"Vegyen egy fegyvert és lője főbe magát!"

Blogs » Blog - MissAnabelle » "Vegyen egy fegyvert és lője főbe magát!"
2014. 02. 03. 11:31 | Appeared: 1086x
Tegnap azt mondták, lőjem magam főbe. Az történt, hogy azt mondtam, hogy "A férfiak...". ÉS az illető egy gender kutató volt, aki szerint nincsen olyan, hogy férfiak. Illetve ki nem fejtette bővebben, csak annyit mondott - nagyon méresen- arra, amit mondtam, hogy "Az ő szexualitása egyedi, így nincs értelme beszélni arról, hogy a férfiak".
Amúgy egyedi.
De ettől még vannak cukorbetegek, magas vérnyomásúak, közalkalmazottak, devizahitelesek és férfiak.
Különben nem lehet beszélni semmiről, csak egyénről, amiben egyébként én hiszek, de néha mégis beszélünk csoportosan, és olyankor nem keríthetünk elő mindig egy egyént, ahhoz, hogy beszéljünk.

Egyébként erősen hozzátartozik, nem bántom a férfiakat, sem a nőket, szerintem. Nem azokban a dolgokban tartom őket különbözőnek, hogy ki dolgozzon a konyhában, vagy ki dominánsabb. A munkaerőpiaci megkülönböztetések, stb, szóval NEM.

De szeritem - amíg fel nem mutatják a qeerek a kísérletet MINTAKÉNT, ahol a nevelés, szocializáció, stb. szerepét lehámozva kiderül, hogy SEMMI különbség nincs- a biológiai tagadhatatlan különbségek okoznak icipicike pszichés különbségeket is.


NEM nagyokat!!!!!!
Nem azt, hogy a nők hisztisek, a pasik meg szerelnek és egyszerűek, mint a faék!!!
Nem azt, hogy a nők nem szexelnek.

Csak olyanokat, amiket azért mégiscsak okozhatnak...

Állítom és vallom, azért van különbség a biológiájukban, és ez által pár más dologban a két nem tagjainak.
Oda kell nagyon figyelni, mi az, amit rájuk aggatunk csak...
De nem hiszem el, hogy én kössem fel magam egy olyan be nem bizonyított és soha meg nem valósult utópia / elképzelés miatt, ami jelenleg nincs.

Van azért különbség, de NEM vagyok ettől szexista, ÉN TÉNYLEG NEM....:-(

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.