Hány nyakörv

Blogs » Blog - MissAnabelle » Hány nyakörv
2013. 12. 23. 10:26 | Appeared: 1153x
Keywords: nyakörv
Történt egyszer, jó 5 éve is már, hogy a buli végén már csak húszan maradtunk, 3-4 domináns és körülöttük szubok. Vagy már oda tartoztak valakihez, vagy még csak most próbálkoztak, jelentkeztek, igyekeztek.

Én is az ottmaradottak között voltam, nekem volt is dolgom.
A jelenlévők, régiek, újak, s régi dom pajtás, bajtárs, nos, haza igyekeztek.
Na de ki kivel, ugyebár...
Én épp elemeztem, filóztam, hogy ki kivel lenne a legjobb, ki mit fog kihozni az estéből. Meg persze döntöttem, a bajtárs kivételével a többi, kiért ott voltam már nyakörvet hordott, az enyémet. (bajtárs drága is hordta azt egyszer, ahogy ugyanazt én is hordtam őérte :-)) )

Megszokott dolog ez egy jó buli végén,
de most még az is kiderült, hogy egy napszemüveg ott maradt.

Tiszteletét tette továbbá egy domina s kísérete, rég elfeledett dolgokat beszéltünk meg végre, élőben, s noha anno nem szóltunk egymáshoz - ilyen ez a világ! - bizony összefonódott a sursunk és a dominánsok csendes, higgadt egykedvűségének díszes velencei maszkjai mögül kimosolyogtunk egymásra, évek távolából, s biccentettünk végre, mert már tudtuk őszintén tenni.

Nah, de a napszemüveg!

Mindenki jó hajóra (illetve autóba) szállott, az este végei szépen támogatták az egyének jellemfejlődésének aktuális állomásait, a feladat el volt végezve. Senki nem sértődött meg, noha voltak olyan helyzetek is, melyekben aki jött valakivel, nos, nem vele távozott, s erről nem ő döntött, szub lévén. Voltak ott többes helyzetek is, egyiknek első ilyen élménye, s bár kész volt a nyitott kapcsolatra, melyet keresett, de ezt akkor ő még nem tudta. Remeghetett a csodaszép lába, combfixestől aznap, s ezt is tudni kellett, mielőtt megtalálta a kocsiját.

De a szemüveg! Akinek tulajdonosa megkerült, s blogok hadát nyitotta, hogy az márpedig kell.
Jó 5 éves történet ez, nincs már (most) a pixien a tulajdonosa.

De kereste a tulajdonát, s kutatta, kik tudhatnak róla.
Csúnyán meg is vádolt mindenkit, hogy régesrég elvették már azt tőle, pénzzé tették azt, s ő keseregve siratta egykori tulajdonát.

Megadtam a számom, hiszen jelen voltam és fontos lehetett az a napvédő.

De sajnos csak ment az átkozódás, hiszen figyeltem én sokmindenre, de pont erre nem. Hogy ki vette át, s hogy viselte gondját annak.

A férfi, ki tulajdonától távol töltötte a jeles júniust, annak minden forróságával nem győzött felelősöket keresni, s így talált nekem írni:
Ha a szubjaid tüntették el, akkor ki a felelős ezért szerinted?

És a pixie blog támogatta akkor őt ebben, hogy bizony-bizony, a dominánsok felelnek a nyakörveikért.

Felelnek.

De.
Akkor legalább 15 szub kóborolt ott. Többségük csellengett, s kereste a majdani helyét.

Nem a napszemüveg volt a prioritás.

Vannak nyakörveim jelenleg is. No, természetesen nem 15!
Vannak régről is, s mindegyiket számon tartom, bármit hoz az életem, meg sohasem tagadom egyiket sem, mindegyik valaha a lelkem része volt, ha bármi baja van, nálam mindig várja egy matrac, ha tetszik a világnak, ha nem.

De a napszemüvegért akkor kapott kritikát nem tartom jogosnak.
Más dolgokért vállalok felelősséget nyakörvek esetén.
És főleg nem húszért, tízért!

Kevésért, de azokért családként.

Bennem ragadt ez akkorról, most kiírtam.

Comments (8)


#60143 | 2013. 12. 23. 12:04
Jajj, mindig én vagyok...
értettem: buli, süti. Jó dologokat
Deleted user
#60141 | 2013. 12. 23. 12:00
Tessék gyakrabban lenézni a bulira:P Egyébként szívesen ugrok át egy kellemes beszélgetésre, igazából nem is ismerjük egymást, pedig mindketten érdekes emberek vagyunk. Köszönöm a meghívást:)
Bejgli nincs, sütik vannak. Nem tudtam milyet vegyek, úgyhogy kértem a pultból mindből egyet. Majd holnap gurulunk attól:D Ma még sok dolog van addig:), csak a blogod miatt leültem, és itt ragadtam. Szóval végül is te vagy a hibás, mint ahogy a blogod is mondja:P
#60140 | 2013. 12. 23. 11:57
Addig jó, míg attól gurulok,és nem a bejglitől, grr...
Egyszer elmesélhetnéd, ha ráérsz eljönni hozzánk! Az ilyesmi élőben a legjobb...
Deleted user
#60139 | 2013. 12. 23. 11:56
Ha tudnád az egészet gurulnál a nevetéstől:D
#60138 | 2013. 12. 23. 11:52
Nem tudok így dohányozni rendesen, ahogy olvasom a sztorit :-))
olyan, mint a chili.
Eleinte lájtosan hat, de széép-lahasahan elkezd feltörni az ereje :-))))))
Deleted user
#60136 | 2013. 12. 23. 11:49
Tudom én hogy mindennél jobban szeret, bízott bennem akkor is hogy nem hagyom el, csak azért mert rossz volt neki akkor. Értékeltem, hogy csak azért mert éjjel eltűnt mindenemmel, másnap jelentkezett:))) Igaz, nem lett meg semmim, de hát a barátok nem hagyják el egymást ilyen apróság miatt.
#60135 | 2013. 12. 23. 11:47
Legalább látszik, hogy szeretett,
első dolga volt meghívni belőle Téged! :-)) Cukiság:-)
Deleted user
#60134 | 2013. 12. 23. 11:43
Nekem is van egy kedves történetem, szerintem minden jobban sikerült buliban elmondtam már:D Egyik kedves barátnőm, tényleg imádom szeretem, egy buliban elvitte a táskámat pénzzel, iratokkal, lakáskulccsal, mindennel együtt. Másnap este meg meghívott belőle bulizni.:D Nehéz időszaka volt az akkor, mára rendbe jött. Azóta is együtt nevetünk a sztorin, pedig igaz. Na, a lényeg, hogy szerintem tök felesleges vádaskodni, mindenki szépen nézzen utána a saját eltűnt holmijának, vagy vigyázzon rá. Ha minden buliban elhagyott tárgyamért hisztit csapnék, az idegességbe halnék bele. A felelősség azé, aki elhagyta, lerakta, elbaszta és kész:)