A festőecset és a popsiszex

Blogs » Blog - Pilar » A festőecset és a popsiszex
2018. 07. 31. 10:37 | Appeared: 1038x
Vasárnap délután, rettenet meleg. Fürdés utáni, meztelen , lustulós filmnézés.

A kezeid lassan simogatnak, hol a combom, hol a hajam, hol a talpam, hol a popsim, attól függően mit nyújtok oda. Feltűnik, hogy téged egyre kevésbé érdekel a film, a testemre koncentrálsz egyre jobban.

Film felejtős, kikapcsolok én is. Egyre mélyebbről és mélyebbről veszem a levegőt. Hanyatt fekszem átadom magam a kezeidnek és a nyelvednek.

Szeretem mikor kísérletezünk ezzel azzal...a szemem a nyitott fürdőajtón keresztül, a fehér porcelán csészébe sorakozó festőecseteimre téved. Megkérlek hozz ide egyet. Az ötlet teszik neked is...most egy kis időre az élő festővásznad leszek.

Megfested a nyakam ívét, a melleimet (hmm), a hasam domborulatát, a combom, a lábujjaim és leragadsz a puncimnál...

Tiszta "libabőr" vagyok, a sóhajtásoktól a nyögésekig egész repertoárt mutatok be....és megtörténik amit soha nem hittem, elélvezek egy festőecset és a nyelved kombinációjától.

A hasamra fordítasz és újabb gyönyörkép megalkotásához készülsz. Olyan szinten lazítasz el, hogy én mondom ki a varázsszót...hozd az olajat ...

Mivel popsiszex csak az én felhatalmazásomra történhet, szinte repülsz érte. Igazából azt se tudom, hogy mimet dugod meg éppen, az újra felhalmozódott ingerek hatalmas orgazmusba röpítenek.

A filmnek rég vége, egymás mellett kiterülve, verejtékes testtel pihegünk mikor felém fordulsz kaján mosollyal:

"Kicsim, holnap később jövök haza, be kell mennem a környéken lévő összes hobbiboltba" :)

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.