Svéd csavar

Blogs » Blog - Megaira » Svéd csavar
Megaira (43)
Switch
Female, Hetero
  • Has blog 
2020. 05. 22. 14:19 | Appeared: 1108x
Mikor valamiért megszűnik egy kapcsolatom, végig gondolom meddig volt jó, ott mi tört meg, hogy én vagyok e a hibás avagy más. Valahogy mindig arra a következtetésre jutok, hogy én rontottam el valamit.
Tudom naív vagyok. Nem feltételezem soha senki másról, hogy esetleg direkt bántana, hazudna, játszana velem. Most is így indultam neki legfrisebb ismerkedésünknek.
A férfi túl tökéletesnek tűnt. Furcsa is volt... megnyerő külső,humor, figyelem,nagyon jó kommunikációs készség, kifejezetten magas EQ szint. És mindezek mellé ami a leges legnagyobb bajt okozta, hogy tudott hatni az agyamra!
Elég magas ingerküszöbbel rendelkezem. Ha a beszélgetés egysíkú vagy unalmas, sokra nem jut nálam senki.
Na ő vele abszolut nem volt egysíkú a beszélgetés. Sőt! Észre sem vettem és alig két hét alatt férkőzött közel hozzám, becsempészte magát gondolataimba, szinte beitta magát a bőröm alá is. Gondolatára keltem és feküdtem. Minden percben itt lógtam, rengeteg levelet, üzenetet, gondolatot cseréltünk.
Azt mondta megszeretett...
Na itt valami szemet szúrt. Még soha nem sikerült olyan férfira bukkanni, aki minden szempontból tökéletes lenne..ő ilyen volt. És ez nem tetszett!
Ismerem a sors minden kis csalafinta és genyó húzását. Biztos voltam benne, hogy valami nem klappol...
Sherlock Holmes, Kojack és Columbo ha összefognak sem tudnak olyan nyomozói munkát végezni amit én adott percben tettem. Igazából nem volt nehéz nyomára bukkanni a mátrixban..és hoppá!!!!!
Bizony, bizony kedves olvasó. A női megérzés biztos jeleként,beigazolódott, hogy Ő nem egyedül él. Egy hölggyel. Persze nem volt jelezve sehol, hogy feleség, barátnő vagy bérlő. De ott volt...
Szépen finoman rákérdeztem, hogy WTF??? Na nem így..de megkérdeztem, hogy ismer e ilyen nevű hölgyet. Nem tagadta! Igaz nem mondta el milyen viszonyt ápolnak, szépen kikerülte a kérdést. Sőt mi több!!!!!
Én voltam a hibás ami miatt nyomoztam utána! Én nem közelítettem finoman, hanem teli talppal rá rugtam az ajtót tokostól.
Eltaszított magától..azt mondta megbántottam azzal, hogy nyomoztam utána.

Össze omlottam..ostoroztam magam a hibám miatt..tényleg nem volt fair dolog ez részemről bevallom. Nagyon bántott, hogy gerinctelen voltam. Vezekeltem, bocsánatáért esdekeltem...
Beszélgettünk még pár szót, megkérdezte milyen néven talál engem a mátrixban, mert akkor vissza jelöl ha már úgyis megtaláltam..
Én kis naív természetesen megmondtam neki és vártam, hogy majd kifejti az a másik hölgy kicsoda. Hogy csak szegény cserediák aki nála ragadt. Avagy valami rokon aki a Covid19 miatt nem jutott haza..vagy bármi..akármi...
Ismételten finoman, nagyon összeszedetten írtam neki, ő vissza írt.Azt mondta nem enged el, pedig el kéne..

És jött a svéd csavar!
Elköszönt tőlem, és törölte a regjét is, csak a miatt persze, hogy ne nyomasszon engem a jelenléte.
Jah és a mátrixon tiltott :D

Bennem tombolnak az érzések, futkosnak a gondolatok jobbra-balra. Nem tudom hideg fejjel nézni a történetet.
Kérlek kedves olvasó..ha megtisztelnél véleményeddel privátban. Te mint külső laikus szemlélő...szerinted mi történt?

1. átcseszett a pasi és mikor lebukott, elmenekült- törölt
2. olyan szinten megbántottam a pasit, hogy e maitt elmenekült- törölt

Comments (0)


The comments are only available after login.