Randevúra készülök

Blogs » Blog - Muzyka » Randevúra készülök
2019. 05. 31. 08:24 | Appeared: 1364x
Keywords: tisztelet adás
Randevú előtt készülök. Amíg dolgoztam, munka után hazamentem, lezuhanyoztam és felvettem a legszebb, napszakhoz illő ruhámat. Elkészítettem a frizurámat. Feltettem az illatomat. Megtiszteltem azt, akivel randevúztam ezzel az előkészülettel. Úgy egyeztettem időpontot, hogy az előkészület beleférjen. Bár első találkozás nem a vetkőzésről, hanem az ismerkedésről szól. Törekszünk arra, hogy kívül és belül tisztán érkezzünk. Kívül úgy, hogy megmosakodva, belül meg felkészülve. Belenézek magamba, tudjam, hogy mit akarok, merre tartok, meddig megyek el, hol húzok határokat.

Nem mondtam le a randevút az utolsó pillanatban. Azért találkozunk, hogy egymásnak örömet szerezzünk. Azért, hogy ismerkedjünk, beszélgessünk, szélesítsük a látókörünket, megismerjünk új embereket. Olyanokkal is találkozzunk, akik más, nagyon más elképzeléseket hordoznak az életükről és a világról, mint amilyen környezethez szoktunk. Azzal tisztelhetjük meg őt, hogy önmagunkat vállaljuk életünkkel, érzéseinkkel, gondolataikkal, vágyainkkal. Nem mindenkinek megy elsőre! Ezért érdemes felkészülni, belső csendet teremteni, gyakorolni.
Senkinek nincs joga a másikat megalázni az első találkozón. Az nem szeánsz! Az egy ismerkedős első randevú. Ahol vagy születik annyi bizalom, hogy szerveznek továbbiakat is, vagy nem.
Semmiképpen sem csalódás az egymás felé nyitás!
Ehhez kívánok boldog randevúkat!

Comments (0)


The comments are only available after login.