Is,....is..... :-)

Blogs » Blog - Pain40 » Is,....is..... :-)
2012. 11. 18. 00:17 | Appeared: 849x
Két fórum támába is lehetne sorolnom, amit ide most "levések". Mindenki döntse el, hogy .....

Útmutató a regisztráláshoz .....(választási) :-)

Milyen öltözék legyen rajtunk regisztráláskor? – Bármilyen öltözék viselése megengedett, de farmer például nem ajánlott. Ez ugyanis olyan képzeteket kelthet a regisztrációt végző munkatársban, hogy Ön liberális, baloldali, esetleg világnézetileg közömbös, és nem kíván Orbán Viktorra és a Fideszre szavazni.

Milyen színű ruhában regisztráljunk? – A Nemzeti Együttműködés Rendszere, élén a Kedves Vezetővel, nem írja elő, hogy ki milyen viseletbe öltözzön, ezt a polgárok ízlésére bízza. Kerüljük azonban a vörös színeket, mert az a regisztrálást végző hivatalnokban azt a képzetet keltheti, hogy Ön a szocialistákhoz közeli nézeteket vall. Nem mintha a regisztrációt lebonyolító hivatalokban a Fidesz, és személy szerint Orbán Viktor iránt elkötelezett személyek ülnének, de egy régi dakota mondás szerint, az ördög nem alszik, és sose lehet tudni.

Ugyanezen okból nem ajánlhatók a kék, zöld, barna, fekete, fehér és egyéb színek és árnyalatok. Ha biztosra akar menni, narancsszínű ruhát vesz fel, így garantált, hogy regisztrációja zökkenőmentes és sikeres lesz.

Viseljünk-e Szeretlek Orbán Viktor kitűzőt a hajtókánkon? – Nem kötelező, de nem is tilthatjuk meg. Ha Önnek így kellemesebb, esetleg azt gondolja, hogy gyorsabban sorra kerül, akkor természetesen ne hagyja otthon a jelvényét. Természetesen más szövegű kitűzőket is hozhat magával: sokan kedvelik a Rajongok a Nemzeti Együttműködés Rendszeréért, az Éljen az örök és megbonthatatlan Kedves Vezető!, vagy Bármikor szívesen meghalnék Matolcsyért! szövegű jelvényeket is.

Vihetünk-e magunkkal újságot? – Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Sokan esküsznek rá, hogy előnyt élveznek, ha Magyar Nemzet, vagy Heti Válasz című lap kandikál ki a zsebükből regisztrálás közben. Szerintünk a Magyar Hírlap is megfelel erre a célra.

Regisztrációkor számít-e, hogy mi a keresztnevünk? – Természetesen mindenkit úgy hívnak, ahogyan anyakönyvezték, vagy, ahogyan az neki tetszik. Ugyanakkor meg kell említenünk, hogy a keresztnevekkel nem árt vigyázni. A Ferenc névről sokaknak Gyurcsány személye ugrik be, az Attiláról pedig többen az MSZP elnökére asszociálnak. (A Gordonról jobb, ha nem is beszélünk). A legjobb, ha a belügyminisztériumnál még időben kezdeményezi, hogy Viktornak hívják.

Kedves választópolgár, mint láthatja, az előzetes regisztráció távolról sem ördögtől való gondolat. Sok sikert hozzá, és kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében még odahaza győződjön meg arról, hogy a mindig magánál tartott Fidesz-tagkönyve érvényes-e.

Comments (1)


Deleted user
#22758 | 2012. 11. 18. 10:17
Érdemes a kommenteket is elolvasgatni, volt belőle jónéhány:)

http://fsp.nolblog.hu/archives/2012/10/05/Hasznos_tanacsok_kezdo_regisztraloknak/