit kelleténél jobban lógott le az ágyról. Toltad a farkad a számba. Majd a farmer lekerült a bokám köré, hasra vágtál és úgy elverted a fenekem mint még soha. Tépted a hajam, dugtad a szám és verted a fenekem, gyötörted a csiklóm.

És én élvezetem. Másodszor az ujjaidra húztál fel és döfködtél bele egy orgazmusba, miközben hol a mellem , hol a kezeim fogtad satuba.

"Megbüntettél" a vizes hajamért. Soha lelkesebb fodrászt! ;)

...azt hiszem álomba ájultam, az úszás, a meleg víz és a két orgazmus kicsinált..éreztem, hogy betakarsz aztán filmszakadás...álmomba meg voltam kötözve-persze úgy aludtam el ahogy hagytál, nadrág a lábam körül- azt sem tudtam, hol vagyok mikor egy óra múlva felébredtem...

Fürdés után nem sok időm maradt, hasra fordítottál és közölted, hogy most te jössz. Előttem volt élénken a délután, vágytam a farkadra hisz azt csak a számba érezhettem. Játszottál a popsimmal, izgattad mindenem. Ahogy elkezdted belém mártani magad, éreztem, hogy elindul az orgazmus a gerincem közepétől és a második lökésed után már a párnába sikítottam.

..aztán szétfolytam, már csak a hangod hallottam , ahogy élvezel és a súlyod a testemen...

Mielőtt újra alvásba ájultam, mosolyogva nyugtáztam, hogy többet kell termálba járnunk. Ja és figyelnem kell, hogy vizes legyen a hajam.



Ui: "kettes kotró" 😂😘😇🤗

Comments (1)


Deleted user
#315459 | 2018. 10. 27. 16:25
Te maradjál csak a lavórnál, azt is csak minden másnap. :DD