Befektetès…

Blogs » Blog - Miracle » Befektetès…
Miracle (39)
Fetisist
Female, Hetero
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
05. 03. 19:07 | Appeared: 415x

…….csengetnek. Épp fürödtem ezért csak egy vékony pántos fehér trikó van rajtam és egy csipke bugyi. A hajam is vizes még ezért fel kapok egy kabátot amin van kapucni. 

Kimegyek és mondod hogy honnan jöttél és mit akarsz. Mindig sajnálom az ilyen üzletkötőket és nincs szívem elzavarni mégha nem is veszek tőlük semmit. Tudom h ebből élnek és mennyi munkát fektetnek be hogy sikeresek legyenek. Szóval behîvom!

Beérve jövök rá mikor leveszem a kabátom, hogy a bimbóm átlàtszik a vékony trikón és bàmulsz. Eltakarom magam és mondom, hogy ülj le az asztalhoz és sietve bemegyek a szobàba felöltözni. 

Olyan jó illatod volt és mosolygós voltál. Láttam a vàgyat a szemedben mikor rámnéztèl. 

Megfordulok és mégis kimegyek hozzád a lenge öltözetembe. Meglepődsz de nézel. Megkérdezem kérsz e kvt vagy teát és hátat fordítva elkezdem csinálni amit kértél. Kerek fenekem alig takarja a tangám, érzem a tekinteted magamon. Elkezded mondani a begyakorolt szöveget mikor oda viszem a gyömbér teát sem hagyod abba csak beszélsz és beszélsz. 

Melletted állok és kilépek a bugyimból, elhúzom az orrod előtt várva a reakciódat de nem húzódsz el csak becsukod a szemed és mély levegőt veszel. Innen már tudom, hogy felizgultàl és én is bátrabb leszek. Betömöm a szádba a bugyimat és az öledbe ülök. Rá akarsz markolni a fenekemre de megfogom a kezed és mondom, hogy nem. Érzem a nadrágodon keresztül milyen kemény lettél. Kérdezem hogy “játszunk “? Bólintasz.

Nyakkendődet leveszem és hátul megkötöm a kezed a széken. Kifordítalak, hogy láss minden mikor a kanapéra ülök és szét teszem a lábam. Simogatom a puncim, hol benyúlok hol pedig rá kenem a csiklómra a nedvem. Markolom a cickóm és nézlek. Mikor kellően síkos vagyok lenyalom az ujjam és oda megyek hozzád majd kiveszem a bugyim és megcsókollak. Kiveszem a farkad mert látni akarom hogy csillog a makkod….nagyon beindít. Térdedre ülök és addig dörzsölöm a csiklóm a farmerodhoz míg el nem élvezek. 

Megkérdezed, hogy végeztem, mert most én jövök mondod és kiszabadítod a kezed egy mozdulattal. Felemelsz és olyan erővel csókolsz vérzik a szám……………


(privátban folytathatod)


Comments (0)


The comments are only available after login.