Abécé randi - 4. rész

Blogs » Blog - Parducvadasz » Abécé randi - 4. rész
Parducvadasz (45)
Fetisist, Switch
Male
  • Has public albums 
  • Has blog 
2015. 08. 02. 20:00 | Appeared: 1207x
Az alább, több részletben "publikálásra" kerülő irományt egyfajta jönnyed szerepjáték keretében Teared és Párducvadász közösen követték el. A szabályok egyszerűek voltak; minden új bekezdést melyet a soron következő tettestárs írt az angol ábécé következő betújével kellett kezdeni. Ez nem mindig sikerült, akadtak duplikációk, de mivel a történet meglehetősen erotikus (illetve az események előre haladtával nyíltan pornográf) az ezzel járó izgatottság okán elkövetett hibákat nem toroltuk meg egymás között :-)

A történet és a benne szereplők kitalált személyek, minden hasonlóság valós eseményekkel vagy emberekkel pusztán a véletlen műve. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hosszadalmas előjáték és kellő mennyiségű sikosító nélkül az anális közösülés nem életszerű :-)



Abécé randi - 4. rész

[N]egédes, és zengő tónusával méginkább gúnyosnak hangzó válasz érkezett egy pillanaton belül.
- Csak szeretnéd. Talán később, ha jókislány leszel.

A szavak még alig jutottak el a tudatáig ahogy meghallotta a zipzár magas hangú nyikorgását és egy pillanattal később valami kemény és forró dörzsölődött hátulról az alfeléhez. Ahogy kiszabadult szűk börtönéből a férfi farka mereven ugrott elő, a lány érezte a gömbölyded formát ahogy a makkja a félrehúzott bugyi mellett a szeméremajkai közé csúszott. Hosszában, utat törve magának a már síkos vájatban két három alkalommal mozgott előre és hátra a szeméremajkak között, de gondosan elkerülve a lyukat.

- Jó. Elég nedves.
A szavak pár pillanat múlva jelentőséget is nyertek, amikor is hirtelen határozott feszülés érezett, de nem ott, ahol számított rá. A duzzadó makk, most már nagyjából bekenve a síkos puncilével egyenesen an ánuszának fúródott.

- Háromra. Egy. Kettő...- a behatolás váratlan volt, kegyetlen és elemi erejű. Egy pillanat alatt feszített szét a záróizmát és hatolt be a fenekébe. Fogalma sem volt mekkora lehetett az a farok, mert egy pillanatra elborította a fájdalom egész altestét. A behatolssal egyidőben az eddig bugyit igazító kéz a hajába markolt és durván hátra húzta a fejét, míg a másik kéz továbbra is a fojtogatás határán szorította a nyakát. Teljesen ki volt szolgáltatva a férfinek, ebben a pozícióban mozogni is alig tudott.

- Jó. Elég szűk. - jött a kurta ténymegállapítás majd az eddig csupán makk mélységből a fasz hirtelen mélyre csúszott.

[O]nnantól, hogy a nő megérezte a hajába markoló kezet, megadta magát a férfi határozottságának. Elgyengültek az izmai, mintha kiszállt volna belőlük minden erő. Előre bukott, amikor a férfi elengedte a nyakát. Próbált megtámaszkodni a pulton, de karjai sem tudták megtartani, mert erőtlenek voltak. A férfi még mindig a haját fogta, de engedte leereszkedni a felsőtestét a mosdó mellé a széles pultra. Eközben a férfi fallosza lassan mozgott a nőben. Halk, apró nyöszörgések, sóhajtások tudatták a férfival, hogy a nő kéjesen élvezi, ahogy a férfi magáévá teszi. Minden mélyebb döfésnél megfeszültek a nő hátán az izmok és elégedettséget sugalló hangok törtek fel akaratlanul is nőből. A nő fenekének alig észrevehető mozdulatai jelezték, hogy gyorsabb ritmusra vágyik. A férfi mindkét kezével megfogta a nő csípőjét és vadabb mozdulatokra váltott. Az ösztönöket szabadjára engedő szenvedély ritmusa magával ragadta a nőt és egyre hangosabban törtek belőle elő az élvezet hangjai.

[P]azar látványt nyújtott, ahogy szembe nézett saját tükörképével és ugyanezt látta a férfi is; tágra nyílt pupillák, elnyílt ajkak, kéjéhes fuldokló grimasz; a méretes húsrúd mélyre csúszott, mélyebbre mint valaha, makkja soha nem ismert területeket fedezett fel midőn a kéj forró hullámokban ostromolta mindkettőjük érzékeit. A lány torkából feltörő sikolyt egy határzotott marok fojtotta el ahogy a nyakáról a szája elé siklott. A magas hangú sikoltás a férfi tenyerébe halt el, forró levegő simogatta a férfias kezet ahogy egy ujja a lány ajkai közé nyomult. Másik kezével továbbra is a haját, mint gyeplőt tartotta de ráhajolt a lányra, testük összesimult előre dölvén amint a farok egyre gyorsabban mozgott ki és be a kéjtől lucskos alfelében. A farok hirtelen kicsusszant a fenekéből, de mielőtt a nő meglepetésének adhatott volna hangot szinte azonnal újra egy lyuk nyílásába fúrta magát, de ezúttal egy emelettel lejjebb. Ahogy kijött úgy hatolt be egy pillanat alatt a nedvesen forró punciba, ellentmondást nem tűrően rohant azonnal olyan mélyre amennyire azt csak lehetett, makkja faltörő kosként döndült neki a befogott szájú nő méhszájának.

[Q]ueen szólt a hangszóból: Don't stop me now. A lány alig hallotta a zenét, de energiával teli ritmusa áthatotta lényét. A férfi ujját kezdte nyalogatni, szopogatni, ez kicsit lelassította feltörni készülő extázist. De amikor a férfi újra és újra mélyen belétört egyre inkább kezdte elveszteni az irányítást a teste reakciói felett. Egyetlen nedves, dugható puncivá változott, egész lényét áthatotta a teljes odaadás. Kezével megtámaszkodott a tükrön, a fenekét hátra tolta, hogy a férfi még erőteljesebben tudjon behatolni. Hangjait még mindig a férfi keze tompította el, de légzése ritmusán és izmai megfeszüléséből tudni lehetett, hogy nem sokára ki fog törni belőle az orgazmus megállíthatatlan mélyről feltörő, gyönyörrel teli kiáltása. Hosszú vörös körmei karmolták a tükör sima felületét, nyaka, háta ívbe feszült miközben a férfi állati erővel hágta.

[R]eszketve simult egymáshoz a két test miközben egy ritmusra járva mozogtak az ágyékok, izzadság ütközött ki mindkettőjük pőre bőrén. A lány puncija csatakosan ontottam magából izgalmának bódítő illatú levét mely ragadósan tapadt a csupaszra borotvált hímtagra, bevonta a lógva vadul himbálózó heréket, befolyt a férfi nadrágjába, de az nem bánta. akaratosan de mégis finoman tolta két ujját mélyebben a lány szájába, kalodába zárta annak forró nyelvét, és akkor sem szisszent fel, mikor a vakító fehér fogak összezárultak és mélyen a húsába haraptak. A fájdalom mintha csak megsokszorozta volna az erejét és vágyát, hirtelen még gyorsabb ütemre váltott és mint egy megkergült dugattyú hágta a nyögdécselő nőt, tekintete zűzes zsarátnokként ízzot. Az ütem szinte a lehetetlenig gyorsult és hirtelen mély hörgés tört fel a torkából.
- Te szexi kéjes kis dög... aahhh...

Forró nedv árasztotta el a lány puncijának legméyebb zugait, ahogy a pattanásig feszült herék hirtelen elkezdték kifacsarni magukból teljes tartalmukat. Mint a tenger gyilkos hullámai úgy csapodtak újabb és újabb spermalöketek az édes punci falának miközben a férfi szemei szinte kifordultak és egész testében reszketve eresztett bele magját a nőbe; de az ütem egy percre sem lassított.

[S]zinte teljesen egyszerre értek a csúcsra, a lány hüvelye férfi péniszével egy ritmusban lüktetett, az orgazmus mindent átjáró energiája tovább növekedett a ritmikus mozgás által, és percekre elnyújtotta a kéj legmagasabb fokát. Végül a lány lehanyatlott a pultra és egyre lassuló lélegzete megnyugtatta a testét. A férfi hátulról átkarolva a lány vállát, körbevette és magához szorította egy utolsó lökésre.

- Köszönöm... - lehelte a lány fülébe kedves, mély hangján - ideje rendbe tenni magunkat! - folytatta meglepő józansággal a hangjában.

A lány érezte, hogy legszívesebben elaludna a pulton, mert egyszerre volt felemelő és kimerítő élmény ami történt. De a felszólításra szinte öntudatlanul reagált, és együtt egyenesedett fel a két test. Szembefordult a férfival és megcsókolta, majd szó nélkül egy papírtörölközővel letisztogatta az árulkodó jeleket - amik felettébb zavaróak lettek volna, ha a ruhájára kenődnének.

Majd mivel a ruhája teljesen megszáradt, öltözködni kezdett. A tükörbe pillantva megigazította a haját, és egy kis hideg vízzel lemosta az arcát is. Boldognak látta magát, egyetlen pillanatig sem bánta, amit tett; bárhogy is alakul, megérte. Szinte azonnal újra megkívánta a férfit, ahogy végignézett rajta és érezte az illatát, ami keveredett mindkettőjük nedvének párájával. A vágy, még lényegesen gyengébb volt, mint félórával ezelőtt, de érezni lehetett, hogy ennek a kalandnak nem most lesz vége.

Comments (10)


Deleted user
#138370 | 2015. 08. 03. 07:02
Az az érzésem, mintha egy jól megfogalmazott szexchat párbeszéd lenne... :)))
Deleted user
#138296 | 2015. 08. 02. 21:45
Nem hinném, hogy lehet hülyeség, ha leírod a véleményed. :)
Engem meg érdekel. :)
Deleted user
#138292 | 2015. 08. 02. 21:38
Nos.. lehet, hogy hülyeséget írok, de..
Megnézek egy pornót. Semmi.. film.
De más meglesni valami bensőségeset.
Deleted user
#138288 | 2015. 08. 02. 21:27
Köszi, Song neked is a vélemény-nyilvánításodat!:)

Akkor kérdeznék: a naturalitása miatt - főként ez a rész csap át nyersbe - vagy mástól?
Deleted user
#138287 | 2015. 08. 02. 21:24
Én is olvastam, de hasonlóan éreztem, mint KeltaBanya. Ha nem is történt meg...két ember intim gondolatai, vágyai.
Deleted user
#138286 | 2015. 08. 02. 21:19
Kelta,

Köszi, hogy leírtad, mert legalább kaptam egy magyarázatot... :)
Amúgy; egy hónapig dolgoztunk vele, talán ezért esik jól, ha bárki, bármit visszajelez. :)
Deleted user
#138284 | 2015. 08. 02. 21:12
Csak írtunk. :)
Sohasem találkoztunk - kapcsolatunk az írásban merült ki. :)
talán ettől volt szórakoztató, írás mellett párhuzamosan ment a levelezés. Elég sok vicces levél volt... :))
Deleted user
#138285 | 2015. 08. 02. 21:12
Ügyesen összehoztátok!
Gratula.
Deleted user
#138283 | 2015. 08. 02. 21:09
Őszintén?
Élveztétek, leírtátok...jó visszaolvasnotok, mint más pároknak videón visszanézni a heves szexet.... de ez a ti bensőséges együttlétetek... Olyan, mintha kukucskálnék... Az viszont nem a fétisem :)
Deleted user
#138229 | 2015. 08. 02. 20:17
Annyira zavar, hogy senki nem nyomkodja a "tetszik" gombot, meg senki nem szól hozzá, hogy nem tudom visszafogni magam... :))

Bár, elképzelhetőnek tartom, hogy a megírása jóval nagyobb szórakozás volt számunkra, mint az olvasók számára végigrágni magukat a történeten... :)