Erényövben élve

Blogs » Blog - Melanie » Erényövben élve
Melanie (37)
Switch
Female, Hetero
  • Has blog 
Entries filtered by time 2018. 04. (1)
2018. 03. (1)
2017. 11. (1)
2018. 03. 28. 14:41 | Appeared: 2466x
Nagyon rég ki szerettem volna próbálni milyen valakit erényövben tartani. Egyszerűen kíváncsi voltam. Akadt is jelentkező bőven, de olyat szerettem volna aki szűz ebben a dologban. Én szerettem volna betörni.
Aztán jött egy fiatal fiú. Ajánlkozott, ő úgy gondolja kész lenne erre az életre. Vagyis megpróbálná.
Együtt választottunk egy biztonságosnak és kényelmesnek ítélt övet, mert terveim szerint nagyon hosszú ideig fogja viselni. Leteszteltük minden téren, valóban levehetetlen volt.
Az első héten akkor volt rajta amikor együtt voltunk. Délutánonként és éjszaka. Ez nagyon bejött neki, pedig tudta, hogy ez csak hosszabb lesz. Nagyjából normális szexuális teret is hagytam neki.
Második héten már nappal is hordania kellett, viszont minden este levettem neki 1-2 órára, legalább a szex idejére. Ez már kissé kényelmetlen volt neki, de állta hűségesen. Természetesen célom volt ezt minimalizálni, ezért beszereztem egy felcsatolható műpéniszt. Így már meg volt oldva a szex része. Minden nap ki tudott elégíteni, de csak egy héten 2x a saját szerszámával. Ez volt a következő lépés. Tehát egy héten csak 2x vettem le róla és igyekeztem a szex illetve a tisztálkodás után egyből visszazárni.Közben azt vettem észre a viselkedésén, hogy sokkal szelídebb, sokkal kezelhetőbb lett. Teljesen átadott nekem minden irányítást.
Ezután csökkentettük heti egy alkalomra a levételt. Pontosan minden vasárnap 5-től 6-óráig kapott kimenőt a farka. Ha valamilyen okból nem értem rá akkor tolódott egy hetet. Ilyenkor azért elég megviselt volt már. Így, szépen fokozatosan húztam ki a határait és ő partner volt ebben.
Jelenleg ott tartunk, hogy 3 hónapja nem volt szabadlábon. Heti egyszer veszem le róla míg megtisztítja maximum 3 percre aztán megy vissza. Havi egyszer azért elélvezhet ha tud, úgy övben előttem. Első hónapban nem sikerült neki. Hiába cirógatta a heréit szerencsétlen. Mondjuk az sem segíthetett neki, hogy mindenféle szánalmas kis lúzernek elmondtam közben. Második hónapban megsajnáltam. Meztelenül elé feküdtem. Fölém térdelhetett és egy kicsit segítettem is neki. Rövid időn belül a melleimre folyt nem kevés sűrű cucc. Ezt természetesen felnyalattam vele, de nem hagytam, hogy lenyelje. Tartogassa csak a szájában és ízlelgesse pár órára. :)
Ebben a hónapban van a szülinapja a lelkemnek.
Gondolkozok rajta, hogy mi legyen?
Hagyjam figyelmen kívül?
Esetleg szexeljek vele egy gondolom nagyon rövidet?
Szerintetek?
Hogyan ünnepeljünk?

Comments (5)


Deleted user
#281505 | 2018. 03. 29. 01:30
Izgalmas, kimerítő, előváladéktól csöpögő, kínos-kéjes szülinapra szavaznék én is...most, hogy türelmesnek bizonyult, megtanulhatja az orgazmuskontroll gyönyöreit is. Egy guminőn, egy műpuncin, a lábaid között térdelve, a combjaidon átfeküdve, felfelé meredő fenékkel...

Megtanulhatja mondjuk az érintés nélküli orgazmust is, punciból farkat ki, testedre és rád figyel...hopp, egy hatalmas spicc...

Esetleg az irányított szex/maszturbáció, némi fájdalom, mint ösztökélő irányító figyelmeztető eszköz...

Számtalan lehetőség van, természetesen a Hölgy eldönti, s választ megérdemeltet, kedvére valót :)
Deleted user
#281479 | 2018. 03. 28. 16:31
Szerintem, szülinapja alkalmából kösd hátra a kezét, és vedd le róla az erényövet, majd mond neki, hogy kap 6 percet hogy elélvezzen. Nézd végig, hogyan szerencsétlenkedik. Esetleg add oda neki az egyik lábad. :D Természetesen a spermát el kell takarítania. :)
Deleted user
#281478 | 2018. 03. 28. 16:09
Szerintem egy extra hosszú tease and denial,aztán mikor majd megőrül,megmondani neki hogy Ennyi volt egy hónapig megint.
Aztán egy-két nap múlva váratlanul meglepetésből elélveztetni,mikor már nagyon kivan:)
#281475 | 2018. 03. 28. 15:31
Szerintem szexelj egy idegen férfival előtte, ő pedig végignézheti a szülinapja alkalmából az erényövben.
Deleted user
#281474 | 2018. 03. 28. 15:31
Egy általad meghatározott rövid időre szabadon engeded, mely idő alatt lehetőséget adhatsz neki az élvezésre.
Javaslom, hogy valamilyen nehezített körülményben gondolkozz. Elvégre Te is élvezni szeretnéd a látványt és a küzdelmet, nem igaz? ;)