Mit érzek a BDSM-el kapcsolatban!

Blogs » Blog - Nicolm06 » Mit érzek a BDSM-el kapcsolatban!
Nicolm06 (47)
Uncertain
Female, Hetero
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2017. 05. 16. 10:26 | Appeared: 906x
Mit érzek a BDSM kapcsolatban ?

Nos Furcsa világ elég nehezen lehet elmenni ebben a világban sok sok év kell hozzá mire csak elkezdjük  érteni ! Sokszor éreztem azt hogy valami újat hallottam és azt gondoltam értek mindent és megint össze kavarodtam mire szépen lassan körvonalazódott bennem hogy ezt nem egyik napról a másik napra fogom megérteni hanem szépen idővel !  Egyszer egy jó ismerősöm azt mondta sok év tapasztalat áll mögötte de soha nem felejtem el "Hogy ebben a világban befele van kilincs de kifele már nem igazán "ebben a tudatban kezdtem neki vágni ! És azt is mondta ,hogy egyre mocskosabb és perverzebb dolgokat akarok majd kipróbálni persze ez sok év mire eljut ide az ember ! hm meglátjuk. 
Nem könnyű írni róla mert nem igazán lehet kifejezni szavakban ezt az érzést sőt szavakat is nehezen találok rá !
De amit én éreztem az egyszerre  a fájdalom a kín és a gyönyör valahogy ezek kéz a kézben járnak egymással ebben a világban .
Fáj de tudom az Uramnak boldogságot adok és ha ő boldog én is de nem csak tudatban jó ezt érezni hanem  látni rajta a szemében az izgalmat és hogy büszke hogy megtudtam csinálni egy határon túl vagyok !
Igen sokszor fáj de tudom ,hogy utána megvigasztal és mindent meg ad hogy elfelejtsem a fájdalmat és hogy boldog legyek és hogy ez egy játék és egy finom fűszere az életnek így tekintsek rá ! Talán ez az érzés mindennél többet ér ! A könnycseppet letörli az arcomról és vigyáz félt óv mint egy kincset !

Talán ennyi !

Comments (2)


Deleted user
#250912 | 2017. 08. 18. 07:33
A kilincses gondolat tetszik.
Ami viszont a fàjdalommal kapcsolatos, szerintem akkor okozhat örömet ha minden résztvevő élvezni tudja. Csak azért hogy a Domnak legyen jó, az csak egy fél siker. Legalábbis én így éreznék, ha a subom nem élvezné. Hanem csak a végét vàrnà.
#241321 | 2017. 05. 16. 12:45
Ehhez mindössze annyit;
Nem talán ennyi,hanem egyszerűen ennyi!