A mihez tartás végett...

Blogs » Blog - Meow » A mihez tartás végett...
Meow (33)
Switch
Female, Bisex
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has blog 
2012. 04. 09. 19:41 | Appeared: 1221x
Csak tényszerűen:

Nem kezelem senki komplexushalmazát, és nem akarok dagonyázni az önsajnálatban, nincs szükségem "nekem ennél is rosszabb napom volt mert..." licit-futamokra, és nem tud lekötni a jajveszékelés.
Nem érdekel a mocskolódás, a vergődés, kínlódás, és a körülményesség.
Egyenesen irritál a hülyeség a makacsság kombinációjával, a tapintat és az önuralom hiánya, a birtoklási vágy elharapódzott jelei, a dackorszak.

A problémák arra valók, hogy megoldják őket, spirituálisan fejlődjön rajtuk átvergődve a lény, nem arra, hogy orrvérzésig hergeljük magunkat, másra hárítsuk, szétcincáljuk a legvékonyabb idegszálait is a kínlódásunkkal a segítőnknek, görcsöljünk rajta és terrorizáljuk vele a környezetünket, mellé még hülyék is legyünk, és tehetetlenek.
Nőjünk fel a helyzethez kérem...
Akinek nem inge, ne vegye magára... Akinek viszont inge, az öltözzön fel, de most azonnal!

Oroszlán a csillagjegyem. Egy oroszlán vadászik, elég ritkán fanyalodik dögevésre.
Úgyhogy, ha szeretnél attraktív lenni a személyem számára, próbálkozz úgy megjelenni, mint egy hús-vér élő, szaladó, lelkes és bájos gazella, amit öröm leteríteni, ami csalogat, incselkedik, kihívás, ne úgy, mint egy elhanyagolt mocskos vaddisznó, ami a pöcegödörbe döglődve visít, és ha kihúznám, még meg is harap, majd megpróbál maga mellé húzni közös és romantikus pöcegödör tapicskoláshoz, fűszerezve mások szapulásával, leértékelésével és lehúzásával.

Persze...
Nyilván magasak az elvárásaim, de egy egoista-oroszlán már csak ilyen...
Senki sem tökéletes.

"Legyél egyszerűen csak része a világnak. Nem dughatsz mindent kategóriákba, nem választhatod le magadról az élményt azzal, hogy szavakat aggatsz rá. Ahogy a dalban: let it be. Csak hagyd, hogy legyen..." (Christopher Moore)

Comments (2)


Deleted user
#341984 | 2019. 08. 30. 17:28
Vissza fogok jönni ide olvasni.
Deleted user
#12315 | 2012. 04. 10. 07:47
Kemény, de szimpatikus:)