Elmentem a rendelésemre..

Blogs » Blog - Pilar » Elmentem a rendelésemre..
2017. 01. 21. 10:13 | Appeared: 841x
...és megfejtettem magam....:)

Az utolsó játékunk alkalmával pár perc után kértem a párom, hogy vegye le a csipeszeket a cicimről. Egyszerű műanyag csipesz volt....mégsem bírtam a fájdalmat vagyis inkább nem akartam elviselni, nem akartam, hogy fájjon. Nem volt szükségem rá.

Volt időszak amikor olyan dolgokat éltem meg fájdalom szintjén, hogy magam sem gondoltam, hogy arra képes vagyok. Fejest ugorva a bdsm-be, mint egy szabadon engedett csikó vágtáztam bele az ismeretlenbe. Túlélve egy elég komoly testi -lelki traumát az gondoltam ide nekem a szadizmust- mazochizmust, mi az nekem. Akkor, ott élveztem hisz soha nem engedném, hogy olyat tegyenek velem, ami számomra elfogadhatatlan vagy nem élvezetes. .....de a legfontosabb, hogy akkoriban nem voltam a helyemen, nem voltam lelkileg is kielégítve. Nem párkapcsolatban éltem meg ezeket a dolgokat, nem voltam úgy szeretve mint amire vágytam.

Több mint fél éve vagyunk már egy pár. Az első hónapokban még szerepe volt a fájdalomnak a játékok során. Majd egyre kevésbé. Szerencsére Ő sem tartja létfontosságúnak...sőt ahogy teltek a hetek és egyre mélyült a kapcsolatunk, egyre nehezebb volt neki is fájdalmat okoznia. Belesimulva ebbe a szerelembe, kielégítve lelkileg, olyan szinten mint még soha nem voltam, nem érzem szükségét a fájdalomnak.

Sőt...a D/s játékok gyakorisága is egyre csökken, hisz ő a szerelmem, a mindenem és fordítva, a mindennapok egyenrangúságát ritkán törjük meg a szexualitásban alárendelt viszony felállításával. Nem, nem vagyunk dom és sub (ő nem is volt dominánsnak jelölve), én pedig nem tudom és nem is akarom "Uramnak" tekinteni a szexben sem, mert ott (is)ő a MINDEN.
Persze van igény néha erre is, hisz élvezzük ha ilyet "játszunk".

Viszont a kötelek, a bilincsek, a különböző kiegészítők használata, a kiszolgáltatottság, a perverzség (amibe belefér a korbács, a gyertya használata), az imádott nyakörvem, pórázzal, fontos a szexualitásba nekem és ismerve őt, bátran mondhatom az ő nevében is.

...azt hiszem elérkezett az ideje, hogy megváltoztassam az adatlapom....sajnos "perverz" kategória nincs, ez lenne a legtalálóbb....bizonytalan sem vagyok, dominálni sem szeretek a szexben..ezért fetisiszta leszek :)

Fetisem: a párom és a vele való perverz ide-oda csapongó szexjátékaink.

Comments (1)


Deleted user
#230207 | 2017. 01. 21. 20:02
Most hogy így mondod , nem az én opciómat loptad el ?
A fetisiszta szintén nem szerepel a "szakértői" listán :DDD