Kezdeményezzek? És ha igen, hogyan?

Blogs » Blog - Phedre » Kezdeményezzek? És ha igen, hogyan?
Phedre (57)
Submissive
Female, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
2018. 01. 21. 13:07 | Appeared: 1246x
Na, most jól feljöttek a rossz férfi női sztereotípiák. És hát igen, bevallom én is ezt az utat jártam, járok. Hogy ülök, mint egy pók a hálójában, és várom, hogy rám találjanak. De én is belátom, hogy ez nem teljesen tisztességes játék, de mindenképpen kényelmesebb, és mivel többen vannak itt nők, mint férfiak, sikeres is lehet. De hát mégiscsak elmúltam 50 és egy kicsit leszűkültek a lehetőségek, úgyhogy érdemes elgondolkodnom, hogy igenis, legyek aktívabb. :) Tényleg és őszintén kiváncsi vagyok, hogy hány nő és hogyan kezdeményez? Egyáltalán van ilyen tapasztalat? Kicsit úgy érzem magam, mint 10 éve, amikor elkezdtem ismerkedni, vadászni. Bevallom, jó érzés. És valójában mindegy, mi jön ki belőle, jó dolog most itt lenni.

Comments (17)


Hibernated
#269543 | 2018. 01. 22. 14:38
Először is senki nem beszélt sztereotípiákról.
Másodszor én nem veszem be a feminista maszlagot, és nem szeretnék az izomagyú terminátor nők korában kikötni, mert az én szemem számára rettenetesen rondák. Na most. Ide tartunk.
Nem szeretném minden randi időpontját én kitalálni, folyton én áthívni a másikat, stb. 90%-ban ide vezet a női kezdeményezés. Főleg a sub pasik ilyenek, ők eleve ezt várják. (Magánéletben, nem profi kategóriában.) Hívjam és jön. Na így aztán gyönyörű és kívánatos nőnek érzem magam, de tényleg... nekem kell megkeresnem minden alkalommal? Nem. Jó sok szub is maradt mellettem, egy kezemen meg tudom számolni, nulla. (Magánéletben.) Erre nem vagyok hajlandó. Mindenki azt csinál, amit akar, én ezt nem.

Megírtam, a képek jellege a partner keresés céljával legyen összhangban. Ez így normális. HC akkor kell, ha gyorsan akarsz arra jó lesz kategóriából.

Aki szingli (vagy ne adj' Isten nem az de szeretőt, kúrópartnert keres), az kint van a húspiacon. Nem kell Magad kitenni, mert already ott vagy. Innen hogy észre vesznek-e, a Te dolgod.

Fú most nagyon csúnyát írok: tudni kell hány kiló vagy a húspiacon. Ez egy leegyszerűsített, nyersen őszinte megfogalmazás, de ez a helyzet.
És mindenkinek tudnia kell hány kiló a húspiacon. És ezzel pedig szembe kell tudni nézni. Hány pontot érsz? Mik az igényeid? Aha, és ha azok az igények, ahhoz felérsz? Vagy esetleg többet kínálsz, mint igényelsz? Teréz Anyát sem kell játszani. Hol a 50-50? Ott, hogy én hívogatok át rendszeresen egy pasit az esti találkozókra biztos nincs összhang. Mondom, nem egyszer jártam így. Főleg szub pasikkal. Aztán ráuntam, és amint nem kezdeményeztem (folyamatosan), meg is szűntek ezek a viszonyok. Viszonykák. (Szingliként - én monogám vagyok). Na hát. Ha szép vagy, nő vagy, jelen vagy, észrevesznek. Akár buliban, akár tanfolyamon, akár az interneten. És mielőtt sár dobálás: minden nő tud szép lenni. És az is.
#269476 | 2018. 01. 22. 06:06
Lola.
Nem nem akarok olbetett kezzel ulni es varni a sultgalambot. Ez azert a 21.sz. Nem a kozepkor.
Es nem nem fogom kitenni magam a huspiacra. Ez nem az en stilusom. Plane nem hardcore-ba. Ezt amugyis azt sugalja h nem vagy tobb mint egy hus, elveszik amit akarnak majd eldobnak. Pont a csabitas udvarlas izgalmat veszed el a ferfitol ha kidobod magad. Egy kivillano vall, finom mosoly, kacer pillantas, sok esetben izgatobb mint felpuceran rohangalni. Es a ferfi is annak erezheti magat ami o vagyis Nagybetus Ferfinak.
Ellenben ha ugy gondolom akkor megirom az elso levelet. Nem nem ismerkedos level. (lasd lentebb)
Nem egy punci vagyok hanem NO
onnalo dontesekkel es kezdemenyezokezseggel!
Hiba azt gondolni h azert mert van puncim akkor mar en vagyok aki elvarasokat tehet a masik nem fele. A nemi szereotipiak kora meg lejart. Elso korben ember vagy aztan csak no vagy ferfi.
A kezdo lepest megtenni max annak nehez aki beleragat a multba, nem eleg nyitott szellemu. Nem veszik el a noiesseged ha kezdemenyezel, sot sok esetben ez imponal a pasiknak, latjak h nem egy gyamolitando kislany vagy hanem a nagybetus NO. Nem az elso lepes megtetelen mulik h mi lesz a kapcsolatmagbol, tenyleg kiviragzik vagy elhal. Hanem a kettotok akaratan es szemelyisegen.

Roviden, ha a no ugy erzi akkor kezdemenyezzen. Nem veszit semmit sem, sot nyerhet is.
#269393 | 2018. 01. 21. 21:59
Én is így gondolom.
#269370 | 2018. 01. 21. 20:49
Úgy tedd, ahogy neked jólesik... ahogy szeretni/tisztelni tudod magad :)
Ha te keresel, úgy is jó, ha neked jó.. ha kivársz, az is... attól ne tarts, hogy nem lesz elég jelentkeződ :)
És ne hagyd, hogy az idő/korod sürgessen... :)

A legjobbakat kívánom! :)
DominaLola Deleted user
#269339 | 2018. 01. 21. 17:59
No igen, nincs egyenloseg, egy ferfibol lehet not faragni, de nobol ferfit?

Ha ram hallgat, mindenki azt csinal amit akar :Dd
Hibernated
#269335 | 2018. 01. 21. 17:24
Nyilván az ilyen lehetőséggel élni kell.
De nőként akkor sem jó módszer ez. Kivétel erősíti a szabályt, de nem véletlen van két nem, és azoknak pedig a saját szerepük.
DominaLola Deleted user
#269334 | 2018. 01. 21. 17:21
Nem állítom, hogy nekem van igazam, de ha magamat veszem példának , mert hát ki mást? Szabadnak születtem, azzá is lettem, szeretem én eldönteni a dolgaimat, ezt meg is tehetem.

Szóval én nem raknám ezeket a dolgokat klisékbe, nincs kőbe vésve semmi, minél nyitottabb egy ember annál több lehetőséget láthat meg, minden téren. Amúgy meg minden praktika hidegen hagy, röntgen szemem van :DD

Tegyük föl, hogy keresnék és rám ír egy nő, attól én nem leszek tökösebb, sem töketlenebb, az maradok aki vagyok :))
Hibernated
#269323 | 2018. 01. 21. 16:31
Kérdés mi számít kezdeményezésnek, és hát igen, az interneten eltolódnak a fogalmak.
A nő részéről - úgy gondolom - maximum a rá utaló magatartás mehet.
Csábítás, a figyelem felhívása, kacsintás, mosolygás - ismerjük.
Egy az egyben megszólítani egy férfit, bocsánat, nem. Jöjjön oda!

Alapvetően az irányítás (az életben és nem a BDSM-ben) a férfi kezében van, de természetesen a nő igényeit szem előtt tartva. Tehát kezdeményezzen, jöjjön oda, írjon, küldjön füstjeleket, morzézzen stb.
Amelyik férfi nem kezdeményez az vagy nem vesz észre, vagy nem kellesz neki, vagy töketlen. Vagy akkora primadonna, hogy megvárja azt a nőt aki nála nyomul mert egy kényelmes hadd ne mondjam mi. Márpedig nem akarsz pincsi lenni.
Na most nekem nem kéne egy allűrös cica, mert annak már minek van hímvessző a lába között...

A figyelem felhívása a nő dolga. Halló itt vagyok szép vagyok. A szándékot jelezni kell.

Internetes nyelvre lefordítva: Az első üzenetet a pasi írja. Ez csak egyszerűen legyen így.
Ami nő részről mehet: képek a galériában. Igen is alakot megmutató, hibákat NEM eltakaró nyitott képek. Nyílt testtartás, nem keresztbe tett lábak stb. Sima ismerkedős oldalakon testet látni engedő, testhez álló ruhák, de ízlésesen, önkritikával! Szexpartner oldalakon mehet a bikinis, meztelen, vagy akár ugyanígy a felöltözött képek. Esetleg a pornós, mert akkor egyből az irányjelzőt is kiteszed, hogy ezt szeretem. Mosolygás a képeken!! Szex tartalmú képeken, szex tartalmú oldalakon elfogadható az arc eltakarása, egyértelmű okokból. Kérdés mire keresel. Ehhez is alkalmazkodni kell. Férjet nyilván inkább garbós sapkás hógolyózós szociáliks képekkel, szexpartnert meg hard kategóriásokkal is akár: mehet az anál plug stb.

Fórumba hozzászólások, blogok, stb. Igen itt vagyok, szabad vagyok, rám lehet repülni. Lehet jelezni a zenei ízlésed a zenés fórumban, vicceket írhatsz, vagy kereshetsz a netről, ezzel a humorod természetét megmutatva, mehetnek a kaja receptek ha van rá fórum, az időjárás is: közhely de fontos. (3 évig éltem egy hideget kedvelő férfival, már a szoba hőmérséklete vita tárgya volt...).

Ezer formában lehet jelezni hogy szabad vagyok, jelen vagyok, van szándékom. De egy-az-egybe direktbe a pasi kezdjen. Így indulnak a helyükről a szerepek.

Persze azért vannak trükkök - de én akkora primadonna vagyok, hogy ezeket sem nagyon alkalmazom (talán hiba). Pl. a nem tudod ugyanannak az együttesnek mi az a száma amiben azt éneklik hogy. Vagy hol készíttetted azt a képet ami nálad a harmadik... stb stb stb
Ez is egy megoldás. Valamivel finomabb. De én azt mondom, puncival a lábunk között erre sincs szükség.
Deleted user
#269302 | 2018. 01. 21. 15:13
Áááá..... ez valahogy úgy van: "Addig kerestelek, míg rám találtál", vagy fordítva?! Tulajdonképpen mindegy is. ;0)
Phedre Deleted user
#269298 | 2018. 01. 21. 14:51
A kezdeményezés nem nyomulás. A válaszból meg érezheted hogy a további lépés nyomulás lenne-e vagy nem.
Deleted user
#269295 | 2018. 01. 21. 14:46
Meg egy gondolat, ha beugrik a szimpatia, barmit tehet nem fogom terhesnek, nyomulasnak erezni.
Phedre Deleted user
#269293 | 2018. 01. 21. 14:40
No ez az amit csak erezni lehet, maskepp fogalmazva, mindegy ki teszi meg az elso lepest, onnet az erzesek vezetnek ha vannak, ha nincsenek akkor bukott a mutatvany legalabbis nekem.
#269292 | 2018. 01. 21. 14:27
Kezdemenyezek.
Ha neten akkor egy level: tetszik az adatlapod de ezt vagy azt miert irtad bele. Kerdezek altalaban.
Nem ugy irok h ismerkedni akarok, az vagy alakul vagy nem.
Szemelyesen
Beszelgetek vele, kerdezek, mosolygok, flortolok, ha nem veszi a lapot akkor vagy nem jovok be neki vagy ...

De nem allandoan, csak akkor ha tenyleg felkelti az erdeklodesemet a ferfi.
#269290 | 2018. 01. 21. 14:15
Milyen az amikor nyomul? És milyen, ha nem. Ha nekem írsz, akkor nyomulsz? Vagy csak akkor nyomulás, ha én írok?
Deleted user
#269288 | 2018. 01. 21. 13:56
Ferfi oldalrol nezve, regen is kezdemenyezett no ha erdemesnek erezte, nincs ebben semmi rendkivuli, legfoljebb a "jolneveltek" utalkoztak egy keveset. Magamat nezve egy a lenyeg ne erezzem, hogy nyomul, mert akkor vege.
Hibernated
#269287 | 2018. 01. 21. 13:47
Nem, ne kezdeményezz. Akkor onnantól kezdve ez így is marad és csinálhatsz mindent.
Úgy fogsz járni, hogy a partnered nulla energiát, munkát, időt tesz bele a kapcsolatotokba (akármilyen típusú kapcsolat).
Ez senkinek nem kell. Telefonálsz és kapsz egy pont gondoltam hogy hívlak-ot jobb esetben, de az ilyen meg is fog állni a gondolkodásnál. Egyszerűen csak nem.
Kezdjen a férfi. Pont. Ha nincs töke akkor meg mit akar melletted? Főleg ha még dominánsnak is mondja magát. Soha.
Deleted user
#269286 | 2018. 01. 21. 13:45
Na ez egy nagyon jó kérdés!!! A magam részéről lehetetlennek tartom az állandó figyelést, a résen levést, lógni itt és azonnal ráugrani, levelet írni. De mi a helyzet fordítva, mert ugye ha csak vársz, hogy megtaláljanak, akkor sokan elmennek melletted, nem vesznek észre. Ha ráírsz valakire azt akár félre is lehet érteni, pedig nyilván nem felajánlod magad, egyszerűen csak kiváncsi vagy, érzel valamit, találsz a bemutatkozásában valamit ami érdekel, vonz. Én hiszek abban, hogy a nőnek is joga van keresni, ebben a "kicsit más" világban pedig különösen fontos, hogy kinek adja oda magát!