Abécé randi - 3. rész

Blogs » Blog - Parducvadasz » Abécé randi - 3. rész
Parducvadasz (45)
Fetisist, Switch
Male
  • Has public albums 
  • Has blog 
2015. 07. 30. 20:07 | Appeared: 1143x
Az alább, több részletben "publikálásra" kerülő irományt egyfajta jönnyed szerepjáték keretében Teared és Párducvadász közösen követték el. A szabályok egyszerűek voltak; minden új bekezdést melyet a soron következő tettestárs írt az angol ábécé következő betújével kellett kezdeni. Ez nem mindig sikerült, akadtak duplikációk, de mivel a történet meglehetősen erotikus (illetve az események előre haladtával nyíltan pornográf) az ezzel járó izgatottság okán elkövetett hibákat nem toroltuk meg egymás között :-)

A történet és a benne szereplők kitalált személyek, minden hasonlóság valós eseményekkel vagy emberekkel pusztán a véletlen műve. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hosszadalmas előjáték és kellő mennyiségű sikosító nélkül az anális közösülés nem életszerű :-)



Abécé randi - 3. rész

[J]eges mégis forró hullámok ostromolták a férfi alhasát, épp ott ahol a hosszú lábujjak a hasát birizgálták ahogy a lány kényszeredetten bájos fagylaltozását nézte, főként a nyalogatós performanszot követően. Tetszett neki az elterelő hadművelet és a talán szándékos ügyetlenség butus nőiessége is. Elengedte a lábat és határozott mozdulattal az asztal alá irányította a tappancsokat.

- Erre. - állt fel, megkerülte az asztalt és határozottan kézen fogta a lányt akit nem rántva de azonnal talpra húzott. Megvárta, hogy amaz a szandálba csúsztassa a lábait de a csatokat már nem hagyta bekapcsolni, céltudatosan egy közeli oldalfolyosó felé vezette partnerét. Jóval magasabb és szélesebb mint volt mint a lány, fölé magasodott. Nyári nadrágja elegánsan simult csipőjére, kiemelve feneke kemény félgömbjeit. Könnyű bőrcipője hang nélkül lépkedett szinte átszellve a távolságot, majdnem egyik szandáljának elvesztésére ítélve a lányt. Egyetlen ajtó nyílott a folyosó végén rajta "Mosdó" felirattal és mind női mind férfi piktogrammal ellátva. Könnyed mozdulattal belökte az ajtót és finoman maga elé terelve a lányt belépett mögötte a helyiségbe, majd ugyanazzal a mozdulattal zárta az ajtót és bekattintotta a reteszt.

A mosdó meglepően nagy volt, tágas kézmosó előtérrel, tiszta tükörrel és hatalmas peremű csappal amely inkább egy méretes márványasztal volt, kellemes füstölőszag töltötte be a helyiséget. Egy másik nyitott ajtó vezetett az egyetlen wc-hez, de mielőtt a lány alaposan szemügyre vehette volna egy ellenállhatatlan erő megpördítette és most szemtel száma állt a széles mellkasú férfivel. Amaz két ujját a lány álla alá helyezte és gyengéd erőszakkal megemelte azt, amíg tekintetük egymásba kapcsolódott.

- [K]ívánságod parancs. Tedd kicsit rendbe a ruhádat.-mondta, ahogy marka a lány nyakára csúszott és váratlanul megszorult, ujjhegyei a puha bőrbe süllyedtek. Nem volt egy fojtogató szorítás, de nagyon kevés választotta el attól.

Kellemes ernyedtséget okozott a férfi ujjainak szorítása, lány lábai elgyengültek, és a férfi felé dőlt, aki ekkor kicsit erőteljesebb szorítással tartotta meg a lányt és a mosdópulthoz tolta. A lány kezei erőtlenül támaszkodtak meg a háta mögött, mielőtt összecsuklottak volna a lábai, a férfi elengedte a nyakát, ő pedig vággyal telve nézett a férfira.

- A ruhád. - emlékeztette a férfi kedvesen a lányt, miközben végigsimított a arcán. A folt az ágyéka magasságában volt, így egyetlen megoldásnak azt látta, ha leveszi a ruháját, és a csap alatt kiöblíti valamennyire. De ezt túlságosan merésznek gondolta a férfi jelenlétében. Érezte, hogy a férfi túl nagy hatással van rá, nem tudta irányítani a teste reakcióját.

- Visszamész az asztalhoz, amíg kicsit kimosom a ruhám? Le kellene vennem hozzá magamról... - mondta és kérőn a férfire nézett.
- Azt szeretnéd? - kérdezte a férfi, olyan hangsúllyal, mint aki pontosan tudja a választ, és csak látszólag adja a lány kezébe a döntést.
- Nem tudom... - mondta lány lehajtott fejjel halkan. Már a férfi hangjától is megszűnik minden ellenállása. Akaratlanul is megadta magát.
- Akkor maradok. - mondta férfi, és áradt belőle a magabiztosság, de azért udvariasnak ható gesztusként hátralépett két lépést. A lány a tükör felé fordult, óvatosan megfogta a ruha alját és lassan, nehogy máshol is összekenje, fölfelé emelte. Egy hosszú pillanatig érezte, hogy szinte égeti a férfi pillantása a fenekét és a hátát, ahogy a ruhát egyre feljebb húzta. Végül sikerült levennie és a mosdó fölé tartva bevizezni a foltnál.

[L]assú mozdulatokkal, mintha csak egy jóllakott nagyragadozó lenne úgy sétált a férfi fel és alá a lány mögött, néhány lépés jobbra, néhány balra. Mindig közel maradt és bár a lány alig mert a tükörbe pillantani pontosan tudta, hogy a férfi tekintete nem tágít, őt nézi minden pillanatban. Különösen a most oly nyitottan felkínált részet, hosszú lábait és formás fenekét. A mosás gyorsan haladt, nem volt az a folt olyan végtelenül nagy és hamarosan elkövetkezett a pillanat, amikor készen lett. A vízes folt rajta maradt persze, de gyorsan száradna. Elzárta a csapot és felkészült rá, hogy felvegye a ruhát amikor egy kéz megkocogtatta a vállát. Elfordította a fejét hogy szembe álljon a férfival és megtudja mit akar, de ami következett az teljesen váratlanul érte.

A pofon a jobb arcán csattant. Nem volt erős, még csak csillagokat sem látott miatta, de mégis hangosan zendült és félre lökte a fejét. A pofont adó kéz azonnal megint a nyakára kulcsolódott szemből, erősen megragadta azt, a tenyér a torkára simult. A másik kéz legalább ennyire váratlanul a lába közé siklott alulról, tenyér fölfelé, érezte ahogy megragadja a vörös bugyi közbülső csíkját és meghúzza azt, az elvékonyodó pánt legérzékenyebb részébe vágott.

A férfi arca megjelent az vé mellett a tükörben, egészen közel, ajkai súrolták a fülét.

- Nem adtam engedélyt, hogy visszavedd a ruhát. Amúgy is meg kell száradnia. Megint dönteni engedlek, hogy ne unatkozzunk addig se. Punci, fenék, száj? Vagy eddig tartott a kapcsolatunk?

[M]ár a pofontól szinte elviselhetetlen vágyat érzet, amikor megérezte a férfi kezének érintését a lába között, már csak egyetlen gondolat volt az agyában, arra vágyott, hogy a férfi magáévá tegye.

- Kérlek, a puncimat dugd meg... - mondta halkan a férfihoz simulva.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.