Marketingszöveg kételkedőknek
(Reaction to: Lehet, csak faszsag!)

Blogs » Blog - Mayorah » Marketingszöveg kételkedőknek
Mayorah (37)
Fetisist, Sadist
Male, Hetero
  • VIP
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has blog 
2022. 07. 19. 21:51 | Appeared: 564x
Először kommentben akartam válaszolni neked Lothi, de lesz ebből egy blog is. Szóval re-reakciózás.

Főleg erre a részre reagálván: "Amugy jelzem, nektek “Oslakosoknak” is lehetne motivalni azokat, akik meg bizonytalankodnak."

Az előző blogban érintettem néhány belső folyamatot, ami lezajlott bennem (és természetesen ez csak a felszín kaparászása volt, de egy blog terjedelmébe nem fér bele több). Szóval én is átmentem ezernyi meg egy dolgon. Nem egyszerű ez akkor se, ha "kékvérűnek" születsz. A különbség az, hogy az én esetemben inkább egy retrospektív érzelmi hullámvasút volt a BDSM-be kerülés, mintsem előzetesen felépült gátlások lerombolása. Aztán meg ott van az is, hogy számomra a BDSM-ben konkrétan beteljesítetlen fantáziám sincs már évek óta. Ha megkérdezné egy delikvens itt, hogy képzelem el a közös estét. Akkor a válaszom az lenne: "Csinálnék neked egy rezsicsökkentett csirkefarhátat, oszt megennénk. Te mit szeretnél?"

Lehet, hogy azt mondják rá sokan, hogy kapjam be mit rinyálok, nekem mindig volt az ostor végére egy fenék. Talán igazuk is van, de nem minden arany ami fénylik. Számomra már rég hiányzik belőle az igazán nagy új élmény. Persze mindig kiötlök valami kicsit mást, kicsit érdekeset, de már csak kicsit érdekes dolgok vannak. Ha valami igazán nagy újdonságra vágynék akkor ön és közveszélyes lennék. Igazából már rég nem is forszírozom azt, hogy mélyebbre ássak emiatt, mert nincs hová, sőt visszaléptem egy lépéssel. Véreshurkára vert fenék, meg az állandó magyarázkodás szülőknek azok a fránya életveszélyes hirtelen fékező villamosok miatt, már a múlté. Már nem igazán hiányzik. Hozzáteszem, nincs ellenérzésem semmi ilyesmivel szemben, ha valakinek erre van igénye, uccu neki, nem vagyok semmi jónak elrontója.

Emellett azt gondolom (bár ez csak az én feltételezésem), hogy aki hagyományos kapcsolati formákból jön, ott az előző kapcsolatokból hátramaradt gátlásokat és társadalmi normákat le kell gyűrni, mielőtt ide belép. Viszont ha "bennszülöttként" kezded viszonylag korán, akkor a morális értékrended alapvetően másképp épül fel, egyszerűen ez "természetesként" integrálódik. Nagy hidegzuhany tud lenni, mikor a vanilla barátaidnak megkarcolgatod a felszínt, és csak hülledezni tudnak. Számodra meg ez a természetes, ez a norma, és így csak nézel, mint borjú az újkapura, hogy ebben a mi fura? Számodra ez csak egy könnyed vasárnap délután Johnny Sins-el.

Ezért én motivációs trénerként nem tudok funkcionálni. Ahogy abban sem tudok segíteni, hogyan vetkőzze le a gátlásait valaki a BDSM-mel szemben. Nekem sosem voltak, csak onnan tudom, hogy lehetnének, hogy látom, hogyan reflektálnak rá sokan. Meg bármennyire is szeretném, azt sem tudom mondani, hogy jobb a BDSM mint a tündi-bündi cukibogyesz vanilla. Sosem próbáltam, hogyan állíthatnám, hogy megéri erre az útra lépni? Érted. Az is lehet jobb a vanilla, én meg csak egy rossz drogos vagyok aki nem tud lejönni a cuccról. :D

Hogy én mit mondanék egy kételkedőnek? Minden félelmed teljesen jogos. El fognak ítélni a vágyaid miatt, vagy csak simán kiröhögnek. Rendszeresen fogsz találkozni előítélettel. Nyelsz nagyokat, miközben épp a legótvarosabb undorító pszichopatának/kurvának hordják el az egész közösséget. Rengetegszer fogod felvenni hazug álmosolyt, és bólogatsz. Lesz egy csomó szarul sikerült estéd. Rendszeresen meg fogod bánni, hogy erre az útra tévedtél. Rengeteget fogsz balfaszkodni domként, és kurva sok hangulatot és estét fogsz ezzel szétcseszni, tökmindegy mennyiszer csináltad már. Aztán meg jön a hiszti, meg a csalódottság, amit rendbe kell hozni. A morális értékrended és az önbecsülésed a kukában fog landolni miközben húgytól bűzlő hajjal szaladsz egyszál pinában nyakörvvel meg lánccal a nyakadon (a domoddal) a vaddisznó elől az erdőből ki a főútra. Aztán meg nem hagy visszamenni a dög, hogy le tudd csapatni magadról a dzsuvát a kútnál, szóval zötyöghettek haza hajnalban, mint két szakadt húgyszagú csöves a 4es vilin, és még vilin kunyeráló csöves sem megy oda hozzátok tarahálni... És azt kérdezed magadtól: "Mégis mi a faszt csinálok az életemmel?" Magyarázkodhatsz majd a munkatársaknak, családnak arról, hogy az épp aktuális kötélnyom a nyakadon csak egy baleset, nem kell a kihívni a rendőrséget családon belüli erőszak miatt (de persze, nem mondhatod el, hogy miért történt, mert pont ők ócsárolták előtte legjobban az orrod előtt az egész közösséget). Ha fiatalabb vagy, akkor magyarázkodhatsz az apósjelöltnek egyszál álló faszban, hogy mé' a nappalijukban basztok, és mellékesen miért vérvörös a kedves leányának a seneke, és miért van kötél a nyaka körül. Meg ezer meg egy ehhez hasonló rém kínos szituáció.

Aztán, ha átesel a holtponton, akkor ez már csak röhögés tárgya lesz, és mindent és mindenkit leszarsz. Megszűnik minden gátlás, és már csak a fóbiák, meg esetleg a komplexusaid, meg a törvények tartanak vissza, vagy már azok sem. Na, akkor függtél rá teljesen a drogra, és azt sem tudod, hogy mi is az a normális már... Na szóval ez a valóság (legalábbis számomra). Amúgy imádom ezt a világot, tényleg felszabadító, meg minden amit Lothi ír. Mikor a csillagok is együtt állnak, akkor eljuthatsz a nirvánába és ezer meg egy féleképpen élheted meg azt a katarzist, amit sehol máshol... Hogy ezért megéri-e? Csak te tudhatod, ne egy BDSM Junkie mondja meg ezt neked...

PS: Ez csak az én SZUBJEKTÍV (!) élményem, és véleményem. Nem biztos, hogy neked ez lesz az utad. Szóval kéretik senkinek nem magára venni, és senkinek nem nagy konklúziókat levonni. Biztos lehet ezt máshogy is.

Comments (26)


#427475 | 2022. 07. 20. 19:37
Inkább egy Mónika show reboot. Meg lenne belőle 1 évad simán.
Mayorah Hibernated
#427472 | 2022. 07. 20. 19:17
Egy jó Csehov kijönne azért abból a beszélgetésből. :)
Mayorah Deleted user
#427470 | 2022. 07. 20. 19:05
A biznisz az biznisz...😄

Evi harom oranal nem ez a problema koztetek.
Amugy nekem sem ebbol van a nezetelteresem apammal.
Szerintem nem a bdsmnel van elasva a kutya nalatok sem.
#427469 | 2022. 07. 20. 18:29
Figyelj, nekem nem éri meg arra az évi nettó 3 órára amikor egy levegőt szívok velük, hogy még további feszültséget generáljak. Minek? Nem oszt nem szoroz a véleményük.
Mayorah Deleted user
#427465 | 2022. 07. 20. 17:56
Jah velem beszeld meg mert Risley annyira elfogado h nem all szoba velem🤷🏻‍♂️😅
Mayorah Deleted user
#427464 | 2022. 07. 20. 17:53
Hello!
Apam, egy nagymagyar, verkirekeszto, vadbarom.
S ugy megyek el hozza bogracsozni (MAGYAR FOGHAGYMA! nem buzi kinai🤦🏻‍♂️🤣) vagy ugrom be hozza kifestett kormokkel, szetfolyt sminkkel reggel kavezni mint a huzat!😅🤣
Szenvedj baszdmeg ha ennyi agyad van🤷🏻‍♂️
En meg vigyorgok😁
Mayorah Deleted user
#427463 | 2022. 07. 20. 17:48
Ezt beszéld meg kèrlek azzal, akinek a blogjára hivatkozol..
#427462 | 2022. 07. 20. 17:31
Jah, elég tényszerűen tévedés. Próbálja meg valaki meggyőzni a vérkonzervatív mélyekeresztény fotelnáci szittyamagyar konteós ökör após/anyósom. Imádom mikor arról beszél, hogy ő ezt látta a tv-ben, hogy milyen undorító beteg csőcselék, meg az összes "ilyet" a Dunába kéne lövetni, meg golyót beléjük, meg stb... Meg is kérdeztem, hogy "Mindet?". Utána tovább fújta. Nehezen tudtam megállni, hogy odabökjem, hogy "akkor lányod is mehet a többi közé"?
RisleyAddix Deleted user
#427459 | 2022. 07. 20. 17:04
Ha tapasztalatlan vagy bena vagy, ha tapasztalt ijeszto🤷🏻‍♂️
Deleted user
#427458 | 2022. 07. 20. 17:01
Ki számít egyébként "oslakosnak"? Azt imádom ebben a helyben is, hogy egyik nap az a baj, ha valaki tapasztalt, másik nap meg az az elvárás, hogy ő indánként/berberként ossza az észt.

Az elfogadás szintje pedig országonként változó. Ezen az oldalon többen letették a garast amellett, hogy Magyarországon mindenki milyen elfogadó. Ez egy tényszerű tévedés/hazugság. Hogy melyik azt nem tudom, mert nem látok bele mások fejébe.

Oslakosnak -így írva- nem tartom magam, obsitosnak annál inkább.
Mayorah Deleted user
#427433 | 2022. 07. 20. 11:10
Az agyfasz, hogy ez sokszor nem is keretlen segitseg. S megsem megy. Megkerdezik, elmondom, hu de jo aztan mast csinalnak🤷🏻‍♂️

Igen nekem is vannak akiknek atment es nyilvan a maga eletere alakitva de segitettek a szavaim, ez tok jo erzes.
S nyilvan nekem is segitettek mar, akkor amikor nagyon jol jott az is jol esett.

Na, ma is megvaltottuk a vilagot😅🤣
Hibernated
#427432 | 2022. 07. 20. 11:10
Te egy okos és érzékeny ember vagy, aki sokat ért ebből a világból. Többet, mint a legtöbben. Köszi!
#427430 | 2022. 07. 20. 10:33
Na ezt meg teljesen meg tudom érteni, nekem is erről szólt az életem sokáig, hogy kéretlen segítséget osztogassak, gondolván, hogy majd megoldom mások problémáit. Lófaszt tudtam megoldani, nem kakaót. Szóval jah, ez van Lothi.

Viszont néha-néha, egy-egy emberhez eljutnak az ember szavai. Nekem pont minap volt egy élményem, hogy valakiben épp megláttam valamit még régebben, és segítettem neki (pedig mostanában ritkán szoktam), aztán több mint egy évvel később valahogy újra beszélgetésbe elegyedtünk, és kiderült mekkora segítség voltam neki, akkor ott arra a pár órára. Az emberek többségén nem lehet segíteni, de néha van akit pont te segítesz át egy nehéz időszakon.
Varnyu Deleted user
#427419 | 2022. 07. 20. 07:50
Kurva sok bajom van. Tobb mint azoknak akiknek segiteni szeretnek.
Lothario Deleted user
#427418 | 2022. 07. 20. 07:44
nincs elég bajod, hát keresel magadnak?
Mayorah Deleted user
#427415 | 2022. 07. 20. 07:08
Azert kene hagyjam mert csak resz eredmenyeket ernek el a legtobben. Igaz az mar nem rajtam mulik.
Csak akkor mi ertelme ha nem csinaljak vegig? S tolom a blogokba es belejuk az energiat ugy h igy hasztalan.
Egyszeruen rossz nezni (ugy ertem faj) ahogy kinlodnak a teljesen egyertelmun. Faj, felbasz, elszomorit, aztan felbasz.
🤦🏻‍♂️😅
#427412 | 2022. 07. 20. 01:05
Ha a szekunder forrásokból származó dolgok téged nem érdekelnek, akkor valóban jóval kevesebb előítélettel találkozol, de ettől még a társadalmi megítélés nem lesz jobb, csak te nem foglalkozol vele. Barátok meg általában, két perc szájtátás után belenyugszanak (Akik meg nem azok annyit is érnek), bár lehet, hogy csak nálunk nem smafu szexről dumálni, ha meg már szóba kerül akkor nem szeretek csöndben ülni és bólogatni.

Amúgy meg egy előző napról csuklón maradt bilincsnyom a 36 fokos kánikulában, meg egy váratlanul betoppanó prűd anyós, mikor teljesen mást vársz érdekes kombináció tud lenni. Szóval nem szükségszerű, de benne van. Az én esetemben benne is volt, nem is egyszer.
#427401 | 2022. 07. 20. 00:16
Egyáltalán nem mondtam, hogy hasztalanok a blogjaid, és nem is kételkedem benne, hogy sikeresen bevonzottál már ide nem egy embert. Szóval nem gondolom, hogy le kéne szarnod, de te tudod. Én nem akarom neked megmondani, hogy mit csinálj meg mit ne.

Én amúgy magam részéről, meg úgy vagyok ezzel, hogy jobb szeretem tudni mi az amire vállalkozom, minden előnyével hátrányával. Ha valami túl jó, hogy igaz legyen, az általában nem is az. Ezért leírtam egy pár vicces, és kevésbé humoros negatív élményt. Szóval ezen blognak is megvan a célközönsége, csak teljesen más mint a tiédnek. Meghát talán egy kis őszinteség segíthet az önmagukban kételkedőknek, mert a társkeresők egymást túllicitáló versengése, sok önbizalmat követel az embertől.
Mayorah Deleted user
#427400 | 2022. 07. 20. 00:01
Amugy tudod miben van igazad?
Le kene szarjam nekem is!!!
Ide evek ota visszalyukadok.

Hat mi kozom van nekem masok problemaihoz?
Semmi.
Sot! Eddig szinte mindig ha belefolytam bizinytalankodokkal, kezdokkel valamibe rafaztam.

Jah...
Siman csak elvezenem kene amim van.
Masok meg teremtsek meg maguknak.
Tenyleg ezt kene es mar ezerszer megfogadtam amugy🤦🏻‍♂️😅
Deleted user
#427399 | 2022. 07. 19. 23:59
Hmmm...nekem az egyetlen aki értetlenül meresztette a szemét a bdsm iránti vonzalmam miatt, az az ex férjem volt, miután igyekeztem (sikertelenül) beavatni a dologba.
Amióta megéltem először, eltelt 6 év. Ennyi idő alatt nem ért semmi atrocitás, mert senkinek nem kötöttem az orrára, hogy a szexualitásom merről merre. Azoknak meg, akiknek az orrára kötöttem, mind volt köze a bdsm-hez. Szóval nem törvényszerű égni miatta meg magyarázkodni.
Mayorah Deleted user
#427398 | 2022. 07. 19. 23:52
Azert csak megirtad:)

Igen, nehez masoknak mit mondani.
S spec nekem soha nem is volt ra szuksegem.
De nem mindenki ilyen.
A barom blogjaimnak s nyilvan masokenak is koszinhetoen paran felregeltek, elkezdtek merni lepni stb.
Az exszubom is a blognak koszinhetoen mert kilepni az aszexualitasabol es rendezni a dolgait, megelni a vagyait.
Szoval nem hasztalan.
Mindenkin nem lehet segiteni. De akinek esetleg egy kis biztatas hianyzik azoknak igen.
#427397 | 2022. 07. 19. 23:48
No para. Nem gondolom, hogy az én keresztem nehéz lenne egyébként. Az én keresztem egész könnyű. Túl vagyok már azon, hogy ez egyáltalán kereszt legyen.

Gyerekes anyukáknak meg ugyancsak nem tudok mit mondani. Meg nem is akarok. Nincs gyerekem, meg nem is lesz. Szóval, megint teljesen hiteltelen és felesleges lenne nekem okoskodni arról, hogy mit is gondoljanak a BDSM-ről. Teljesen más világban élünk, más problémákkal.

Ez a blog egyébként pont erről szólt (ezek szerint nem elég egyértelműen), hogy én nem tudnék motiválni senkit, mivel nem azonosak a problémák. Ezért tartottam értelmetlennek azt a gondolatot amit írtál, hogy "motiváljuk mi is őket".
Mayorah Deleted user
#427396 | 2022. 07. 19. 23:38
Nyilvan. Mkndenki a maga utja alapjan tud beszamolni.

Mondjuk en kicsit masokrol beszeltem.
Mar bocs, de az h valaki szinglikent mit kinlodik a sajat vagyaival az nem rogos ut.
Az alap vagy annak sem kene lennie.
Akikrol en beszelek, mar csaladot alapitott emberek.
S ezt a kettot nem tudjak osszehozni magukban.
Az apat es a bdsmest egy vanilla anyuval, az anyat es a bdsmest egy vanilla apuval.
Engem ok talalnak be. Az o ketsegeiket probalom feloldani.

Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb.
De az o szemszogukbol az h van egy szingli aki tudja h mit szeret es ez neki rogis, az szamukra gyalogggalopp lenne.

Na nem mintha errol a bdsm tehetne amugy😅
Vanillaknak ks szarik be az eletuk. Szoval ez inkabb egy jo takaro h Jajj a Bdsm miatt! De fraszt...

Na majd irom;)
#427395 | 2022. 07. 19. 23:28
Nem is kell egyet értenünk. A világ attól színes, hogy nem fekete.
Ez pusztán az én saját kifejezetten rögös utam volt. Meg ha már leírtad a blogodban, hogy motiváljuk a kételkedőket, hát motiváltam. :D

Meg amúgy sem gondolom, hogy ez bárminemű általános igazságot tartalmazna, szóval kíváncsian várom, hogy te hogy mit szeretnél hozzáfűzni.
Deleted user
#427393 | 2022. 07. 19. 22:46
Jo iras, jo blog, de van oar dolog amiben nem ertunk egyet.

Majd tolok ra egy blogot, csak mara kilottem magam😅
Deleted user
#427391 | 2022. 07. 19. 22:16
végre egy hiteles blog. öröm ilyet olvasni. köszi.