A titkárnő, az igazgató,a tükör és a "nárcisztika" :)

Blogs » Blog - Pilar » A titkárnő, az igazgató,a tükör és a "nárcisztika" :)
2017. 12. 01. 11:09 | Appeared: 994x
Épp aktuális szerepjátékunk folytatásához kerestünk kényelmesebb helyszínt mint az asztal. Öltözetem egy dögös titkárnőt akart tükrözni. Magassarkú, miniminimini szoknya és a combfix közt kivillanó lábacska, kivágott felső, konty még egy szemüveget is biggyesztettem az orromra. Persze könnyes nevetéssel kezdődnek ezek a játékok, hisz mindegyikünk lételeme a humor de aztán viszonylag hamar bele szoktuk élni magunk az adott szerepbe.

Nos, szóval pont a földre gabalyodtunk valahogy , mikor a -költözésemnek köszönhetően a sarokban pompázó - tükör elé keveredünk. Azt eddig is tudni lehetett, hogy imádom önmagam :P de nem láttam még a a tükörben, hogy is nézek ki egy orgazmus előtt-alatt-után.

Bevallom , felizgatott a saját látványom. A párom látványa sem volt utolsó ahogy hátulról ostromolta négykézláb felkínált hátsófelem de pillanatok alatt elvesztem a tükörképembe.
Egyik mellem kiszabadult a felsőből, felgyűrt miniszoknyám mögött láttam fenekem és csípőm ívét, arcom egy idegen arca volt ahogy szinte eltorzult az élvezettől. Néha rápillantottam az "igazgató úrra" mögöttem, aki élveteg vigyorral nyugtázta szemlélődésem.

..még egy utolsó pillantást vetettem orgazmustól kielégült arcomra és megfordulva gondosan úgy helyezkedtem, hogy amint előrehajolok szopni párom farkát, ő gyönyörködhessen a fenekem látványába (hisz imádja). A hatás nem maradt el, hatalmasat élvezett.

Egymáson elterülve feküdtünk a szőnyegen mikor megszólalt: "Te kis önimádó ribanc, ezt a szopást!! Izé..akarom mondani, most mér tegeződhetünk ugye?" - kérdezte visszazökkenve gyorsan a titkárnőt kereső igazgató szerepébe.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.