Ha valami miatt...

Blogs » Blog - Pain40 » Ha valami miatt...
2015. 04. 24. 16:21 | Appeared: 1259x
Ha valami miatt "besokall" az ember, akkor inkább váltson valami jobb kikapcsolódásra. Még mindig jobb, mintha elfogja a "harctéri idegesség"(nagyapám kedven szavajárása), és egy baseballütővel esetlegesen megkínálja a munkahely kisfönökét két oldalról, de böcsülettel.
Ilyenkor net "ugrik", kikerülve az "energiavámpír" egyedekkel való találkozást.
És kifüggeszteni a táblát, amin az áll: "hajóvonták találkozása TILOS!!!".
Popkorn készítés(jó fűszeres vajasan), adjunk a kalóriának lelkiismeretfurdalás nélkül! :-) Na, kész! Az itallal és a kész popcornos vejlinggal beszambázni a szobába és eldobni talán koránsem pehely test tömegünket egy kényelmesnek mondható bútordarabra. Vigyázat, a popcornos tálat és az italt előbb letenni!!
Távirányítók a kézbe és mint egy vadnyugati revolverhős(aki általában nem nős), a jól bevált gyorsasággal tv bekapcs, DVD csatornára váltás, ugyanazzal a reflex mozdulattal már a DVD indul.....na, ha éppen nem az angol nyelvlecke butáknak sorozat éppen utoljára használt lemeze(az első...)trónolt a gépben. DVD ajtó ki, lemez a fiókban landol, majd végre a kiválasztott amerikai vígjáték filmet tartalmazó lemezt be. majd mintegy visszapörgetett mozdulatsorral, hátrálva(hogy még egy képkockát se veszítsünk a filmből), kellőképpen vigyázva a popcornos tál és az üdítővel tele kirgli által képzett aknamezőt óvatosan kikerülve, végre a biztonságot jelentő bútordarabon landolva, kényelembe helyezkedjünk.... :-)

Na, valahogy eképpen történtek a dolgok. A film címe: "A fehérnemű akció"
A szereposztás már garantálta Nálam a sikert. Fergeteges fél órával kezdődig, geg, beszólás egymás hegyén, hátán, s szerintem még Churchill is forgott a sírjában mikor ezt a filmet bemutatták. Miért pont a fent említett politikus jutott az eszembe? Mert még az ő, mint a mai napig híres mondását sem kímélték.
Sírtam (nem a nevetéstől), nem szégyen de a röhögéstől.
Csak egy villanásnyi opció: el tudnak képzelni a II.vh. idején egy amerikai tengeralattjárót "bugyirózsaszínre" festve, tetőtől talpig????
Szóval teljes volt a kikapcs..... :-)
Hiába, a régi filmek(amiket gyüjtök)nem semmi szórakozást nyújtanak. :-)


Ps: Apopó, ha valakinek kellenének egy régi Orson Welles vagy egy történelmi (az felfedezések korából, az iránytű létrejötte és fejlődése a korai időszakban)
eladóak, bontatlan,celofános kiadásban. Nekem 2 db van ezekből.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.