Online játék valódi élmény vagy csak bohóckodás?

Blogs » Blog - Masco » Online játék valódi élmény vagy csak bohóckodás?
Masco (43)
Dominant, Sadist
Male, Hetero
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has blog 
2023. 09. 01. 06:47 | Appeared: 381x
Egyszer egy online szolgáltatást nyújtó már nem pixilakó szub hölgy megkeresett. Beszélgettünk, mondtam neki, hogy ez engem nem érdekel, egyszerűen nem izgat. Addig jutottunk hogy egyszer ki kell próbálni, gondoltam legyek nyitott és utána úgyis megvolt beszélve a személyes találkozó. Küldtem neki pénzt, mert kérte és éreztem, hogy valami okból kifolyólag pénzügyi gondja van. Igyekszem azért segíteni az embereket én így tanultam. Ezután az történt amire gondoltam, már nem is tudom mit kértem, talán fakanállal verje el melleit, de nagyon nevetséges volt az egész, mondtam is hogy ez egyáltalán nem az én világom. Ma itt rám írt a testvére, ugyanaz a telefonszámon ugyanazt a szolgáltatást kínálva. Itt már tapasztalatból tudtam nemet mondani az online szub szolgáltatására, de meghívtam őt (őket) Sopronba a Dungeonba képet videót készíteni és valódi elő szeánszon részt venni. Gondolom nem kell tovább írnom, hogy mi történt. Ezt csak azért írom le, mert szívesen elolvasnám akinek ez működik és hogy, hogy tudja ezt működtetni!? Mindkét oldal érdekelne, mert kíváncsi vagyok rá. Előre is köszönöm! Üdv, Masco

Comments (3)


Deleted user
#450770 | 2023. 09. 23. 08:45
Egyetértek mirtillel annyi különbséggel, hogy a fizetős domináknak meg esetleg domoknak a findom nevezetű tevékenységnél működik.
#449784 | 2023. 09. 04. 12:01
Szia, köszönöm a választ, és egyet értek veled, csak személyes ismeretség után látok benne fantáziát. A pénzes részéről meg szót se ejtek.
#449703 | 2023. 09. 01. 18:46
Mivel mindkét oldalon jártam már, talán kicsit árnyalom. Nem fizetős kategoriában tudok csak beszélni erről. Mindig megpróbálják ezt az "álmodozók". Akik találkozni nem mernek, de irkálásra is ki tudja verni, és jön a térdre ribanc, vagy a mit tenne velem fennséges úrnőm?

Nos, ezen a szinten nekem se működik. Egyszerűen aki meg se fogta az agyamat (sem) és nem is ismerem, nincsen rám semmilyen hatással ezen a módon. Viszont működik azzal, akivel kapcsolódom. Akivel vannak közös élményeim. Valódi élmények. Éppen ma kaptam ajándékba egy vibrit. 😋 Jó kis cucc. És tuti, hogy irányított játék is lesz vele. Azt fogom tenni ami ő mond, ahogy mondja, és amikor mondja. És jó lesz. 😁😁😁