Filmes hírek(részben "anyám ne sirass" kategória

Blogs » Blog - Pain40 » Filmes hírek(részben "anyám ne sirass" kategória
2015. 05. 01. 19:43 | Appeared: 825x
Úgy látszik a haza filmforgalmazók egyre nyitottabbak kezdenek lenni. Mennek a külföldi trend után, annak ellenére hogy gyakorta ami "kint" siker, "nálunk" már kevésbé .... (lásd. a "szürke még szürkébb" változata)

Tehát "jesszus mariska" kategóriában :
Az Universal stúdió bejelentette, hogy mikor tervezi folytatni az idei év egyik nagy sikerfilmjét, A szürke ötven árnyalatát.
A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) 2017. február 10-én kerül bemutatásra a mozikban, míg A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) 2018. február 9-én.

A nyitásra pedig az e heti filmbemutatók közül ebben a kategóriában került bemutatásra, a "The Duke of Burgundy" (Burgundy hercege) címmel egy angol filmdráma.
A tartalomból:
A fiatal Evelyn cselédlányként dolgozik egy kastélyban, de rendszeresen elkésik munkából, mire úrnője, Cynthia újra és újra szexuálisan megalázza. Ahogy azonban a szadomazochista szerepjáték egyre inkább erotikától túlfűtötté válik, felmerül a kérdés, valójában ki irányít kettejük perverz afférjában: az úrnő vagy a szolgáló?
(Remélem aki megnézi, annak nem lesz igazi dráma, mint a szürkénél is szürkébbnél)

"Hamár".........
Ha valakit érdekelne régi film DVD-n, egy Orson Welles ill. egy történelmi-tudományos film, bontatlan,új állapotban, eladó minimál árban. :-)
Oka: 2 példányban futott be, 2 helyről. Nekem meg nem szokásom az adott szavamat megmásítani...(régi neveltetés hatása)

Comments (1)


Deleted user
#123868 | 2015. 05. 01. 20:52
Történetesen ma sikerült megnéznem a Burgundy hercegét.

Az első benyomásaim alapján sokkal inkább "valódi" D/s történet, és sokkal hitelesebben mutatja be, mint a "szürke". (A szürkével úgyis az volt a bajom, hogy semmi hitelességet nem láttam benne, emiatt a szememre is vetették, hogy az csak egy modern csipkerózsika-mese, ne is várjak tőle hitelességet, hiszen eleve nem is bdsm-nek írták.)

Nekem a Burgundy hercege jobban tetszett. A kosztümök és a környezet kicsit elvarázsolt jellege, és a csupa női szereplő miatt nehezebb összetéveszteni egy mai valós történettel, de éppen emiatt elgondolkodtatóbb. Érdekes volt a szereplők változása a történet folyamán.
A bónusz meglepetést pedig a végén stáblista szerezte. Nemcsak a színészek jelennek meg rajta a megjelenés sorrendjében. ;-) Hadd ne lőjem le a poént. Saját véleményem: nekem tetszett.