Domináns nő, aki gondoskodó

Blogs » Blog - Morfeusz » Domináns nő, aki gondoskodó
2019. 11. 26. 11:55 | Appeared: 1110x
Bírom Sunwu agyalásait, és sokszor szarva közt találja a tőgyit!

Biztosítalak, hogy sok ilyen domináns nő van!
Mindenhol merek beszélni magamról! Most mesélek neked kicsikét!

Csendes, szelíd nő vagyok...amíg...
Nem próbálnak bekorlátozni a szabadságomban.
Egy darabig eltűröm, az úgynevezett megaláztatást. Ez addig tart, míg megfigyelem, hogy eme csúnya tulajdonság honnan, és miből ered!
Magamban anyázok, sőt röhögök, mert minden cselekedettel, minden szóval, közelebb kerülök a " megalázómhoz" Ez a folyamat csak addig működik nálam,míg az érdekem úgy kívánja. Aztán szépen beeszem magam a bőre alá. A fülében ott cseng minden szavam, és érvem. Mire észre veszi, már irányítok. (többnyire észre sem veszi)
Ennek semmi köze a szexhez. Ez nálam mindig egy új kezdet valami felé, amit el akarok érni! Azt hiszem, hogy ezt rafinériának hívják.

Párkapcsolatban... Naná, hogy gondoskodom róla. Szeretek főzni neki. Meghálál minden falatot. Növeli az egómat, hogy amit csinálok, az jó. Jó kaja után megy a bünti! A! Mosogatás! Abba mindig beledöglik.
Nyakkendőt nem kötök! Nem tudok, csinálja meg magának. max ráförmedek, hogy igazítsa meg magán a göncöt.

Ha van esetlegesen 4-5 szubom...rövid idő alatt megunom őket.
Az 1, több mint a több!
Voltam szerelmes a szubomban. Mindent megadtam volna érte, ha minden nap a lábam mellett ül, mint a kutyám. Simogattam a buksiját.Főztem neki.
Egyszer elszakadt a nadrágja. Odáig vetemedtem, hogy megvarrtam neki. (azóta is röhög a történeten)De nagyon hálás érte.
Ha itt van, ágyba kapom a kávémat. (ja, ez természetes)
Ha ott vagyok, akkor is ágyba kapon..(az még természetesebb.

Szóval, emberi...

Comments (1)


Deleted user
#347663 | 2019. 11. 26. 13:20
Szerintem csak arra reflektált, amit erős kontrasztként látunk itt a pixin. Többen reméljük, hogy az általad leírt, kiegyensúlyozottnak tűnő, dinamikus kapcsolatra találunk, és nem arra, amit sok profilban olvasunk. Csak megérzés, nem biztos, hogy igazam van.